siis on tiitel kindlasti Milanos
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
See kuidas viimasel ajal mänge mängitakse on lihtsalt imeline. Vigastusi on kuidagi kummaliselt vähe arvestades millised on "conte trennid", kui mehed terved püsivad siis on tiitel kindlasti Milanos
Leave a comment:
-
Milani jumala Ibra staatus kestis mingi mōned kuud, tagasi vana saldo juurde 1vōit 4a jooksul vms. Vōis tunduda, et oli väga napp müramine peale 97' karistuslöögiga otsustamist, reaalsuses saadi 2 korralikku keretäit jutti sinimustade käest. Pluss Juve ka bitchslappis neid 10p tagasi ja seda kõike korraga oma armsate koduseinte vahel.
Kolarov ka terve 92minutit, mis värk sellega on. Tänu sellele vennale sügisel oma muskleid saadigi flexida. Lisan veel siia, et see Aleksandari Coppa eksperiment vōiks nüüd verd nõudva Rube vastu vôiks lõppeda. Bastoni lõpuni välja!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustConte - valus vana ikka, Eriksenil lased korra platsile ja võit tuleb koju ...
Aga jah see suht 100% kindel et Jaanuaris ei lähe Eriksen kuhugi.
Leave a comment:
-
Conte - valus vana ikka, Eriksenil lased korra platsile ja võit tuleb koju ...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustLukaku siukse sita eest mingi karistuse ka saaks? Rahalise kasvõi..
Leave a comment:
-
Derbyd on ikka mõnusad, kui nüüd veel rahvas ka staadionil oleks olnud...
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMune on Lukakul aga küll Zlatan ta korrale kutsub peale mängu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustVäidetavalt oli neegriks kutsunud aga ma natuke kahtlen, et ta nii loll on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pealik Vaata postitustVäidetavalt oli neegriks kutsunud aga ma natuke kahtlen, et ta nii loll on.
Leave a comment:
-
Väidetavalt oli neegriks kutsunud aga ma natuke kahtlen, et ta nii loll on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLukaku vs Ibra, miks Lukaku nii leili läks?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: