No aga vaikselt kannatab juba vaadata , sest osad mehed tahavad mängida.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

AC Milan

Collapse

X
- 

Poiskad, ärge Boatengi naasmist unustaga. Witseli hind Tuttospordi andmetel peaks olema 20milkut, aga ma arvan, et keegi õdenikkusvenda saareriigist teeb parema pakkumise ja me kaotame ta. Mexesest niipalju, et Marseillele teda pakuti, aga ei usu, et keegi teda tahab poole hooaja pealt kui tüüp on 33 a. vana ja ta leping saab suvel läbi. Berlu heameelega paneks Mexesele veel pool aastat kätt püksi aga Miha ei viitsi seda pedereerimist vaadata ning tahaks fagotitest lahti saada. Suso on laenatud Genoale, loodame et on sama vägev tulemine nagu seda tegi Nnnnnnnnniang või ehk paremgi, kuigi mina Susos väga potensiaali ei näe, aga eks abiks ikka keskele.
Ning see piluBee pidavat ka olema selline vend et, suuga teeb Milani hea investeeringu kuid tegelt topib omale näppu anaali ning on vaene..
FootballItalia...
Kommentaar
 - 

ametlikku lepingut saab sõlmida alates uuest aastast.Algselt postitas Pogba Vaata postitustBoateng siis juba ametlikult lepingu sõlminud?
Kommentaar
 - 

õigus jah, unustasin selleAlgselt postitas Jasper Vaata postitustametlikku lepingut saab sõlmida alates uuest aastast.

Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
 - 

kaitses on ka üks hea poiss olnud sel poolaastalAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustPoolaasta tegija
Poolaasta üllataja

Kommentaar
 - 

Ma lähtusin hailaitidest, ma pole eriti mänge näinud see poolaastaAlgselt postitas Jasper Vaata postitustkaitses on ka üks hea poiss olnud sel poolaastal
Kuidas noor väravavaht on olnud?
Kommentaar
 - 

tema ka, jah. soliidne.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustKuidas noor väravavaht on olnud?
Kommentaar
 - 

Ei viitsi tõesti kontrollida, aga kas Lopez ei mänginud raskemate vastastega ning Donnarumma "kergematega"?Algselt postitas Iceman Vaata postitustväravavahtide statistika
Kommentaar
 - 

on jah. Kucka ka. a see on kõigest ok - präänikut ei saa, kaigast ka mitte.Algselt postitas cannuman Vaata postitustNiipalju kui näinud olen, siis Montolivo ka OK olnud.
more or less, aga Lopez on see aasta kalasid ka pannud. samas Donnarumma pole sellist valitsemist näidanud, nagu Diego eelmine hooaeg.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustEi viitsi tõesti kontrollida, aga kas Lopez ei mänginud raskemate vastastega ning Donnarumma "kergematega"?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar