Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Erinevalt Jasperist tuleb mul siin teemas küll muie suule.
Ja mulle tuleb kogu Itaalia jalgpalli peale üks suur irvitus näole,see ikka niiii mage,igav ja mõttetu et lase aga olla.Ma polnudki juba mingi paar aastat vaatand ja nüüd eile võtsin ennast kokku ja vaatasin ka seda suurt derbit,lootuses midagi normaalset vaadata telekast pühapäeva õhtul-ja nüüd ma ei tee seda jälle mingi paar aastat
no kui eilne mäng igav oli, siis pole tõesti midagi teha.
Ära võta südamesse, küllap tarryl lihtsalt liverpooli peksa saamist huvitavam vaadata. Võiks hakata panuseid tegema kui suure trahvi saab materazzi selle epic maski eest.
krt dinho. lootsin selles mängus temalt enamat. esimene p.a tegeles ta ainult kätelaiutamisega kahjuks. samuti borri ja becks olid kahvatud. pirlol lubati esimene p.a kõik karistus- ja nurgalöögid ära sittuda, teisel p.a enam teda seisva palli juurde ei lastud. seedorf polnud selgelt mänguks valmis, väga puine tundus. kokkuvõttes parem treener võitis. leo (veel) jose vastu ei saa, pole kahtlustki.
hoolimata jose halast, siis kohtunik oli mu arust väga hea, kohe alguses välgatas kerge vea eest becksile kaarti ja näitas sellega liini ära. wesley sai mis tahtis. interi daivimisi oleks võinud muidugi veel rohkem ära karistada.
Jasper oli siin teemas ikka lootuse üles kütnud, et punamustad pühivad Mourinholt selle vastiku irve näost aga s*****i. Eriti naljakas oli lugeda Mourinho juttu ,et ta Inter oleks ka seitsmekesi võitnud.
Ja mulle tuleb kogu Itaalia jalgpalli peale üks suur irvitus näole,see ikka niiii mage,igav ja mõttetu et lase aga olla.Ma polnudki juba mingi paar aastat vaatand ja nüüd eile võtsin ennast kokku ja vaatasin ka seda suurt derbit,lootuses midagi normaalset vaadata telekast pühapäeva õhtul-ja nüüd ma ei tee seda jälle mingi paar aastat
Vaatasin ka hiljuti ühte Premieri mängu ja mõtlesin, et mida hekki need jobud seal väljakul ainult ringi jalutavad ja lihtsalt kotte näpivad.
Nüüd pole pikka aega enam plaanis oma aega sellele jamale kulutada.
Paari CL mängu vaatasin ka. Just neid, kus teadagi mis tiim Liverpoolile koti rõõmsalt pähe kiskus. Ütleme nii, et üsna oodatud resultaat, sest vastuseis ülaltoodud põhjustel puudus
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
seda arvad sina, aga mina kui mastermind kelle kõrval mourinho on saast, teab, et Hunt oleks selles mängu ära otsustanud Milani kasuks .
Aga ma küsin siis teistmoodi, kui hea Boriello eile õhtul oli?
Endiselt Borriello. Sa oled oma FM-idest ikka täiesti üle pannud. Sellise jutu peale võib ju ka öelda, et oleks mänginud Abate asemel De Vitot(kes sai erinevalt KJH-ist Novara vastu hästi hakkama) ja siis oleks Milan võitnud.
Jasper oli siin teemas ikka lootuse üles kütnud, et punamustad pühivad Mourinholt selle vastiku irve näost aga s*****i. Eriti naljakas oli lugeda Mourinho juttu ,et ta Inter oleks ka seitsmekesi võitnud.
Järgmised kaks reaalset lootust vast on Juventus ning Chelsea. Esimese puhul samas see lootus on ikka väga madal.
Reaalne lootus Juventusel? Hahahaaa, sa vist pole viimastel nädalatel ühtegi Vana Daami mängu näinud. Hea oleks, kui Interi vahetusemehd Juventusele kahekohalise arvu väravaid ei lööks.
Kommentaar