Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ibra saatuseks on kohe peale alagrupe saada Barca endale vastaseks..sest Interi vastu ta juba võitis häbi jackpoti..Lucio ja Wally sõid ta õhtusöögiks neil kahel meistrite liiga õhtul ja ma olen kindel, et korrumpeerunud UEFA komisjon, kes igal hooajal mõtleb välja intrigeerivad vastasseisud siis 2011 a veebruaris see ka juhtub..Ja Ibra on see narr, kes on nagu karussellil..koguaeg saab piitsa..
Laen + 24m ostuõigus? LOL. Gallini-Galliani, Kalli-Kalli-ANI! Barcelona tunneb ennast vist päris hästi ibracadabra ja ~50 milli korstnas.
Mõtleme nii.
Saime Eto´o ja 40 millioni EUR Ibra eest.
Nüüd läheb AC Milani tasuta laenuga ja aasta pärast maksaks 24 millioni EUR.
Barcelonas on lollid...
Ei.
Mai tea mitu aastat järiekorras Ibra võidab liigat oma meeskonnaga.
See juba toimub Ajaxi ajalt läbi Juve, siis Inter ja Barcelona...siis...see peaks olema teie aasta, vahemalt scudetto eest. Mul on paha tunne sest Rafa on natukene jobu...
Miks Ibra peale kõigil kõva on? Eelmine hooaeg lõi ta ju ainult mingi 10+ väravat ja need ka kobadega ja relegatsiooni meeeskondade vastu kellel polnud väravavahte mängus... Ei saa ausalt sellest eufooriast aru. Roma sai endale tasuta Brasiilia AASTA MÄNGJA (Adriano) , see on juba mingi näitaja... Isegi Martin Reimi ost oleks olnud näitaja - esimene eestlane Serie A-s. Aga Ibra??? - B*tch please
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kust te loete, et laen tasuta oli? Kindlasti oli seal oma 6-8 miljonit eurot mängus.
Miks te Adebayori ei võtnud?
Galliani: "Zlatan arriva in prestito gratuito, poi eserciteremo l'opzione e al Barça andranno 24 milioni in tre anni. Al giocatore un quadriennale da 8 milioni a stagione".
tõlk: Zlatan tuleb tasuta laenuga, siiski järgmise aastal teeme ostu ja Barcelona saa 24 millioni EUR kolm aastadel. Zlatan saab 4-aasta lepingu, 8m iga hooajal
...Raiola on kõige targam...ta liigub teda iga aastal, ja saab suur protsent, son of a bitch...
Miks Ibra peale kõigil kõva on? Eelmine hooaeg lõi ta ju ainult mingi 10+ väravat ja need ka kobadega ja relegatsiooni meeeskondade vastu kellel polnud väravavahte mängus... Ei saa ausalt sellest eufooriast aru. Roma sai endale tasuta Brasiilia AASTA MÄNGJA (Adriano) , see on juba mingi näitaja... Isegi Martin Reimi ost oleks olnud näitaja - esimene eestlane Serie A-s. Aga Ibra??? - B*tch please
Juba katki...
Sa ei räägi tõsiselt vä?
Dinho-Ibra-Pato...muidugi probleem on sama: kes tasakaalustava neid?
Aga muidugi nende 3 on puhas kaitseliini hirmus, meie arvatud...
Noh, ma reaagerisin rohkem viisakalt aga ei saa mitte seda poolda
...ja Roomas polnud mitte ühtegi eufooria kui Imperatore tuli...Corriere dello Sport tegi 9,90 EUR DVD Adriano eest ...kõige rohkem väravad Interiga
Kommentaar