Selles mõttes, et juba kannad maha?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
Üllata mind, oo Inter! (heas mõttes!!!)
Manchester United: 1 Van der Sar; 22 O'Shea, 5 Ferdinand, 15 Vidic, 3 Evra; 7 Ronaldo, 16 Carrick, 18 Scholes, 11 Giggs; 10 Rooney; 9 Berbatov.
Subs: 12 Foster, 8 Anderson, 13 Park, 23 Evans, 24 Fletcher, 28 Gibson, 32 Tevez.
Coach: Sir Alex Ferguson.
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 2 Cordoba, 25 Samuel, 39 Santon; 14 Vieira, 19 Cambiasso, 4 Zanetti; 5 Stankovic; 8 Ibrahimovic, 45 Balotelli.
Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 7 Figo, 9 Cruz, 10 Adriano, 20 Muntari, 24 Rivas.
Coach: José Mourinho.
Referee: Wolfgang Stark (Germany).sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkohtunik pede?
Aga mäng on hea, kuradi kahju, et Ibra latti lõi ning paar ikka väga korraliku võimalust veel löömata jäi. Samas oleks peaaegu ka teise sisse lasknud, kuid JC tegi taas oma tasemel tööd.sigpic
Kommentaar
-
Ibra oleks võind kiires jah ära lüüa, aga Inter jätab hetkel parema mulje, mis jätab kõik veel lahtiseks. Idee järgi piisaks ju ühest kollist ja asi oleks tehtud... Aga ju tunda annab, mis saab, ma panustaks Interile. :PFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustSamas oleks peaaegu ka teise sisse lasknud, kuid JC tegi taas oma tasemel tööd.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNo see selleks, eks see Balo dive'ib ka. Aint seda kornerit oleks tahtnud, mis saamata jäi, kui Van Der Sar Stankovici löögile näpud vahele pani.
Parem võitku!AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustNo oleks need mõned võimalused ära löödud, aga tutkit.AILTON
Kommentaar
-
Ma ei tea, seekord jään ma isegi rahule. Vähemalt ei situtud end täis ning võib-olla homme oleks hoopis meie päev olnud.
Ainukesed miinused, mis välja tooks:
* Mida nad alati poolaja alguses magavad.
* Mõned mehed andsid kümme minti enne mängu lõppu juba alla.
* Balo välja toomine oli ikka sitane otsus. Mees oli selgelt ManU kaitsjatele paras peavalu.
* Väravad võiks veidi suuremad olla.
Järgmine hooaeg, kui Mourinho saab endale keskväljale mõne sobivama mehe toodud, siis on vähemalt minu lootused üsna kõrged.sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar