Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paistab, et Milanil on võõrsil mängimisega tõsiseid probleeme. Ok, mis ma siin ikka palju rõõmustan. Dida\'lt nägin ma viimati väga head mängu EuroDerby ajal. Järgmised korrad on ta mulle väga keskpärase mulje jätnud.
gila nagu ma ütlesin on nagu joonisest väljas mängimas oma mängu. korra oli nagu 1-1 minemas aga surmas palli vasaku jala trajektoorile ning jooksis sisse ja pall veeres lihtsalt välja.
taneli poolt vägagi õige tähelepanek või vähemalt ka mina olen sama meelt, et dida parimad mängud lõpetas interi fännide rakett aga eks kaitse laseb ka praegu rohkem läbi kui enne \"seda\" mängu.
ja alles tänaste uudistega tuli meelde see kuramuse kukk poulsen. ALL HAIL TOTTI FOR SPITTING THAT PRICK. no on ikka värdjas...seda totti jama ma otse ei näinudki ja arvasin et vb on ikka skandinaavlastele omaselt poulsen aus poiss aga tuli välja et totti oleks pidanud ta sealsamas nii vigaseks peksma et sellist jobu enam palliplatsil nägema ei peaks!!!
. valikmälu talletab ainult teatud situatsioonid. vieri kohta veel niipalju et tema väravad koondise eest suurturniiridel pole mulle kuidagi mõjunud. kogu aeg on selline tunne olnud et ükskõik kes seal ka ei mängiks oleks need väravad tulnud ja ükskõik kes poleks ka korea+moreno vastu mänginud oleks selle ära löönud.
mina korea olukorda kahjuks ei mäleta, aga ma arvan, et jasper sa olid liiga junsu siis kui vieri ikka oli lagi mis lagi itaalia eest. oli see siis 2000EM või 98MM mees oli sssuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppp ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
Kommentaar