Vastus teemale \'AC Milan\'
Eriti sellised \"An unspecified error occurred, please retry later.\"
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
täna siis tähtis päev.
mul on mingi ulme idee tänase taktika kohta. kuna viera ja emerson omavad keskväljal ja mõlemale meeldib rynnata siis läheb pirlol kaitsjate ees ehitamine vb raskeks. seepärast paneks ma sisse rui costa yhe ryndaja taha. seal saaks ta oma sööte jagada.
teine idee on kugelt pommitada-seedorf, pirlo, kaka, costa.
ryndesse paneks pippo chimenti rebounde noolima.
kuna pirlo ehitada väga ei saa oleks tall ka ylesanne keskväljal gattusoga tackleid jagada.
kui sheva on mänguks vlmis siis on lood muidugi teised. see suht ebatõenäoline(suure riskiga) teooria, kuid siiski pidin ära märkima. anceltti on välja toonud et juve paremäär on nende nõrgim lyli seetõttu meil antakse vist hoopis äärtele rohkem tööd kuna emerson-viera on väga tugevad keskel,. sellise taktikaga aga tekis mul kysimus kuidas yle mängida nende kaitset kuna gila ja pippo v vieri ei pruugi väga peapalle sealt saada-samas kui tehakse kiirrünnak äärelt nagu milanile tavaks on see situatsioon oopis teine.
Kommentaar
-
Algselt postitas mr.eyebrow
mul on mingi ulme idee tänase taktika kohta. kuna viera ja emerson omavad keskväljal ja mõlemale meeldib rynnata siis läheb pirlol kaitsjate ees ehitamine vb raskeks.
Algselt postitas mr.eyebrowancelotti on välja toonud et juve paremäär on nende nõrgim lyli seetõttu meil antakse vist hoopis äärtele rohkem tööd.
Kommentaar
-
deem vb oli see niimoodi et me ryndame paremalt ehk teil siis ancelotti arvates nõrgem vasakäär. viera ja emerson siiski tõusevad suht kõrgele kaitsva orientatsiooniga keskväljadest-ega ma neid ei võrdlenudki eelnevat postitust kirjutades camoranesi või nedvediga vaid siiski teiste klubide sama positsiooni meestega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar