Loomulikult ei ole me veel EMil. Rüütli viis väikse riigi esimest korda playoffi, minu silmis on see palju suurem saavutus kui Capello grupivõit (mis ei olnud just eriline surmagrupp). Kui ma oleks inglane või hispaanlane, siis ma arvaks täpselt samamoodi. Aga noh kui Rüütli just poolfinaali koondist ei vii, siis näeb ta oma nime kuskil sellises listis vaid unes, selline see elu juba on
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas keenjus250 Vaata postitustMassimiliano Allegri is amongst the five coaches shortlisted by France Football for their Golden Ball award of the year! The other nominees are: Pep Guardiola, Josè Mourinho, Roberto Mancini and Fabio Capello! Good luck Coach!
Mourinho ei sai Copa Del Rey? Tõeline suursaavutus, vaadates Real Madridi mängijatevalikut!
Mancini didnt win shit, äkki see aasta.
Jääb kas Pep või Allegri ja kuna Milan euroopas nii hirmsalt kõrbes on valik ilmne."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Kus on Iglesiase poiss? Vend peab poolsurnude transadega, agoonias vaevlevate ahvide ja vastsündinud beebidega madistama ja see on tänu? If so then go and fu*ck youreself :SDaje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustNii, kes järgmisena?
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustNii, kes järgmisena?
Roma mäng siis laupäeval kell seitse. Hiiu on reserveeritud, aga Molly Malones näitab. Kui kedagi huvitab. Ise ei luba midagi.
Orbs, täisraport! Ei mingit viilimist.
-e- enne mängu Milani FB lehel:
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustRioma kütab teil persed kuumaks. Neil kõigil hetkel sulgurlihased kipitavad.
-e-
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Roma mäng siis laupäeval kell seitse. Hiiu on reserveeritud, aga Molly Malones näitab. Kui kedagi huvitab. Ise ei luba midagi.
Täisgay combo
Orbs, täisraport! Ei mingit viilimist.
Itaallaseds on tillid oma disinformatsiooniga.
Kiirülevaade
FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK YEAAAAAAAAAAAAAH
Kommentaar
-
Algselt postitas d-fox Vaata postitustRoma vastu Bonera hattrick. Palun, palun!!Milanista
Kommentaar
-
Algselt postitas Lambimees Vaata postitustNii, kes järgmisena?R9
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar