320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    inter inter inter.........juhuuu
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

    Kommentaar


      Ma loodan, et Inter saab suurima kaotuse sel hooajal.

      Kommentaar


        Oeh. Jälle ikaldus!
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Persse....

          Kommentaar


            türavaffel

            Kommentaar




              Hea seegi...

              Kommentaar


                Hea seegi tõesti.....nüüd õnneks Lazio 3. ja Milan 6 maas
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                Kommentaar


                  Mitte üldse ei taha kirjutada juttu pealkirjaga "Inter oli meist parem", kuid tuleb tunnistada, et sellise järelduse teeb igaüks, kes eile mängu nägi.

                  Kaitseliinis ei suutnud ükski mees oma kohustusi täita. Kõik, kes seal väljakule jooksid(v.a. vahetusest tulnud Cafu) kinkisid Interi meestele võimalusi suisa kandikul. Loomulikult peab kiitma ka Interi tugevat ja kõrget survet, kuid see, kuidas Jankulovski, Oddo ja Bonera lihtlabaselt palle vastasele jala peale söötsid oli müstiline. Dida tegutsemine vastaste esimese värava ajal polnud ka oluliselt parem. Tema vähemalt suutis paar terava nurga alt tulnud tugevat lööki tõrjuda.

                  Keskväli toimis ainult ühe poolaja ja isegi siis ei suudetud üle kolme söödu palli lükata. Ambro ja Pirlo alustasid väga hästi, kuid teisel poolajal kadusid ära. Mina ei usu, et nad kolmpäevasest mängust väsinud olid, sest Derby ajal pole aega mõeldagi selliste asjade peale. Interi keskväli oli lihtsalt üle.

                  Ründes tegi Ronalts oma töö ära(tal oleks võinud Fredi kombel luti asemel vile pükstes olla, et sellega väravat tähistada), aga liikumine on tal puudulik. Meie parimaks võib ta nimetada ikka. Võitis ju mees kaks karistuslööki heast kohast ning andis ilusa söödu Gattusolegi. Aga liiga õnnelik ei tasu ka olla, kui tiim kaotab.

                  Highlights Inter-Milan 2-1(81,2MB)

                  Kahju on ka sellest, et Milani koreograafia ära keelati, sest see oli liiga provotseeriv või vägivaldne(konarlik tõlge) ja meie ultrad protestisid selle vastu vaikusega. Igasugu solvanguid Ronaldo suunal oli ikka näha, nagu channeli artiklist võis lugeda. Ja tõeline džentelmen Moratti tähistas võitu sõnadega "Ronaldo di merda". Temale olgu pühendatu järgnev pilt:


                  Ahjaa...närvidele käis, kuidas Interi esitropid adekvaatse põhjuseta kukkusid maha nagu oleks kuuli saanud. Tehakse sedagi teistes võistkondades, aga mitte nii massiliselt.

                  Edit: mingi aja jooksul saab järgnevatelt linkidelt tõmmata ka esimest ja teist poolaega täies pikkuses ~500MB/tk.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Milani kapten Maldini taas vigastatud

                    Lausa super, seda nüüd veel vaja. Loodame siis, et Nesta tuleb ruttu tagasi ja ON mänguks Atalantaga meeskonnas.

                    Lisaks. Koreograafia värgist natuke: http://www.acmilan.com/NewsDetail.aspx?idNews=42188

                    Kommentaar


                      Nesta ütleb, et ta ei tahagi Laziosse tagasi minna karjääri lõpuks, kuigi ta oma poolteist-kaks aastat sellist jutu ajanud, et see on tal lepingu lõpedes plaanis. Tegelikult arvestades seda kui "kasulik" ta viimasel ajal on olnud, oleks Milanil parem, kui otsitaks üks uus äss või vormitaks Bonera't edasi, kelle areng vahepeal seisma jäi Parma's väljalangemisega heideldes. Nesta kohta, et lisaks vigastustele on ta ka mängides suhteliselt magedaks muutunud ning suhteliselt tihti jääb just mees-mehe võitluses alla (võib-olla kardab kehalist kontakti juba ), kuigi kiirus ja maailmaklassi positsioonivalik on ehk veel alles. Aga oma aja maailma parimast on ta väga kaugel ning hetkeseisuga saab ta ehk nibin-nabin top 50'sse, kui vigastusest natukene kõrvale vaadata.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                        Nesta ütleb, et ta ei tahagi Laziosse tagasi minna karjääri lõpuks, kuigi ta oma poolteist-kaks aastat sellist jutu ajanud, et see on tal lepingu lõpedes plaanis.
                        Kaks aastat ta küll nüüd sellist juttu pole ajanud. Ainult ühes-kahes intervjuus heietanud mõtteid Laziosse naasemisest. Siis ka pole lepingulõppu maininud. Ja Milanis lõpetamisest rääkis ta ka Miamis olles, kui siin foorumis oli ka tema leping arutluse all.

                        Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                        Tegelikult arvestades seda kui "kasulik" ta viimasel ajal on olnud, oleks Milanil parem, kui otsitaks üks uus äss või vormitaks Bonera't edasi, kelle areng vahepeal seisma jäi Parma's väljalangemisega heideldes. Nesta kohta, et lisaks vigastustele on ta ka mängides suhteliselt magedaks muutunud ning suhteliselt tihti jääb just mees-mehe võitluses alla (võib-olla kardab kehalist kontakti juba ), kuigi kiirus ja maailmaklassi positsioonivalik on ehk veel alles. Aga oma aja maailma parimast on ta väga kaugel ning hetkeseisuga saab ta ehk nibin-nabin top 50'sse, kui vigastusest natukene kõrvale vaadata.
                        Nestal on küll olnud halb hooaeg, kuid ta pole MM-ist saadik korralikult terve olnud. Mina teda nii ruttu maha ei kannaks. Bonera on keskkaitses teinud ühe halva mängu-Inter(viga Chievo mängus oli hetkeline uinak). Samas on see tema ainus mäng nn tugeva satsi vastu.

                        Muudest uudistest kirjutati portaaliski, et Oliveira õde leiti elusa ja tervena.

                        Valerio Fiori saab advokaadipaberid.

                        Ja Van Bommel peaks Milani mängudest eemale jääma.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

                        Kommentaar


                          Minuarust on Nesta enamik karjäärist suhteliselt vigastusele vastuvõtlik mängija, kuid viimase aasta-paari jooksul on ta juba Recoba sündroomi ohvriks langemas. Minule küll on viimastel aastatel tundunud, et vanuse tõus on talle ikka suhteliselt kaaluka põntsu andnud ning midagi on kaotsi läinud. Aga võib-olla on ta lihtsalt Cannavaro esituste (enne Real Madrid'i) ning nüüd ka Materazzi varju jäänud, kuid siiski mõned pisut Serie C'likud prohmakat tulevad mitte just tihedalt, aga siiski aegajalt ka sisse ning vigastused ei aita ka eriti kaasa. Seda ütlen ma aga limiteeritud kogemustest teie sisse lastud väravate ja mõne mängu arvelt. Mingi ülisärav kuju nagu Cannavaro, Materazzi oma stiililt ta ei kipu olema, aga maine on ta kujundanud just oma kindluse ja kõikumatu suurepärase vormiga, enam see nii pole ning eks näeb mis tulevik Alessandrole toob.

                          Bonera koha pealt parandaks oma lauset, juhuks kui keegi valesti aru saab, et ma näen teda Milani algkoosseisus nii või naa, aga huvitab mind see, et kas ta on nö. Nesta mantlipärija või saab temast kellegi teise "asendaja". Varem või hiljem saab temast Milani kaitseliini liider täiesti kindlalt. Kuigi Interi vastu oli ta küllaltki ebakindel tõesti, siis tuleb teda kiita selle suurepärase vaheltlõike/bloki/tacklingu eest Stankovici vastu, mis oli totaalselt maailmaklass, enamikud kaitsjad poleks seda päästa suutnud.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Jah, tribal jälle üllatab teemadega, kui suvised lahkujad on enam vähem sellised ootuspärased vormikõvera või siis üldse mänguaja suhtes, siis tribal käis veksli välja , et peale Billy, lõpetab hooaja lõpus karjääri veel Cafu ja Maldini ise kah. Et siis mida armsat ka lugeda ei saa.Huvitav oli see, et lahkujate nimekirja oli ka kantud Ambro, kes ka just alles ütles oma soovi jätkata Milanis. Samas mängija ja klubi soovid ei pruugi ühtida.
                            Felix: Oh, bollocks!
                            Elmo: Dog's bollocks?
                            Felix: No, just plain fucking bollocks!
                            Elmo: No dog involved?

                            Kommentaar


                              Kirjutaks siia teemasse ka siis taas midagi.

                              Ronaldole on hakanud Milanis väga meeldima ning väidetavalt teeb ta siin tööd rohkem kui kunagi varem. Tsiteerin: "I have been given the chance to play at Milan and to feel like a professional. I have worked at Milan like no other place, there is no comparison. Milan does everything to get you 100%. In the Milan Lab, the laboratory of the club, the players follow a daily programme. The fitness tests take place each day and are directed to get the players in top shape."

                              Lisaks pidas Seedorf pressikonverentsi, kus kiitis eelkõige Ancelottit ning ka Gourcuffi, sõnades, et prantslane võib varsti Ronaldinhoga samale pulgale jõuda. Kuna Pirlo jääb homsest mängust kaartidega välja, alustabki Gourcuff ilmselt algkoosseisus. Loodame temalt suuri tegusid

                              Meeskonda pole mänguks Atalantaga veel üles antud, kuid hiljemalt õhtuks peaks see teada olema. Ancelotti pressikas toimub umbes samal ajal.

                              Kommentaar


                                GOALKEEPERS: Dida, Kalac, Storari
                                DEFENDERS: Bonera, Cafu, Favalli, Grimi, Jankulovski, Oddo, Simic
                                MIDFIELDERS: Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakà, Seedorf
                                STRIKERS: Gilardino, Inzaghi, Ricardo Oliveira, Ronaldo

                                Ei midagi väga üllatavat, samas täiesti normaalne meeskond. Pirlo, Maldini, Nesta, Borriello, Kaladze ja Serginho puuduvad siit vist. Ancelotti rääkis küll, et Nesta on in condition ja available, kuid koosseisu teda lisatud ei ole - müstika.

                                Algkoosseis tuleb vist midagi taolist:

                                -----------Dida----------
                                Oddo, Bonera, Simic, Janku
                                ----------Ambro---------
                                ---Gattuso---Seedorf----
                                --------Gourcuff---------
                                -------------------------
                                ----------Kakà----------
                                --------Ronalts----------

                                Ja lõpetuseks: Ancelotti ütles channel4.com-ile, et soovib saada Milani "Sir Alex Fergusoniks", ehk olla tüüri juures paarkümmend aastat

                                P.S. Kohtumisest teeb Soccernet ilmselt ka laivi

                                Edit: Laivis nii kindel pole, kuna striim on kirjaga "maybe"

                                Kommentaar

                                Working...
                                X