Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Natuke naljakas on lugeda sellist kõik-on-p*rses stiilis ahastamist, kui liigatabelis ollakse teised, liidrist vaid punktiga maas.
Naljakas on see et mängitakse suhtkoht kohutavalt ja oleme 2kohal ja juve ees 6 (3) punktiga . See et milan esikohal veel on, see on lihtsalt anomaalia.
Eriti pask pärastlõuna. Viimase aja sitt mängupilt andis aimu et kuskilt see kaotus tuleb. Keegi teab millal Handanovic viimati mõne penalty ära võttis?
Kui te valdate palli 62%, lööte peale 23 korda ja neist raami 11 ning teenite veel 10 nurgalööki, siis ainus küsimus on, et millal Handanovic viimati penalti ära võttis? Ma ei ole kohe kindlasti jalgpallis ekspert, aga siiski olen ma kindel, et on hoopis muid ja tähtsamaid tegureid, miks see kaotus tuli.
Eriti pask pärastlõuna. Viimase aja sitt mängupilt andis aimu et kuskilt see kaotus tuleb. Keegi teab millal Handanovic viimati mõne penalty ära võttis?
Leave a comment: