Ibra on vigastatud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Taye Taiwo and Gianluca Zambrotta are available after struggling with fitness issues, but Robinho isn’t there after he failed a fitness test. Tegelt ma ei tea, mis selle taga peitub, aga arvestades, et puhkus oli võllidel pärast Interi kottimist Pekingis ning meeskonna juurde saabuti mingi aeg augusti lõpus, siis pakkusin, et on paks. Tal pole ka Berlu tütart kaloritel silma peal hoidmas. Või noh, mingi selline kama igatahes.
-e- tegelt vist mingi vigastus.
Kommentaar
-
Väravavahid - Abbiati, Amelia, Roma.
Kaitsjad - Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Taiwo, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes.
Poolkaitsjad - Ambrosini, Aquilani, Boateng, Emanuelson, Nocerino, Seedorf, Van Bommel.
Ründajad - Cassano, Pato.
Abbiati
Abate, Nesta, Silva, Antonini
Nocerino, van Bommel, Ambrosini
Boateng
Cassano, Pato
Mina tahaksin midagi taolist näha.
Kommentaar
-
ma thaks selllist,kuna kaitses istudes ka midagi ei saavuta
-----------------Abiatti-------------------
-----------Nesta-------Silva--------------
--Abate------------------------Taiwo----
---------------van Bommel---------------
------Boateng---------------Seedorf-----
-----------------Aquilani-----------------
---------Cassano--------Pato------------sigpic
Kommentaar
-
Isiklikult arvan, et Milani koosseis ilma Zlatanita on palju ohtlikum meie jaoks kui koos temaga. Palli valdame ikka arvatavasti enamjaolt meie ning kontrad oleks siis teie rida, milles Cassano ja Pato oma kiiruse ja tehnikaga palju ohtlikumad oleks kui rootslane. See promo video ajas aga kananaha ihule küll. Loodame siis head mängu mõlemalt poolelt.
Kommentaar
-
Algselt postitas BCfey Vaata postitustIsiklikult arvan, et Milani koosseis ilma Zlatanita on palju ohtlikum meie jaoks kui koos temaga. Palli valdame ikka arvatavasti enamjaolt meie ning kontrad oleks siis teie rida, milles Cassano ja Pato oma kiiruse ja tehnikaga palju ohtlikumad oleks kui rootslane. See promo video ajas aga kananaha ihule küll. Loodame siis head mängu mõlemalt poolelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar