Algselt postitas orbitaaljaam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustSes suhtes muidugi läks hästi, et selle võlli repertuaari eeskujuks ei võetud.
üleüldse, mis teeb (üldiselt) homofoobsetest vutifännidest moenazid? alati on hirmus palju arvamusi, kuigi keegi pole eriline keigar.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustdafq orbs? särk on lahe, balo on lahe. shirt designed by Dolce and Gabbana, Balo best dressed male award winner/nominee.
üleüldse, mis teeb (üldiselt) homofoobsetest vutifännidest moenazid? alati on hirmus palju arvamusi, kuigi keegi pole eriline keigar.
Balo osas pean hakkama arvamust vist jah vaikselt korrigeerima. Tema esitused palliplatsil käivad tema tegudest mujal pika sammuga eespool. Mitte ainult väravate osas vaid ka üldises tema tegutsemises palliplatsil.
Kommentaar
-
Opta
0.67 – Milan have conceded only 0.67 goals per game with Zapata playing, and 1.6 goals per game without him in this Serie A. Lynchpin.
Kui enne Sampdoria mängu sai platsile episoodiliselt, siis Jaanuari keskpaigast alates on vahele jätnud 3 mängu. Kuna ta võetud laenulepinguga, siis mina jätaks ta heameelega alles ning tunne on selline, et nii ka läheb. Bonera ja Yepesi lepingud lõppevad juunis ning mõlemaga pikendamine tundub ressursi raiskamisena. Ma pigem loodaks, et kumbki neist ei jää ning lisaks noorele Columbialasele veel kedagi juurde tuuakse. Galliani on ka viidanud, et suvel läheb suurem osa aurust kaitse lappimisele.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuldne pole päris minu värv.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustVaadake, et ikka motiveeritud olete....totti võib iga kell persega värava lüüa....püüab ju mees 300. väravat kokku saada.
Laziole Euro(vision)pa League'i!
Kommentaar
-
-
Cristiani otsus lõpetada karjäär vigastuse tõttu võttis ikka tuju mõrudaks. Super jalgpallur. Omab võrdväärselt fänne nii Milanos, kui Roomas. Kuuldavasti siiski hakkab oma treenerikarjääri Ac Milaniga koostöös...aga arusaadav. Tervitused ka teisele Milani legendile Demetrio Albertinile. Erandid nad on, kui arvestada Milani debiilselt meeskonda.
Ühesõnaga ainuüksi Brocchi auks kütke neile lesbidele pealinnast puur täis.
FORZA BROCCHI!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustOT: Euroopa Liigat ei soovi, aga saame selle nuhtluse nagunii, kui tahame rottist ja de pussyst eespool lõpetada...kurb"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar