320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    M'Vila-Medel keskväljal kõlaks tõeliselt badassina. Loodetavasti õnnestub Yannil oma karjäär uuesti üles ehitada ja mine tea, äkki leiab ka tee tagasi koondisesse. Tundus, et noormehele lõi see kiire tõus tippu ja koondisesse tõsiselt pähe. Nüüd on ehk maha rahunenud.

    Kommentaar


      Algselt postitas Mask Vaata postitust
      M'Vila-Medel keskväljal kõlaks tõeliselt badassina. Loodetavasti õnnestub Yannil oma karjäär uuesti üles ehitada ja mine tea, äkki leiab ka tee tagasi koondisesse. Tundus, et noormehele lõi see kiire tõus tippu ja koondisesse tõsiselt pähe. Nüüd on ehk maha rahunenud.
      Jep need kaks turvamas ja Kovacic nende peal mängu ehitamas (A)

      Kommentaar



        M'Vila sai lõpuks treeningutega liituda. Väidetavalt kärpis palga 3m€ pealt 1.2m€ peale. Järgmine sihtmärk on Medel, Cardiff harballib, aga mängijal on soov liituda Interiga ja vaevalt relegeeritud meeskonnal jääb muud üle kui ta ära müüa. Väidetavalt 5-6m€ on nõus Inter maksma. Suudaks nüüd kellegi maha ka müüa ja tooks kellegi ründesse lisaks. Hakkaks juba looma vaikselt.

        Kommentaar




          Kommentaar


            Mängu küll ei näinud, aga Reali vastu normaalaeg 1-1 viik ja tänu pennudele võit. Võib rahul olla, arvestades, et alustati keskväljaga, kus oli Jonathan, Kuzmanovic ja Obi, kes on kahe viimase hooaja peale umbes 200 minutit mänguaaega saanud. Nüüd jääb ainult oodata, et Hernanes, Guarin, Ricky ja Palacio ka tagasi jõuaks. Carrizolt head tõrjed, eriti see teine, väga hästi võttis jalaga ära. Bale'ilt muidugi korralik värava, väravvaht sai korraliku tünga. Kahju, et Kovacicil juba teist aastat järjest jääb mängimata vigastuse tõttu, seekord aga õnneks tundub kerge vigastus olevat. Arusaamatuks jääb Taideri olukord, mis värk Mazzarril tema vastu on, et üldse mängu ei pääse. Kahju.

            Kommentaar




              Teoreetiliselt peaks olema kerge algus hooajale, aga arvestades viimastel aastatel mänge niiöelda kergete vastaste vastu siis ei saa kuidagi kindel olla selles. Võtame näiteks Atalanta vastu viimased 10 mängu: W2 D3 L4, kusjuures need 2 võitu tuli aastatel 2009 ja 2010. Muidu võib suht rahule jääda sellega, kuidas mängud on jaotunud.

              Kommentaar


                ManUga 0-0 viik ja pennudega 3-5 kaotus. Kaitseliin oli korralik, Juan-Vidic-Rano ja Handanovic olid väga asjalikud ja said hästi hakkama. Vidic on need kaks mängu täielik boss olnud seni. Loodetavasti tervis peab vastu ja jätkab samamoodi. Keskväli oli hunnik puitu, täiesti kasutud olid nad. Palli hoida ei suudetud, edasi minna ei suudetud, põhimõtteliselt vegeteeriti niisama ~70-80 minutit, kuni vahetati keskväli välja. Samas pole seal midagi loota ka, kui keskväli koosneb sellistest meestest nagu Dodo(parim neist)-Jonathan-Kuzmanovic (isegi kui sai palli siis tuli sööt kohe tagasi kaitsatele, vahet pole kas talle tuli keegi peale või mitte. EI püüdnudki edasi anda palli)-Khrin-D'Olen-AInult-Sulus'Ambrosio. Ründest pole üldse mõtet rääkida, keskvälja puudumise tõttu praktiliselt ei puututu palligi. Samas lootust on, kaitse on korralik. Tuleks nüüd puhkuselt Hernanes, Alvarez ja Palacio tagasi ning Kovacic terveks ja Guarin ning M'Vila mänguvormi + tooks juba Medeli ka lõpuks ära siis ei tundu enam üldsegi mitte paha meeskond. Scudettole küll päris ei kandideeriks, aga kolmandat kohta võiks nillida küll. Ründefaasi ka kedagi juurde vaja, viimase aja popim kuulukas on, et Osvaldo free loan ja siis võimalus hooaja lõpus osta ning vastu läheb Taider ainult laenuna. Sellise korraldusega võiks isegi rahul olla ja tasuks ära proovida.

                Kommentaar


                  Roma vastu: Handanovic; Andreolli, Vidic, Juan Jesus; Nagatomo, Jonathan, M'Vila, Kuzmanovic, Dodò; Botta, Icardi ehk siis keskväli kus on Jonathan()-M'Vila-Kuzmanovic() vs Pjanic-DeRossi-Nainggolan. Päris halb.

                  Kommentaar


                    Lõpuks siis jäi seis 2-0 Interi kasuks. Kaitse pidas jällegi ilusasti ja Vidic on lihtsalt täielik boss olnud seni. Hea vaadata. Seekord suudeti söötu ka lükata mida ManU vastu ei suudetud üldse. Meeldis see, kuidas terve mäng tehti korralikult pressingut, sellist mängu ootaks rohkem. Nagatomolt teine värav, ilus tugev löök. Üldiselt võib rahule jääda ja kui kõik mängijad lõpuks tagasi tulevad ja vormi saavad siis võib isegi midagi oodata sellest hooajast.

                    Kommentaar


                      Teenitud võit. Tekitati korraliku survet , mis kandis vilja. Destro tegi teise poolaja alguses väikese kingituse ka , kui tühjast väravast mööda lõi, aga muidu jah ei tundunud et üldse mängu käima saab.
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        dani rokenroll oss on kohal

                        Kommentaar


                          Täna peaks lepingule allkirja andma. Hooaja pikkune laen + võimalus hooaja lõpus osta 7m€ eest. Riski väärt. Jutu järgi tundub suht motiveeritud olevat. Saab uue võimaluse Itaalias ja loodab tagasi koondisesse saada. Kui suudab mõistuse korras hoida siis pole probleemi. Schelotto ja Taider peaks Southamtonisse vastu minema. Täna/homme peaks Medel ka ametlikuks saama lõpuks. Siis võiks veel Kuzi, Guarini ja Campa maha parseldada ning Rolando ära tuua nin võiks üsna rahule jääda selle mercatoga. Ründesse võiks muidugi tuua veel kellegi. Hädapärast ajaks Alvarez ja Botta ära, aga nende peale lootma ei jääks.

                          Kommentaar


                            gary juventus4ver medel

                            (pilt kahjuks küll aasta vana)

                            Kommentaar


                              Algselt postitas Solfice Vaata postitust
                              Riski väärt. Jutu järgi tundub suht motiveeritud olevat. Saab uue võimaluse Itaalias ja loodab tagasi koondisesse saada. Kui suudab mõistuse korras hoida siis pole probleemi.
                              Jaanuaris rääkis väidetavalt sama juttu, aga ei õnnestunud.

                              Algselt postitas Oss Valdo
                              Osvaldo added: "In summer when I left, I was happy. Now I want to enjoy this moment because I've arrived at a top Italian side, in the year of the World Cup. I Want to do my best to make the World Cup."
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                              Kommentaar


                                Oss tobe ja mõistmatu (kuigi üheks hooajaks Icardi varuks on okei mees jah), Medel korralik.

                                Eeldatavasti tuleb ehk üks asi veel ära järgmise kuu jooksul... mingid mõistmatud jutud on Alvesest, aga tahaks näha ühte alternatiivi Palaciole.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X