Algselt postitas Tanel
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNatukene nalja ka siis.
Pazza Inter 2007 -> http://www.youtube.com/watch?v=-6iEylnsFUY
Backstage -> http://youtube.com/watch?v=BXDpyl6M7Fo (Saab kõhutäie naerda mõned ei oska ikka üldse laulda ja osadele teeb see nalja ka )
Vokaali kvaliteet on kehvem kui originaalil (Recoba ilus hääl puudu ), kuid plussiks on Drugivaro puudumine!Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAILTON
Kommentaar
-
Igatahes, paar huvitavat kuulukat.
- Christian Chivu olla väga lähedal Interiga liitumisele! Vastu anname me 3 miljonit + Walter Samueli (diili halb osa, sest Walter on Cordoba'st kõvasti parem olnud sel ja ka eelmisel hooajal) ning juba Romas oleva Pizarro.
Kaua juba rumeenlast Interis näha tahtnud, kahju, et see peaks olema Samueli kulul, kuid kuus keskkaitsjat (kellest Cordoba, Burdisso, Andreolli ja Chivu ka siis äärtel on mänginud) oleks liiga palju ning Andreolli ja Burdisso ümber on meie keskkaitse tulevik ilmselt. Nüüd saab vanurite Cordoba ja Materazzi ja noorte vahele ka kedagi ning Chivu on minu silmis viimasel viiel aastal kahtlemata üks maailma parimaid keskkaitsjaid ning samuti ka väga alahinnatud. Kuigi see hooaeg on Mexes temast heledamini säranud. Aga kahtlemata Materazzi - Chivu oleks fantast. Kuigi veel parem võimalus minu silmis oleks Chivu - Materazzi - Burdisso - Maicon/JZ. Siis ei peaks Burdisso oma tähelennule uut takistust saama. Grosso ja Maxwelli kaitseoskused on ikka muret tekitavad. Sellega saaks Maicon rohkem ette tormata.
- Jätkuvalt jahime me Almironi, kes oleks see Stankovici asendaja keda meil sel hooajal polnud sinna ründajate taha. Nii palju kui ma teda näinud olen on ta muljet avaldanud.
- Meedia loob jälle mingeid mullikesi nagu siis kui Adriano Interi eest särama hakkas, et nüüd Zlatanil klubiga mingid probleemid.
- Figo otsustab oma tuleviku üle järgmise kahe nädala jooksul. Võimalik, et ta jääb meile.
Jätkuvalt ootan huviga, kas tuleb meile ründaja nimega Kerlon, kelle Gazzetta juba eelmine sügis kindlalt meile määras.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustJätkuvalt ootan huviga, kas tuleb meile ründaja nimega Kerlon, kelle Gazzetta juba eelmine sügis kindlalt meile määras.
Igatahes klubi, kes selle ründaja/ründava poolkaitsja endale saab, ootab ees helge tulevik!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar