320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mis nende Brasiillastega viimasel ajal juhtunud on. See staaride kustumine saab juba trendiks.

    Kommentaar


      Eriti super ajastus on muidugi Milanil - maksta multimiljon eurot mängija eest, kes lõpuks tasuta klubist lahkub, ilma mitte midagi tegemata. Sama lugu oli ka Ronaldoga.

      Kommentaar


        Kui pikk leping tal Milaniga on ? ehk laenata hooajaks mingisse kodumaa klubisse, kus on teisedki brassid ennast nagu uuesti leidnud, kuigi seda vist ei juhtu.

        Kommentaar


          Väidetavalt 2012. aastani ning klubi suurim palganumber - 7,5 miljonit aasta peale.

          Kommentaar


            Ehk üritab selle trikiga endale hoopis rohkem mänguminuteid välja kaubelda, natuke raske uskuda, et klubi sellise kaotusega lepiks ja ta karjääri lõpetaks.

            Kommentaar


              Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
              Väidetavalt 2012. aastani ning klubi suurim palganumber - 7,5 miljonit aasta peale.
              Mitte ainult klubi suurim, vaid terves Serie A`s saavad temast suuremat palka ainult Mourinho ja Eto`o.

              Aga mis Ronaldinhoga juhtus üldse? Hakkas jooma, hakkas sööma, naine ei luba trenni teha või mida?

              Kommentaar


                Väidetavalt tunnistab mees ise ka ausalt, et tal on lihtsalt motivatsioonipuudus. Pole tegelikult väga üllatav, arvestades, milline lillelapse loomus tal näb olevat - fun-fun-fun, ei mingeid muresid, kogu aeg naeratus näol. Ja mida rohkem naeratab, seda paremini mängib. Ilmselt mingist hetkest muutus jalgpall lihtsalt liiga palju tööks ja rõõmu jäi liiga vähe. Mõne jaoks kindlasti arusaamatu, et kuidas nüüd professionaalsel sportlasel saab niimoodi mott ja kirg mängu vastu ära kaduda, aga kui vaadata, siis need kõige suuremad geeniused platsil ongi ju praktiliselt kõik keerulise loomuga inimesed olnud.
                Ja ta on ju tegelikult nii klubiga, koondisega kui ka individuaalselt võitnud absoluutselt kõik, mida üks mängija saab võita. Muidugi, väidetavalt plaanis ta loobuda juba viimasel Barcelona-aastal, nii et selles mõttes Milanilt veel megapalga lüpsmine nüüd üleliia aus tegu tõesti ei ole, aga eks lootis sinna minnes ikkagi veel mingit uut väljakutset leida.
                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

                Kommentaar


                  Ka Berlusconi on lõpuks avameelseks muutunud:

                  “I have a direct rapport with Ronaldinho and talk about everything, even though I don’t consider it opportune to discuss how late he gets in at night. I must concentrate on the aspects of Dinho the player.”

                  Much has been said about the Brazilian’s partying tendencies and there were even incidents when fans confronted him at a club by ordering him to go to bed early.

                  His lack of commitment and work ethic in training has increasingly been an issue and Milan are visibly tiring of this attitude.


                  This week Coach Leonardo also stated he was “not the Ronaldinho of three years ago,” while general manager Adriano Galliani noted he was “a player like all the others.”

                  There are even reports in Spanish newspapers this weekend that Ronaldinho is considering retirement at the age of 29.

                  Kommentaar


                    Abate, Nesta, Kaladze, Favalli

                    Päris huvitav kaitseliin.

                    Kommentaar


                      Kui FM2010 välja tuleb, siis ma võtan AC Milani enda alla. Saab palju uusi mehi osta ja müüa, tõeline unistus igale managerile.
                      The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                      Kommentaar


                        Magasin alguse maha, arvates et mäng hakkab kell 17:00 ning lülitusin San Sirole seetõttu 30. minutil.

                        No mängu käigus tekkis mõte kirjutada kohtumise järgselt, et Seedorf ei julge absoluutselt ühtegi meest ette võtta. Näed, võttis isegi ja seejuures äärmiselt lihtsalt lükkas palli lihtsalt kaitsjast mööda, jooksis värava poole ja skooris.

                        Mõtlesin veel, et kirjutaks Milani impotentsusest rünnakul ja Bologna nullist väravavõimalusest. Näed - impotentsed oldi küll, lüües kaks korda posti (Pato ja Pippo), aga lõpu eel lasid kaitsjad ka Bolognal kaks võimalust saada. Üks kauglöök, mille Storari korneriks tõrjus ning sellesama korneri järgne pealöök, mis mööda läks napilt.

                        Aga siiski - lõpp hea, kõik hea!

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                          Ehk üritab selle trikiga endale hoopis rohkem mänguminuteid välja kaubelda, natuke raske uskuda, et klubi sellise kaotusega lepiks ja ta karjääri lõpetaks.
                          Klubi ei kaota midagi, vaid võidab sellest diilist 7,5 millie per season
                          Ma küll ei tahaks, et ta lahkuks, sest siin oht, et Milan selle raha eest saab mängija, kes ka palli veel oskab/tahab mängida.
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                            Ma küll ei tahaks, et ta lahkuks, sest siin oht, et Milan selle raha eest saab mängija, kes ka palli veel oskab/tahab mängida.
                            Oskused nüüd vaevalt, et on kusagile kadunud. Peasisene võitlus toimub pigem motivatsiooni ja vormi saamisega.

                            Kommentaar


                              Form is temporary, skill is permanent.

                              Kommentaar


                                Kes tipphetki näha tahab, siis siit saab neid.

                                Tõepoolest oli jälle tunne, et enne väravat annab Seedorf jällegi ühe ebatäpse tsenderduse või "tõste" üle kaitseliini. Ka kommentaator arvas seda. Siiski tasus see vastane ise ette võtta.

                                Kripeldama jäävad Pato postilöök, Pippo postilöök, Pippo lähilöök üle värava ning Gattuso lähilöök üle värava. No tõepoolest, oleks võinud 5:0 olla skoor, Bologna polnud mitte midagi erilist.

                                Ehk need väravad lüüakse järgmises mängus ära.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X