Ainult rumal on sellise potensiaali tuulde lasknud
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustAinulr rumal laseks Quagmaieri minema .
Kommentaar
-
Jah, ma olen tulemusega rahul.
Ei, ma ei ole vahetustega rahul.
Tegelt ka, 4-0 eduseisus panna mängu Inzaghi ja Antonini, milleks? Teeme zhesti ja laseme vanade aegade mälestuseks platsile? see on see seis ja see vastane ja see olukord, kus võiks mängitada neid, kellel võiks olla tulevikku, mitte neid kellel on minevik.
Ahjaa, Slowdworf oli ikka erakordselt, erakordselt sitt ja tema nii kaua mängus hoidmine .... noh jah.
Zlatanilt eriti kickassid läbisöödud, millest tulid kaks väravat ja pennal.
Robinho värav, got to love
Kommentaar
-
Cannu kui sa kuskil siin lähedal oled, mul on sulle üks küsimus. Kas sul olid juba piltidega lingid valmis pandud võileivamäärde poisist? Oleks ju mõnus olnud siia laduda neid Nutellaface KUI catania oleks milanile midagi teinud.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustCannu kui sa kuskil siin lähedal oled, mul on sulle üks küsimus. Kas sul olid juba piltidega lingid valmis pandud võileivamäärde poisist? Oleks ju mõnus olnud siia laduda neid Nutellaface KUI catania oleks milanile midagi teinud.So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas maimps1 Vaata postitusthea uudis 2:Bonera vigastatud"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar