Ma isiklikult ei saa kuidagi moodi aru, kuidas on võimalik, et südamerike, veel kaasasündinud, avastatakse nii hilja. Jalgpallurid läbivad ju hooaja eel meditsiinilised uuringud, lisaks hooajasisesed ülevaatused. Samuti mehe nagu Cassano puhul, kes mitmeid kordi klubisid vahetanud, arstlik läbivaatus enne lepingut. Kas nagu vägisi pigistatakse silm kinni; et mehe ikka uue leivaandja rivistusse saaks või milles on asi?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
kurb värk.
__________________________________________________ ______________________
illustratsioonid soetamise aegsetele postitustele.
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustHuvitav kas ta hooaja lõpus ka niiviisi naerab ja itsitab nagu väike plika
Algselt postitas eika Vaata postitustIbral on pildil juba silmad kinni ja "tra, see Cassano jahub ja naerab" nägu ees. Jääme kickboxi lahingut ootama. Kuigi Cassano Mortal Kombati skill on rohkem särgiga viskamine.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust[/IMG]
"Räägitakse paarist kuust". Loodame, et see on tõsi.
Kommentaar
-
Mingi hullar paisab jah rohkem. Või fekaalide ümbertöötlusjaam.
Aga ok...kuna see tsirkus pole läbi siis loodetavasti ta saab ikka terveks...minug kasvõi aasta. Kurb kui tuleb teade, et peab ikka katki jätma.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Ja kui juba postitamiseks läks, siis võrdlus eelmise aastaga http://www.acmilan.com/en/news/show/136943
-e- (spekulatiivne info) ning liidritega, ehk Lazioga, oli sel hetkel -5 vahe (või midagi sellist).
Kommentaar
-
Räägitakse jaanuaris Cassanole asenduse toomisest. Nimekirja eesotsas juve muidusööjad. Et nagu mida? Andku mingile oma noorele võllile parem võimalus, nii sitt see ründajate seis ka pole, et peaks mängupraktikata ülemakstud junne importima. Ja kui ma õigesti aru olen saanud, siis jaanuaris saab mingid joped lisada CL mängivale meeskonnale, ei?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRäägitakse jaanuaris Cassanole asenduse toomisest. Nimekirja eesotsas juve muidusööjad. Et nagu mida? Andku mingile oma noorele võllile parem võimalus, nii sitt see ründajate seis ka pole, et peaks mängupraktikata ülemakstud junne importima. Ja kui ma õigesti aru olen saanud, siis jaanuaris saab mingid joped lisada CL mängivale meeskonnale, ei?
http://vodpod.com/watch/15438655-ste...rawy-v-udinese
-e- Kas mitte ei saa teha vahetusi? Ehk keegi peab kohast loobuma ka. Nende piiriks on vist 3, kellest üks võib olla EL üles astunud mängija(näiteks ... Forlan). Aga ma ei tea, kas me oleme Nocerinoga selle EL mängija kvoodi juba täitnud või ei. Need reeglid on suht perversselt kirja pandud.
Ehk peaks sexmehe tagasi tooma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Ehk peaks sexmehe tagasi tooma.
Tooge, tooge, toooogeeeee!!!So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustStefaan loodetavasti teeb nüüd tõusu tõesti. Aga keegi tuleks konkurentsi tõstmiseks tuua. Kuallirella kiidan ma heaks, kuigi selline lüke pikaajaliselt stabiilsust ei taga. Koeratoni ja Amauriboinikov on samas suht ossid, keda võib võtta ainult siis, kui gobbi peale maksab.
Aga see pole veel kõik.
Kohe ostes saate kaasa veel tasuta Toni.
Aga see pole veel kõik.
Kohe ostes saate kaasa veel tasuta Iaquinta.
Äss pakkumine ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustOstes nüüd Quagliarella saate kaasa tasuta Amauri.
Aga see pole veel kõik.
Kohe ostes saate kaasa veel tasuta Toni.
Aga see pole veel kõik.
Kohe ostes saate kaasa veel tasuta Iaquinta.
Äss pakkumine ju.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar