Algselt postitas ericbana
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustUmbes 320 milli kohalikku. Berlu tõenäoliselt annab?
Staadion peaks mahutama plaanide kohaselt 48 000 inimest ning valmima enne 2018/2019 hooaega.
Lisaks :"The stadium will include a hotel, sports college, restaurants and children’s rides, with Milan hoping it will be one of the most innovative arenas in world football."
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPalju maksma läheb? Kust papp võetakse? Millises järgus projekt üldse on?
Raha loodetakse saada sponsoritelt. Linn ei anna sttagi, sest linnade käes olevad staadionid on piin.
Projekt on sellises järgus, et märtsis peaks tulema ametlik esitlus ning loodetakse 2019 valmis saada.
Staadion on planeeritud toimima 7 päeva nädalas-äripinnad, poed, restoranid jne. Millepealt saaks renditulu teenida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ericc Vaata postitustUmbes 320 milli kohalikku. Berlu tõenäoliselt annab?
Algselt postitas fruit Vaata postitustKas Milaano linn ei toeta? Mis San Sirost saab, läheb müüki? Kui läheb peaks see ka osaliselt kulusid katma.
Kommentaar
-
Algselt postitas fruit Vaata postitustKas Milaano linn ei toeta? Mis San Sirost saab, läheb müüki? Kui läheb peaks see ka osaliselt kulusid katma.
Ja San Siro, kui linnastaadioni, müügist Milanile ei tiksuks midagi.
-e- Muidugi ma sellest "sponsorid plekivad staadioni kinni" jutust täpselt aru ei saa. Juventus (või õigemini agentuur, kes nimeõiguse edasimüügi ära ostis) otsib siiani staadionile nimesponsorit. Ja Milanil peaks Emirates tulema ja 300 milli ehituseks lükkama? Ei tundu väga loogiline.
-e2- Ja Juventuse staadion + ümbristeva Continessa väljaehitamine hotellide ja asjadega läheb Juventusele maksma (kui ma ei eksi) ca 200m eurot. Millest selline vahe?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitust-e- Muidugi ma sellest "sponsorid plekivad staadioni kinni" jutust täpselt aru ei saa. Juventus (või õigemini agentuur, kes nimeõiguse edasimüügi ära ostis) otsib siiani staadionile nimesponsorit. Ja Milanil peaks Emirates tulema ja 300 milli ehituseks lükkama? Ei tundu väga loogiline.
gobbi on muidugi hoopis teine klubi. kas neil on üldse leitud särgisponsor väljaspool siseringi?
* - mis antud hetkel uut infot ei anna nagu mainitud olis päris jutud tagatoas.
Algselt postitas eika Vaata postitust-e2- Ja Juventuse staadion + ümbristeva Continessa väljaehitamine hotellide ja asjadega läheb Juventusele maksma (kui ma ei eksi) ca 200m eurot. Millest selline vahe?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustgobbi on muidugi hoopis teine klubi. kas neil on üldse leitud särgisponsor väljaspool siseringi?
Algselt postitas Jasper Vaata postitustgobbi kohta ma olen lugenud, et nad kasutasid mingit illegaalset materjali, mis ei vasta standarditele. toodi välja, kuidas see aitas hinna alla kiskuda võrreldes teiste Euroopa staadionite ehitustega. sulle pole midagi sellekohast silma jäänud?
Hiljuti jäi muidugi silma, et Juventuse staadion + ümbritsev kompleks läks pigem mingi 250m eurot maksma (millest siis 100m tuli sponsoritelt), sealjuures saadi siis maa sisuliselt tasuta. Ehk arvestades, et mõned aastad on mööda läinud (loe: hinna äkki kallimaks) ja Milani 300m+ sees on äkki ka maaost (kuigi kuna Berlu, siis eeldan pigem mingit skeemitamist vms), siis enam see 300m+ väga kummaline ei tundugi.
Kommentaar
-
Shit will work.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar