1 kuni 23 on MM-il näiteks. Itaalias on Cassano 99 täiesti ok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
The Italian Fergie (minus the wallet)
who put AC Milan back at the top
Massimiliano Allegri spends his time with Adriano Galliani, having working dinners and transfer meetings. Unlike previous Rossoneri "coaches" Allegri has become a "manager", playing a key role behind the scenes as well as on the pitch.
Kommentaar
-
Berlusconi kirjutas Itaalia kärpeplaani punkti, mis säästab talle 750 miljonit eurot
Kuulge lugege vahelduseks see: http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=49003107 artikkel läbi ja siis palun enam kunagi rääkige kui ausat jalgpalli Milan mängib ja et mul on mingid paranoiad ja värgid. Sellise uudise peale ma lähen hingan kuskil värsket õhku - AC Milan ja ausad jalgpallurid ja nende fännid...see on nagu Uuu ja ajud - lihtsalt ei näe connectionit enamFORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitust[B]counti järjekordne pask
Would somebody put this retard out of his misery?
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustBerlusconi kirjutas Itaalia kärpeplaani punkti, mis säästab talle 750 miljonit eurot
Kuulge lugege vahelduseks see: http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=49003107 artikkel läbi ja siis palun enam kunagi rääkige kui ausat jalgpalli Milan mängib ja et mul on mingid paranoiad ja värgid. Sellise uudise peale ma lähen hingan kuskil värsket õhku - AC Milan ja ausad jalgpallurid ja nende fännid...see on nagu Uuu ja ajud - lihtsalt ei näe connectionit enam
Kommentaar
-
Ostetud Scudetto, mitte ühtegi veenvat võitu hooaja jooksul, ainuke veenev tõehetk oli 2 mängu Romaga kus haledalt failiti isegi mitte Galliani-Berlu raharattad ei kõlisenud tookord.
Nüüd siis anname nõrgemale klubile tasuta ära oma parima talisman keskkaitse ja siis veel lööme seenesoengu lõikuse eest 10 milli letti, palun öelge kus on loogika?
Ja nüüd siis troonib kirsina tordil Berlu nihverdamine riigitasandil, kurb on lihtsalt selliseid asju lugeda.Seda enam, et Itaalia jalgpalliliit toimetab vaid Berlu juhtnööride järgi siis paneb Hefneri käepikendus ka veel maksudest oma vutiklubi ostude tarbeks kõrvale ja kus on nüüd ametnike silmad.Oleme ausad moggi oli selle kõige kõrval veel paipoiss, nagu juku kes esimesse klassi astus, aga nu see ahv teab ju ülimalt hästi kuidas need hammasrattad seal liiguvad ja kuhu on vaja see kruusakivi vahele toppida, et aeg hetkeks seisma panna.
Nüüd jääb vaid küsimus õhku rippuma, millal siis on Milani kord oma staaridega serie B-sse kolida.
Ilmselt selline asi ei juhtu ennem Berlu valitsemisaja lõppu.
Paraku ka ühinen nüüd mina sinuga Count leinaseisakus, Milano klubid on itaalia jalgpalli surm, selle kõige halvemas ja korruptiivseimas võtmes.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
Paraku ka ühinen nüüd mina sinuga Count leinaseisakus, Milano klubid on itaalia jalgpalli surm, selle kõige halvemas ja korruptiivseimas võtmes.
Kommentaar
-
Mis te tühja mölate. Klubiga liitunud selline mees. Eks ta Primaverasse või kuhugi veel nooremate meeskonda esialgu läheb.
Kommentaar
-
Enne kui count jälle pröökama tuleb, siis jah, botoxi-berlu on itaalias palju sitta kokku keeranud, itaalia majandus persses ning seoses kohtujamaga loodame, et klubi väga ei raputa, ehki peaks vist sellesse samasse ettevõttesse kuuluma, mis trahvi sai.
Üks kuuajatagune ülevaatlik artikkel
Ja siit võib omal vabal valikul veel mõndagi leida
Kui mul ükskord jälle öösel midagi teha pole, siis võin mingi ülevaate jama kokku kirjutada. Aga noh, enne võib itaalia ka päris persse lennata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar