Närvi käis see, et pärast kolmandat väravat tõmmati tempo ikka nii alla, et isegi kahte kiiremat sammu ei viitsitud eriti teha, välja arvatud muidugi see Robinho ära sitatud 2-1 olukord. Aga ma loodan, et selle saab märja platsi arvele kanda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Milanista Vaata postitustMärge:Minu arust töötab see Robinho Zlatani duo väga hästi,aga siiski Pato peab derbis mängima kuna ta olukordade lõpetamine on parem kui nendel kahel viimasel kokku,loodame ainult, et Pato vigastus midagi tõsist ei ole.
E:Jeeeeeee olemegi liidrid.
-e- RT @Milanello: Allegri: "We need 24 hours to assess Pato's injury."
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNärvi käis see, et pärast kolmandat väravat tõmmati tempo ikka nii alla, et isegi kahte kiiremat sammu ei viitsitud eriti teha, välja arvatud muidugi see Robinho ära sitatud 2-1 olukord. Aga ma loodan, et selle saab märja platsi arvele kanda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitustPalju penalti muidu maksma teile läks ?
Kommentaar
-
Oeh. Ei ole meil Patot ega Pippot merdade vastu madistamas, eriti kahju on loomulikult esimesest härrasmehest. Pippo vigastus võib vist osutuda lausa nii hulluks, et tema hooaeg võib juba praegu läbi olla. Samas Primavera poisid võiksid küll rohkem võimalusi saada ehk kasvõi vahetuspingil kükitades ja 4 minutit lõpus joostes.
Kommentaar
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustPenalti, sulu, üks penalti Palermole...millest me räägime? Tavalist asjast...Berlusconi ei saa õelda et prugistas nii palju raha mitte midagi eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvaata, et eto'o palli peale ei komista.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar