Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Milano Inter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Interil pole kunagi ühtegi ilusat vormi olnud....nagu milanil ja riommast ärme räägimegi.
    Ja Laziol on siis?
    Pede helesinine värv

Kommentaar

Algselt postitas #11 Vaata postitust
      Ja Laziol on siis?
      Pede helesinine värv
      Sinine iseenesest on OK, kuid arvestades mismoodi see värvilahendus särgile tehtud on, siis pigem "thumbs down".

Kommentaar

Kui laupäeval peaks Moratti rahakott tugevam olema kui Bayerni meeskond, siis lasen youtube-i video kus ma põletan Interi värvides saunalina...

Name: Hamit Altintop
        Height: 1.82m
        Weight: 82 kg
        Speciality: Balls Of Steel!
        FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
          Kui laupäeval peaks Moratti rahakott tugevam olema kui Bayerni meeskond, siis lasen youtube-i video kus ma põletan Interi värvides saunalina...

Name: Hamit Altintop
          Height: 1.82m
          Weight: 82 kg
          Speciality: Balls Of Steel!
          Ma pole eriti kindel, et Bayern mingilgi moel nõrgem jõud mängijateturul oleks. Mõlemad on ikka väga suured klubid.

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Ma pole eriti kindel, et Bayern mingilgi moel nõrgem jõud mängijateturul oleks. Mõlemad on ikka väga suured klubid.
            jutt käis pigem moraalsusest...pole veel kuulnud et Bayern kohtunike ära ostaks...kui samas Inter teeb sellel alal juba kõigil silmad ette - 5 aastat jutti tiitlid ostetud - master class!
            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
              Mul on nüüd dilemma, tahaks Interi saunalina ka ju põlemas näha
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Lazio vormide kohta oskavad vaid taunid rubentuse ja riomma fännid sitta ajada. Inter on mu teine lemmik alati Itaalias, kuid vormid on neil alati nõmedad ja koledad olnud. Ja ei saagi kunagi midagi kenamat olema. Kuna ollakse konsarvatiivsed ja liiga aatelised oma pedestunud sini-musta süsteemis.
                Cocky....kõigepealt põleta oma ornazid pruunide sitatriipudega trullerid ära. Siis hakka Interi saunalinasid põletama, kuna inter nagunii võidab CL.
                Tottina just pani müüki oma peenisepöidla ja kollase soojenduskostüümi 45 mijoni euroga ebays.
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  Mul on nüüd dilemma, tahaks Interi saunalina ka ju põlemas näha
                  Teil kaoks ju jälle igasugune võimalus Meistrite liigas mängida, kui Interi ei võida. Nii, et teine dilemma.
                  sigpic

Kommentaar

Lazio vormide kohta oskavad vaid taunid rubentuse ja riomma fännid sitta ajada. Inter on mu teine lemmik alati Itaalias, kuid vormid on neil alati nõmedad ja koledad olnud. Ja ei saagi kunagi midagi kenamat olema. Kuna ollakse konsarvatiivsed ja liiga aatelised oma pedestunud sini-musta süsteemis.
                    Cocky....kõigepealt põleta oma ornazid pruunide sitatriipudega trullerid ära. Siis hakka Interi saunalinasid põletama, kuna inter nagunii võidab CL.
                    Tottina just pani müüki oma peenisepöidla ja kollase soojenduskostüümi 45 mijoni euroga ebays.
                    Näed Tofoa,said oma perse pugemise
                    Vend sai vist aru,et kritiseeris enne Interi ja nüüd üritas ennast kuida välja keerutada

Kommentaar

Tann teeme diili. Sa ei tao vasta rinda pärast sellist tiitlivõtu ja me ei sõima sind pedeks?

Kommentaar

Tofy.....kas võtsid Zaccheroni plakati oma magamistoa seina pealt maha juba? Või kleepisid Del Neri talle otsa nagu sa Ferraraga tegidki?
                        Ja ma pole mingi gloryhunter....mul jummala pohhui kui Inter peaks Serie-Bsse kukkuma vms. Lazio on mulle number 1 ja riomma ei tohi midagi võita.
                        Aga homme olen Interi poolt 1100%.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.
                        2.Money talks bullshit(totti) walks.
                        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Tofy.....kas võtsid Zaccheroni plakati oma magamistoa seina pealt maha juba? Või kleepisid Del Neri talle otsa nagu sa Ferraraga tegidki?
                          Ja ma pole mingi gloryhunter....mul jummala pohhui kui Inter peaks Serie-Bsse kukkuma vms. Lazio on mulle number 1 ja riomma ei tohi midagi võita.
                          Aga homme olen Interi poolt 1100%.
                          Keda kottib kelle poolt sa oled,usud ?

Kommentaar

Näed Tofoa,said oma perse pugemise
                            Vend sai vist aru,et kritiseeris enne Interi ja nüüd üritas ennast kuida välja keerutada
                            Sa proovi ise natuke vähem Tofoale perse pugeda ja mine sinna tagasi kus sa olid enne seda 400 postitust!
                            “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Algselt postitas Pealik Vaata postitust
                              Sa proovi ise natuke vähem Tofoale perse pugeda ja mine sinna tagasi kus sa olid enne seda 400 postitust!
                              õhhh
                              Sa oled nii loll,et sa ise ka sellest aru ei saa

Kui isegi tundus see perse pugemiseks,siis okei .
                              Vähemalt seda ei juhtu pidevalt ja veel vastasvõistkonna fännide omasse,nii,et vait .

Kommentaar

õhhh
                                Sa oled nii loll,et sa ise ka sellest aru ei saa

Kui isegi tundus see perse pugemiseks,siis okei .
                                Vähemalt seda ei juhtu pidevalt ja veel vastasvõistkonna fännide omasse,nii,et vait .
                                Seni kuni sa argumenteerituid fakte oma väite kohta välja pole toonud, on sinu jutt minu jaoks nagu jänese köha.
                                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Working...
                                X