Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Pogba Vaata postitust
    Nu Nagatomo mängitamine juba näitab, et midagi on korrast ära. Tegelikult pole teil tarvis väga uusi mängijad, lihtsalt ühte autoriteetset treenerit, kes paneks mehed mängima.
    Kas tõesti arvad, et mõni Interi äärekaitsja on Champions League taseme vääriline? Et oleks asja nendega top 3-4 hulka liigas.

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Nu Nagatomo mängitamine juba näitab, et midagi on korrast ära. Tegelikult pole teil tarvis väga uusi mängijad, lihtsalt ühte autoriteetset treenerit, kes paneks mehed mängima.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Murillo ja Miranda on ainukesed natukene korralikud kaitsjad, aga need äärel siblavad poisid on küll paras Serie C.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    mis see 200m siis ära pole. Saab 4 kondoomiat

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas Pealik Vaata postitust
    Kaitse on ikka täitsa mäda ja eks tuleb suvel hiinlaste rahale loota ja et tuleb mingi loots, kes suudab asja käima tõmmata...
    et suvel 120miljoni asemel üle 200miljoni eest uusi mängijaid osta?

Leave a comment:

• Pealik
    replied
    Miks koerad hauguvad?

Leave a comment:

• d-fox
    replied
    Teil on oma praegust head vormi võimalik jätkata järgmisel nädalal Napoli vastu (y)

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Algselt postitas Pealik Vaata postitust
    Ma peale 5:2 seisu panin streami kinni aga tundub, et lõpp oli huvitav. Mingi vinge vaidlus oli veel seal? Aga kokkuvõttes - ülim sitt! Mingi hetk hooaja alguses tundus, et asi hakkab ilmet võtma aga ei essugi. Kaitse on ikka täitsa mäda ja eks tuleb suvel hiinlaste rahale loota ja et tuleb mingi loots, kes suudab asja käima tõmmata...
    Handa sai kollases, sest läks kobisema kuna ei lastud nurgalööki sooritada. Muud polnud.

Leave a comment:

• Pealik
    replied
    Ma peale 5:2 seisu panin streami kinni aga tundub, et lõpp oli huvitav. Mingi vinge vaidlus oli veel seal? Aga kokkuvõttes - ülim sitt! Mingi hetk hooaja alguses tundus, et asi hakkab ilmet võtma aga ei essugi. Kaitse on ikka täitsa mäda ja eks tuleb suvel hiinlaste rahale loota ja et tuleb mingi loots, kes suudab asja käima tõmmata...

Leave a comment:

• Solfice
    replied
    Mida iganes. Oleks olnud aus ka meil lasta nurgalöök sooritada. Suht 1-1 keiss Milani mänguga. Lisaks veel üks värav sulust Fiole. Saast mäng sellele vaatamata. See meeskond ei vääri Icardit.

Leave a comment:

• SoccerWorld
    replied
    Ja euroopa liiga koht kah maha mängitud

Leave a comment:

• Halb ründaja
    replied
    Eepiline pask.

5 väravat lasta endale lüüa olles poolajaks 2-1 eduseisus. See hooaeg ei osata ikka lihtsalt hoida seisu. Pioliga ilmselt ei tasu nüüd kindlasti arvestada järgmine hooaeg.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ta on mu meelest ise midagi sellist välja öelnud kunagi, et tahaks Interit juhendada. Hiina rahadega ei tundu väga võimatu ülesanne ta Interisse meelitada.
    Vahelduseks võiks mõni Milano klubi Champions League'i kvalifitseeruda. Sinna regulaarselt pääsevad Napoli ja Rjoma ei ole just eriti palju kvaliteeti näidanud. Siis ehk oleks ka Simeone unelm reaalsem.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Ta on mu meelest ise midagi sellist välja öelnud kunagi, et tahaks Interit juhendada. Hiina rahadega ei tundu väga võimatu ülesanne ta Interisse meelitada.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Oot, kas ma loen päriselt, et siinsed kohalikud arvavad, et Diego Simeone (see Atletico Madridi peatreener) võiks suvel tulla Interisse? Mis valemiga? Inimrööv tundub mulle ainus variant olevat. Miks peaks maailma ühe tippvõistkonna tipptreener tulema Itaalia halli keskpärasusse?

Leave a comment:

Working...
X