Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Osvaldo mängukeeld tõesti võis päästa kolm punkti Itaalia koondisele. Grazie Osvaldo! Võrdluseks Argentiinas sündinud mehe ja Itaalias sündinud mehe stiilinäited:
siit on selgelt puudu lause, et Baresi tegi läbi aegade parima mängu, mille üks jalgpallur kunagi sooritanud on. isegi, kui arvestame mööda läinud penaltit.
ainuke video, mis mu orksi profiilile püsima jäi. ta lendas peale alagrupimängu veel koju, et ennast korda saada(alles finaaliks sai)*. kuuldavasti on temast ja sellest mängust pikk jutt Blizzardis, aga see nende pay as less as one penny reklaam + reaalsuses vastu vaadanud maksusüsteemi labürint ajas mu liiga tilti, et see soetada.
ka USA-sse pääsemisel pidi Azzurri mängima tänase vastase Maltaga. sellele mängule jättis Baresi teistsuguse jälje. kirjelduse + video eest hoolitses Rinaldi. soovitatav lugemine, kui minu käest küsiksite. (ka Eesti koondis on seal mainitud)
* - most probably juiced, aga tollel ajastul standard practice anyway
-e2-
El Shaarawy võitis penalti, De Sciglio andis väravasöödu, Balotelli just another day in the office. võta nad nüüd välja Prandelli, tra. neid juba töödeldi way rohkem kui gobbijorsse.
Kuradi Cerci rikuks ilusa Juventus+Milan kombo ära. Gio või Gia algkoosseisu!
Ei maksa lootust kaotada:
“I have a doubt between Emanuele Giaccherini and Alessio Cerci and I won’t decide until tomorrow, 30 minutes until kick-off.”
Kuradi Cerci rikuks ilusa Juventus+Milan kombo ära. Gio või Gia algkoosseisu!
Ei saa see koondis ilma AS Roma talentideta. Cerci on igal juhul parem kui mingi kiovinko või tsakeriini. Imestan et nii kaua võttis aega , ennem kui koondisesse sai.
Ma ei kujuta ettegi mis skooriga lõppeb Itaalia vs Malta mäng, Bulgaaria on tagus Maltale 6 väravat.
Loodame,et liiga mütisga lööma ei minda. Bulgaaria lõi küll 6 aga see tuleb unustada. Viik Malta vastu oleks näiteks katastroof.
Prandelli valikus ei saa aru ma tõesti Antonelli vahetusest ja koondise kohast. Muud materjali on ka ju olemas. Andis noorele De Scigliole mänguaega, sobib! Sõprusmäng. Kus Sa veel mehi rohkem proovid. De Sciglio on noor ja siit võib tulla midagi tulevikuks.
Ma isiklikult usun, et esialgu piisaks ka sellest kui kõik Milani mehed koondisest väljaarvata, rohkemat ei peaks nagu muutma.Vaja on karistada kõiki mitte ainult De Scisofreenikut, ehk võtab munad kõhualt välja kui hakkab pistuleid saama Kubemehari soeng Balotelli käest ja põrandamopp soeng Montolivo käest ja kui see ei aita siis vaarao püramiiditipp soenguga aanusesse saada ei oleks ka ilmselt magusaim mekk.
Skisol on mingi räige haip taga, aga reaalsus on see, et isegi Taddei pressib tast vasakult ja paremalt mööda, selline uus "soeng on, palli pole" Abatelik hitt jälle valmistreitud kusagil sven lõhmuse keldrikorrusel.
Leave a comment: