Algselt postitas krissu04
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Milano Inter
Collapse
X
-
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
-
Sain Toldo lõpetamisest alles täna teada. Kahju, kohe väga kahju. Eks muidugi arvata oli, et kui juba Castellazzi osteti, siis Toldone lõpetamas on, aga siiski...Justnimelt Toldo pärast hakkasin ma kümnendi esimestel aastatel Interi poolehoidjaks ning seetõttu lõppes tänasega üks suur suur ja ilus ajajärk Interi fännina. Tuleb kurbusest üle saada ning jääda ootama uut hooaega!
Aitäh Francesco Toldo, alatine nr 1 minu jaoks...
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustSain Toldo lõpetamisest alles täna teada. Kahju, kohe väga kahju. Eks muidugi arvata oli, et kui juba Castellazzi osteti, siis Toldone lõpetamas on, aga siiski...Justnimelt Toldo pärast hakkasin ma kümnendi esimestel aastatel Interi poolehoidjaks ning seetõttu lõppes tänasega üks suur suur ja ilus ajajärk Interi fännina. Tuleb kurbusest üle saada ning jääda ootama uut hooaega!
Aitäh Francesco Toldo, alatine nr 1 minu jaoks...
Mina hakkasin kunagi 90-ndate lõpus Interit pooldama Ronaldo pärast ning pooldan neid siiamaani....
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitustSiis polnud sa ka õige Interi fänn, nüüd panid siis ise ka ameti maha fännina üldse?.
Mina hakkasin kunagi 90-ndate lõpus Interit pooldama Ronaldo pärast ning pooldan neid siiamaani.
Kommentaar
-
Algselt postitas MNa Vaata postitustMiks ma siis õige fänn polnud kui tohib küsida? Ja olgu veel öeldud, et Toldo lõpetamise pärast ma loomulikult fännilippu nurka ei viska, lihtsalt üks ilus ajajärk sellega läbi minu jaoks....
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitustMillise klubi fänniks sa nüüd siis hakkad?
Ütles ju, et jääb ikka Interi fänniks.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas SoccerWorld Vaata postitustNo veits naljakas kuulda seda. Millise klubi fänniks sa nüüd siis hakkad?
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAngelo... Bergomi oli LAV-is käinud Inter Clubiga rääkimas. Ta oli väga õnnelik, et me Ranocchia võtsime, sest ta arvab, et Bonuccist ei saa Interi klassiga mängija.
Ranocchia ja Bonucci on mõlemad noored ikka.
Vaatame mis toimub.
...see uus särg on täitsa persse...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar