Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia nr 2 playmaker

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Itaalia nr 2 playmaker

Jõudu,

tahaks kuulda teiste arvamust Roberto Baggio teemal. Kuuldavasti oli ta juba parimate aastate vormi minetanud, kui Milanist Bolognasse siirdus. Selgus aga, et polegi nii, ja lõi vist 22 väravat sellel hooajal. Siis Interi eest lõi tähtsatel mängudel (tulevad eelkõige meelde 2 väravat viimase 10 minuti jooksul Real Madridile, mis Interi CLi gruppidest edasi viisid, ja samamoodi 2 Parmale, mis Interi eelmisel aastal UEFAsse aitasid). Eelmine hooaeg näägeldi kogu aeg tema fitnessi pärast, kuid mina julgen väita, et tema oligi põhjus, miks Brescia yldse Serie Asse jäi. Mina näeks teda hea meelega järgmisel suvel MMil Francesco Totti vahetusmehena. On teil mõni parem kandidaat?
    s**t happens

Baggio kaotas igasuguse sümpaatia (mis mul enne oli temast tekkinud), kui ta VÄGA alatu võttega PSG vastu penalti näitles
    See kiri siin on all

Kommentaar

Mehike on kuidagi vaikseks jäänud , pole tast eriti palju kuulda olnud!!!

Kommentaar

Orginally posted by yeg

Baggio kaotas igasuguse sümpaatia (mis mul enne oli temast tekkinud), kui ta VÄGA alatu võttega PSG vastu penalti näitles
        pean tunnistama, et ma ei ole tehnilistel põhjustel jutuks tulnud intsidenti näinud, kuid kas sa oskad mull öelda, milline jalgpallur ei tee teatrit väljakul??
        s**t happens

Kommentaar

Ei oska, aga tõesti - näeksid sa ise seda intsidenti sa ei suudaks oma silmi uksuda, vb et Baggio isegi komistas, aga et kohtunik sealt penalti määras, siis on mul tunne, et see kohtunik on enne ainult sulgpalli vilistanud. Väravvaht napsas ilusasti Baggio liialt ette lükatud palli ära ja alles sekund hiljem jõudis Baggio väravvahi käteni, kust ta esimese hetkega üle lihtsalt kargas, kuid siis pikali otsutas end visata - ühesõnga mängija nagu lihtsalt kõnniks ja kukuks ja siis antaks penalti
          See kiri siin on all

Kommentaar

WC2002-l võiks hoopis Totti olla R.Baggio vahetusmees,saaks nalja
            Ega ta on paras uss jah neid penalte välja simuleerima ja lööma,aga tema tähetund oli ju
            MM94 finaalis

Kommentaar

sellest näitlemisest

Jah, nii tehakse. Ja öeldakse, et see on hirmus nõme. Eks ta tegelikult ongi aga samas, kui nii saab siis miks ka mitte? On ju ka juhtumeid, kus mees tõepoolest maha tõmmatakse ja penalti jääb andmata. Niikaua, kui ei arendata välja miskit videokorduse süsteemi, niikaua lasku takka, ehk asjapulgad FIFAs ja UEFAs siis ehk võtavad midagist ette...

Baggio on küll hea aga minu arust mitte nii hea kui Totti. Totti figureerib pidevalt koondises ka MM valikmängudes ja seda väga edukalt. Ma ei näe küll eriti kedagi tema asemel.

Mul oleks hea meel, kui Baggio koondises oleks aga ma kardan, et see teoks ei saa, siuksed mehed nagu Fiore ja muud jugendid tungivad peale...
              Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..

Kommentaar

Ma olen muidugi väheke ajast maha jäänud, kuid pärast viigistamist Leedu vastu ütles Trapatoni ühes intervjuus, et meeskond vajab uusi nägusid ning et ta kaalub ka Roberto Baggio taasvõtmist oma helesiniste särkide ridadesse
                www.fiorentina.it

Kommentaar

Ma olen ka suur Baggio fan ja võin öelda, et Baggio paremad päevad pole kaugeltki veel möödas ja ta võib isegi koondisse saada, sest Trappatoni on ta vana treener. Muidugi peab selleks ka õnne olema tervisega ja väljakul. Siiski pean ütlema, et Totti on väga super formis ja teda sealt lüüa on raske ja pealegi on ta itaalaste uus suur iidol. Kuid minu arust kui Baggio palli saab juhtub alati midagi imelist kuid Totti puhul on see tõenäosus väiksem.

Kommentaar

No ega ma ei loodagi, et ta Totti koha endale saab, vaid rohkem on lootust vahetusmeheks saada. Ka Tottil esineb ju vigastusi (ex targemad, kes mängu Leeduga nägid, oskavad öelda, kui palju seljavalu teda mõjutas), ja sellisel puhul olex ju hea, kui selline võlur meeskonnas on. Ja täna päästis jälle Bresciale punki
                    s**t happens

Kommentaar

Eile õhtul (16 sept.) juhtusin jälgima üht jalgpalliteemalist väitlust Trapattoni ja teiste spetsialistide vahel. Mainiti ka Baggiot, kuid seekord kahjuks ei midagi konkreetset. Ettepanekuid tehti hoopis ründajate suhtes, nii mõnegi idee kohaselt peaksid need olema paaris Vieri ja Chiesa. Totti kohtma mainiti, et ta olevat nii ainulaadne mängija, et tema asendamine tuleks kõne alla vaid juhul, kui skeem täielikult ümber teha.
                      www.fiorentina.it

Kommentaar

Ma ei ytlex, et Totti nyyd nii ainulaadne on, aga mitmekylgne on ta kindlasti. See, et Trappatoni pole teda kasutanud, on kyll yx argument, miks teda mitte võtta, aga samas kui asi läheb valimiseks, siis selliseid mehi suht vähe, kellel selliseid kogemusi on. ja ryndajate teemal.. Vieri ja Alex pakuks mina välja. Alex nagu rohkem playmakeri moodi, ja Vieri see puhas ryndaja. ja Totti/Baggio nende taga
                        s**t happens

Kommentaar

Artur,

Ei vaidlegi, et need kõik mehed koondisse pürivad, ja eks enamus nendest ole seda ka väärt. Pirlo saab arvatavasti alles siis koondisse, kui ta regluaarselt mänguaega saab, mis eriti varsti ilmselt ei juhtu teatud põhjusel (põhjuse nimi Rui Costa). Oletades, et Itaalia sõidab MMile 5 ryndajaga, siis mina näen asja nii:
                          1. Vieri (kuigi tema koht võib vabalt kellelegi teisele kuuluda, kui tal jälle vigastus tuleb )
                          2. Alex - ilmselt tuleb viimaste aastate parim hooaeg, kuna mees saab kindlalt jälle 11 esimese hulgas Juves väljakule.
                          3. Pippo Inzaghi (karta on, et trend jätkub, ja kyllap ta Sheva kõrvalt löö ka Milanis).
                          4. Chiesa - Kui ikka väravaid lööd, siis kipud silma jääma, ja ega La Viola eest eriti teisi lööjaid pole (peale Nuno muidugi)
                          5. jätaks esialgu lahtiseks, (ehk on see Baggio koht?)

Poolkaitsjatest on muidugi esimene mees Totti
                          Fiore ilmselt mängib vasakul äärel (ei tule hetkel kedagi paremat sinna meelde kyll), ja
                          Liverani täidab siis sellist rolli, nagu Pep Guardiola Barcas.

Kaitses on muidugi Nesta, Cannavaro, Maldini kindlad mehed, Materazzi ka ysna tõsine kandidaat ilmselt.

ja muidugi milline rahvuskoondis ei tahaks sellist probleemi väravas nagu Itaalia - Toldo või Buffon?, selles on kysimus.
                          s**t happens

Kommentaar

Njah, pärast Itaalia mängu Ungariga, otsustas Trappatoni siiski Baggiot mitte meeskonda kutsuda väites, et räägib tüübiga juulikuus (kuigi teada on, et MM algab juba juunis).
                            Põhjuseks toodi ajakirjanduse liigne surve ja see, et Itaalia-Ungari mängu ajal teatud rahvas publiku hulgas nõudis Baggio koondisse kutsumist.
                            Igal juhul minu silmis ei tundu Trap enam eriti normaalne treener olema kuna otsustada pealetükkiva publiku ja ajakirjanduse tõttu Baggiot mitte koondisse kutsuda???

Varem oli mul sellest suhteliselt suva, aga teades millega mees see hooaeg (rääkimata eelmistest) Serie A-s hakkama on saanud, ei suuda seda lihtsalt mõista. Isegi Totti on praegu tema kõrval täielik flop.

BTW, koondise koha olevat juba kindlustanud lisaks teistele tegijatele ka Pippo Inzaghi ja Marco Delvecchio. Ei saa mina aru, mille pärast.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma arvan, et põhjus miks teda meeskonda ei kutsuta on selles ,et mehel jääb ikka platsil vajaka.Tottile jääb ta nüüd küll kõvast alla.
                              Kui ajakirjandus teda pooldab,siis saab põhjus olla vaid selles ,et mees on suur meediamull.

Kommentaar

Working...
                              X