Napoli pole Itaalia
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustTahate äkki rääkida mis Napolis toimub?
Pada ja katel.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustNapoli pole Itaalia"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustJuhtub aga Napoli CL võitma, siis olete esimesed kes teda Itaalia klubiks nimetavad.
Orbik, ära mängi lolli, said aru küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEga ei saa ikka küll. Mis puutub tänasesse see, mis mingil ajahetkel Napolis roimub?
Selle peale vihjasingi Napolile. Nüüd said aru? Kõikidele itaallastele meeldib nuga anda, nagu seda vahest Napolis juhtub.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustFrancesca oli oli see kes hakkas kõiki inglasi mõne tropi pärast ühe vitsaga lööma.
Selle peale vihjasingi Napolile. Nüüd said aru? Kõikidele itaallastele meeldib nuga anda, nagu seda vahest Napolis juhtub.
Wikipedias on Inglismaa fännide idiootsuste kohta üsna ilus nimekiriMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustÜhe tropi pärast? Ei tea, miks jalgpallihuligaansust meedias ka nimetusega English Disease nimetatakse?
Wikipedias on Inglismaa fännide idiootsuste kohta üsna ilus nimekiri
Ärge siis väga kurvad olge kui Ilan kahe mängu kokkuvõttes edasi ei saa Peace, neegrid!!!Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustItaalia fännid on kõik kukupaid. Isegi nii kukupaid, et Napolisse reisides ei soovitata vastasvõistkonna fännidel oma klubi sümboolikat kanda. Midagi sellist ei juhtuks Inglismaal kunagi. Nagu juba mainisin, see teema on pada ja katel teema.Läheb liiga OT ks.
Ärge siis väga kurvad olge kui Ilan kahe mängu kokkuvõttes edasi ei saa Peace, neegrid!!!
Ja mina kurb ei ole. See et Dima Bilan täna kotte saab , selle nimi on reaalsus aka "Allegri euroopas" ja ma olen realist!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustÜhe tropi pärast? Ei tea, miks jalgpallihuligaansust meedias ka nimetusega English Disease nimetatakse?
Wikipedias on Inglismaa fännide idiootsuste kohta üsna ilus nimekiriAlgselt postitas Rein Vaata postitustItaalia fännid on kõik kukupaid. Isegi nii kukupaid, et Napolisse reisides ei soovitata vastasvõistkonna fännidel oma klubi sümboolikat kanda. Midagi sellist ei juhtuks Inglismaal kunagi. Nagu juba mainisin, see teema on pada ja katel teema.Läheb liiga OT ks.
Ärge siis väga kurvad olge kui Ilan kahe mängu kokkuvõttes edasi ei saa Peace, neegrid!!!
Lahjalt paned, R**n
Peace, valge neeger!May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustFrancesca oli oli see kes hakkas kõiki inglasi mõne tropi pärast ühe vitsaga lööma.
Selle peale vihjasingi Napolile. Nüüd said aru? Kõikidele itaallastele meeldib nuga anda, nagu seda vahest Napolis juhtub.
"The Eternal City has been dubbed "Stab City" by the British media after the high number of Stabbings that have taken place against Engish fans traveling there."So self aware so full of shit
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustTäpselt! Distsipliini ja vähemalt 3 väravalist võitu!
Aga näiteks Orbiti sõnavõttudest saab juba järeldada et head nahka siit oodata pole. Mängu alguseni 8.5 tundi aega ja juba valge lipp heisatud ja võitlus Allegri euroopas täiesti täis tehtud nime pärast käib...Ootaks ikka resultaadi ära. Kuigi minu 200 euri läheb täna Arsenali peale, lihtsalt infoks
E:Kedagi ei koti kusjuures su 50 senti ,mida sa oma bocki pudelite taarast saad ja siis kuidagi vanaema pangakontoga kandid triobetti.
EDit 2:SUGUHAIGE OLEDSuhkruhaige
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar