320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustMis krdi esinemisse. Kui hakkavad Milani teemas mingid segased siin Totti teemal halama, siis ei puutu see ju asjasse, sest sellel vennal ei ole ja ei saa kunagi mingit asja olema Milaniga!
Jah, ei pannudki sinu postitust tähele, sest see uppus pasa sisse ära.
Ära pikka viha pea. Kui tahad, liigutan selle postituse sinu poolt soovitud teemasse.
I quote myself : UUuuiuiuiuiui Di Canio????? Huumoriklassika ! Tõeline tipp. Ühes postituses toda natsikoomikut ja Del pierot ja SuperPippot mainida on ajuhälve kõrgem, ehk avastamata pilotaaz !!! Sind ei päästa ka kiiritusravi enam , kotkapoisu.
Pippo ja Del Piero hooramist oma koduklubides on tülgastav vaadata. Kui lühike võib olla mälu, kui lühike võib olla respekt...."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Ei mõista seda kriitikat,pigem võiks öelda,et Milan liialt austab oma legende ja ei suuda nendest õigel ajal lahti öelda.
Vaadates selliseid titaane nagu Real jt siis on see kriitika ikka väga kohatu.
Inzaghi on juba mingi 38,Seedorf 36 või rohkem ja ikka platsil,Maldini ja Costacurta olid kuni 40 rivis vist.
Võiks ju anda võimaluse aga tulevikule peab ka mõtlema,vana rasva pealt kaua ei ela!Milanista
Kommentaar
-
Keegi rääkis siin noortele võimaluse andmisest ja tulevikust jne jne. Kes see terve mõistusega jalgpalligeenius paneks Inzaghi asemel Robinho platsile? Või olen ma millestki väga tähtsast ilma jäänud ja tegelikult Robinho tase on ....ei Inzaghi tase on nii sitt juba, et isegi Robinho on parem platsile tõugata??? Päris kohutav jutt. loodan et vaesed Pippo silmad seda ei näe...101% täielik disrespect tõelise jalgpalluri suunas!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPaluks kahte gifi rubriigist nagu kaks tilka vett. Robinho vs Fiorentina ja Robinho vs Genoa
Liiga liidrid, libud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustvs Barcelona ei mõtle?
Algselt postitas Jasper Vaata postitustLiiga liidrid, libud!
Mis puutub esmaspäeva, siis see on nagunii gay päev ja siis ei koti tabeliseis kedagi.
Järjekordne resultatiivsus ning taga null teeb rõõmu. Aga üldine mängupilt oli mu meelest kuidagi puine. Genoa oli kaitses ka suht ok ja kompaktne, v.a. Kaladze
Kommentaar
-
-
Algselt postitas eika Vaata postitusteeldatavasi miss of the season on juba selgunud?
mängupilt oli puine, sest väljak oli nii pask. vastast suruti igas nurgas ja ülekaal oli veenev. seda võis lugeda nii Genoa meeste vigadest(ma ei oea siinkohal silmas statistikat) kui ka Preziozi, Malesani ning Veloso näost pärast mängu. loomulikult ka Robinho ja Nocerino löömata jätmistest.
multimeediat ka, sest me oleme ju ikkagi foorumi multimeedia bossthread.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar