.. erinevalt sinust on tal neid mitmeid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
ennem kui väga offtopikuks kisub. Lisaks siia veel kuldsed sõnad Milani enda hoovist:
Max Allegri hopes the drubbing in Cesena can teach Milan a valuable lesson. “You can have stars, but without a team ethic you’ll get nowhere.”
paluks selle tsitaadi www.soccernet.ee esilehele panna ja üleüldse kõikidel õigetel jalkufännidel seinale kirjutada!
e: The entire Cesena squad was bought for less than Ibrahimovic’s salary.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustennem kui väga offtopikuks kisub. Lisaks siia veel kuldsed sõnad Milani enda hoovist:
Max Allegri hopes the drubbing in Cesena can teach Milan a valuable lesson. “You can have stars, but without a team ethic you’ll get nowhere.”
paluks selle tsitaadi www.soccernet.ee esilehele panna ja üleüldse kõikidel õigetel jalkufännidel seinale kirjutada!
e: The entire Cesena squad was bought for less than Ibrahimovic’s salary.
Vaene inimene, peab sinna töötama...respect.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustNoh siis Allegri on ka troll...
Vaene inimene, peab sinna töötama...respect.FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustOn kellegil andmeid tema soccerneti kasutajanime kohta?
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitusthttp://www.corrieredellosport.it/cal...sinistra%C2%BB
Berluska: Milani vastu tihti kommunistid kohtunikud vilistavadFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitusthttp://www.corrieredellosport.it/cal...sinistra%C2%BB
Berluska: Milani vastu tihti kommunistid kohtunikud vilistavad
...milline idioot...
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustAbbiatti on kah troll oleks võind mõlemad ära võtta.
Angelo, sa pidid ju mune kevadel lugema. So cool down.
Ma olen täitsa cool, mul eufooria pole üldse
Kommentaar
-
Kuule Angelo, olen vist korra isegi sinuga vist isegi soccerneti trennis korra madistanud ja j2tsid t2itsa normaalse inimese mulje, aga v2he v6iks rohkem interi teemale keskenduda, kui siin pidevalt l2bustada vai mis? Banteri vastu pole mul midagi, ma isegi armastan seda, kuid kui seda liiga paljuks l2heb, muutub see natuke imalaks...
Kas oled ise muidu Milaanost, et Milani halvustamine korda l2heb nii palju v6i lihtsalt palju vaba aega?
Ohjah, igavusest juba Milani teemasse roninud...mis mul viga on?
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustKuule Angelo, olen vist korra isegi sinuga vist isegi soccerneti trennis korra madistanud ja j2tsid t2itsa normaalse inimese mulje, aga v2he v6iks rohkem interi teemale keskenduda, kui siin pidevalt l2bustada vai mis? Banteri vastu pole mul midagi, ma isegi armastan seda, kuid kui seda liiga paljuks l2heb, muutub see natuke imalaks...
Kas oled ise muidu Milaanost, et Milani halvustamine korda l2heb nii palju v6i lihtsalt palju vaba aega?
Ohjah, igavusest juba Milani teemasse roninud...mis mul viga on?Milanista
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar