milan ac peab ikka õppima selliselt suurklubilt nagu riomma asilt. Transferid peavad olema tehtud ratsionaalselt ja selge sihiga. Hea näide on Adripirukas....ta saadi ju täiesti TA-SU-TA. Mees on osalenud treeningutel, saab 4 miljonit hooaja peale. On isegi mängu sekkunud(loe: veerenud ringi)
F.Simpsico. Saadi järjekordselt nagu riomalased ütlevad TA-SU-TA. On löönud ühes haledas viigimängus 2 väravat ja 15 vooru peale pole ma temast muud kuulnud. Aga ta tuli ju TA-SU-TA.
Krt te vist ei ostnud kedagi juurde rohkem....totti vist langetas palka mingi 5.2 peale? Super respect oma pankrotis klubi kohta ju.
Ma ei arva ilani kohta midagi, igatahes nad on rütmi leidnud. Aga tõesti loodan, et failite riomma vastu. Kuigi vaevalt seda juhtub.
Ma ei ole jälginud milani koosseise, aga kas Nesta on esimeses 11. tihti sees?
F.Simpsico. Saadi järjekordselt nagu riomalased ütlevad TA-SU-TA. On löönud ühes haledas viigimängus 2 väravat ja 15 vooru peale pole ma temast muud kuulnud. Aga ta tuli ju TA-SU-TA.
Krt te vist ei ostnud kedagi juurde rohkem....totti vist langetas palka mingi 5.2 peale? Super respect oma pankrotis klubi kohta ju.
Ma ei arva ilani kohta midagi, igatahes nad on rütmi leidnud. Aga tõesti loodan, et failite riomma vastu. Kuigi vaevalt seda juhtub.
Ma ei ole jälginud milani koosseise, aga kas Nesta on esimeses 11. tihti sees?
Kommentaar