Mida iganes. Mina vaataks parema meelega Cristantet ja Salomoni 30 minutit kui MUNTARIT JA Yepest terve mängu. Maitse asi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Sisekliima käärib, eh? Ega siit head nahka oodata pole. Kui tahate tuleval hooajal CL koha pärast edasi võidelda, siis üks teist peaks siit foorumist lahkuma.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMida iganes. Mina vaataks parema meelega Cristantet ja Salomoni 30 minutit kui MUNTARIT JA Yepest terve mängu. Maitse asi.
SULLEYMAN
ah? ulatan teile soola, Hr. Moratti? Aaaaga palun.
bonzai Milan
Kommentaar
-
@muntarirant
AC Milan News @Milanello Allegri yelled to Abbiati "Don't pass the ball to Muntari" after Muntari misplaced a pass. Then Muntari yelled "No, keep on passing it here"
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust@muntarirant
AC Milan News @Milanello Allegri yelled to Abbiati "Don't pass the ball to Muntari" after Muntari misplaced a pass. Then Muntari yelled "No, keep on passing it here"
ma tean küll, mis sul viga on, ära arva, et ma olen unustanud. kõne on tehtud
Crespo tulek on nüüdsest dottore kätes
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitust2011 transferiguru kuldne prügikast - Branca.
2012 transferiguru kuldne prügikast - Galliani.
Selle aasta sees: Mesbah, Pato mitte maha müüa (pole Galliani otsus), Cassano+7 milli Pazzini eest, Constant, Traore pluss mingi pime usk silmapaistmatutesse tabelikeskmikute mängijatesse ja veidi üle keskmise mängijatesse nagu Boateng, Nocerino, kelles on palju jaksu, aga Galliani lootis vist, et nad hakkavad tiimi vedama. Minu poolt suur aplaus.
Poleks soengupoiss üllatanud, siis oleks Milani tabeliseis eriti huumor. Aga viimase viie aasta tõde: Milanos on ruumi ainult ühele heale tiimile.
Ekstra: Didac Vila peaks Milanis olema hetkel. Miks võimalust pole saanud?
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustkui Mario võrdub Balotelli ja see kloun peaks Milani saabuma, siis muutub see meeskond täiesti pasaks ja kolin Parma teemasse ümber.
Salvestada.
-e- lagi särk you. Grazie, D&G! must on minevik, kuldne on tulevik!
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKolmandat särki saab/tohib Milan kasutada ainult siis, kui vastas on teine punase esisärgiga (Roma+Bologna) tiim või eksin?The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPühapäevane särk vs Roma.
e. järgmise aasta kolmas vorm. Guldlipsu käsi on siin mängus.
Rubel on neid ju juba ametlikult 3 !!!! Ja neljas tiksub vaikselt, tähti niipalju , et ei mahu särgile ära varsti.
Torino On Balotelli linn ?
Roma on Balotelli linn ?
Mitu aastat aega võtab ?sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
-e- lagi särk you. Grazie, D&G! must on minevik, kuldne on tulevik!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar