Algselt postitas keenjus250
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustHea mees kes võiks oma postkasti enne ruumi teha
(Värdjad tegid vist cännule kunagi suure inboxi aga minu hüüded jäid kurtidele kõrvadele. värdjad)
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa siis tulen, kui naine õue mängima laseb. Sest üldiselt mulle jalgpall meeldib, alkohol meeldib ja Juve osas erilisi ootusi pole (st kaotuse puhul on "Neeh, seda oli arvata, saabki Delnerist lahti" ja võidu puhul "IN YOUR FACE! JEAAAH" olukord- igatepidi minu võit).
Kommentaar
-
Algselt postitas Even Vaata postitustsuht räpp meeskond tundub olevat, peaaegu juba nagu aston villa
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustOot nõmme on siis lukus? Ma oleks kah käpp.Algselt postitas d-fox Vaata postitustolgu. ei ole viiki, lähme Molly'sse. punkt.
Kommentaar
-
Me, Jasper, orbitaaljaam, Devil, cannuman, eika, paar võhivõõrast, "mu onu võtab mind kaubamaja juures peale" tüüp ning üldiselt meeldiv seltskond sai küll korra värava puhul klaase kõlistatud, kuid kurat, oli lahe. erakorralised sündmused ajasid varem koju, kuid kindlasti kordame. proosit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar