Algselt postitas soccermngr
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Suhteliselt keskpärane värav. Ei näe põhjust eufooriaks. Ei midagi uut, mida Totti juba teinud ei oleks...Kahju muidugi et Parma ei jõudnud õigel ajal pedaalile vajutada ja viigipunkti napsata. Võimalused iseenesest olidFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustSuhteliselt keskpärane värav. Ei näe põhjust eufooriaks. Ei midagi uut, mida Totti juba teinud ei oleks...Kahju muidugi et Parma ei jõudnud õigel ajal pedaalile vajutada ja viigipunkti napsata. Võimalused iseenesest olid
Totti võib pingil jalga puhata või pirtsutades riietusruumi joosta.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSeda mina ainult nägin?
Edit: Antoninil löödi nina kõveraks, Abbiati venitas reielihast. Mõlemad ilmselt paar nädalat väljas, aga täpselt sama kaua kestab rahvuskoondiste paus.Last edited by Saarlane; 03.10.10, 17:52.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSeda mina ainult nägin?
Milanista
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitustKerge Oscar tuleks anda selle kukkumise eest.Peamine on see,et parem meeskond v6itis
Minu tund oli et jah, Crespo juba kukkus alla palli jõua ja Nesta lukkas teda natukene. Mitte nii suur penalti nagu mineviku olukorrad after all.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar