Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jasper
    replied
    Osvaldo mängukeeld tõesti võis päästa kolm punkti Itaalia koondisele. Grazie Osvaldo! Võrdluseks Argentiinas sündinud mehe ja Itaalias sündinud mehe stiilinäited:

kelle Itaaliaga on tegemist?

Super Mario? Super SuperMario

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust

Captain Jack Sparrow is not Dead !!!

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    on kogu maailm tema õlgadel

The Skill-iooo

Claudio Lippi nimel. R.I.P.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas aron8888 Vaata postitust
    siit on selgelt puudu lause, et Baresi tegi läbi aegade parima mängu, mille üks jalgpallur kunagi sooritanud on. isegi, kui arvestame mööda läinud penaltit.
    ainuke video, mis mu orksi profiilile püsima jäi. ta lendas peale alagrupimängu veel koju, et ennast korda saada(alles finaaliks sai)*. kuuldavasti on temast ja sellest mängust pikk jutt Blizzardis, aga see nende pay as less as one penny reklaam + reaalsuses vastu vaadanud maksusüsteemi labürint ajas mu liiga tilti, et see soetada.

ka USA-sse pääsemisel pidi Azzurri mängima tänase vastase Maltaga. sellele mängule jättis Baresi teistsuguse jälje. kirjelduse + video eest hoolitses Rinaldi. soovitatav lugemine, kui minu käest küsiksite. (ka Eesti koondis on seal mainitud)

* - most probably juiced, aga tollel ajastul standard practice anyway

nende vigade tõttu tuleks Maltaga mängus boikoteerida kõiki Milani poisse.
    jinxing c***

-e-
    youtube stream - http://www.youtube.com/watch?feature...&v=CF4v4hVNylg

-e2-
    El Shaarawy võitis penalti, De Sciglio andis väravasöödu, Balotelli just another day in the office. võta nad nüüd välja Prandelli, tra. neid juba töödeldi way rohkem kui gobbijorsse.

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    U-21 võitis sõpruskohtumises Ukraina 1:0. Värav Ciro Immobile!

Leave a comment:

• cru
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Kuradi Cerci rikuks ilusa Juventus+Milan kombo ära. Gio või Gia algkoosseisu!
    Ei maksa lootust kaotada:
    “I have a doubt between Emanuele Giaccherini and Alessio Cerci and I won’t decide until tomorrow, 30 minutes until kick-off.”

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Cerci on juba sellega oma algrivistuse koha ära teeninud, et on mulle bettimisel kõvasti pappi sisse toonud Torino särgis.

Leave a comment:

• count
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ei saa see koondis ilma AS Roma talentideta. Cerci on igal juhul parem kui mingi kiovinko või tsakeriini. Imestan et nii kaua võttis aega , ennem kui koondisesse sai.

Leave a comment:

• eika
    replied
    Algselt postitas Tamzu Vaata postitust
    Italy probable (4-3-3): Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, De Sciglio; Pirlo, Montolivo, Marchisio; Cerci, Balotelli, El Shaarawy

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    Italy probable (4-3-3): Buffon; Abate, Barzagli, Bonucci, De Sciglio; Pirlo, Montolivo, Marchisio; Cerci, Balotelli, El Shaarawy

De Rossi ja Osvaldo panid juba kodu poole ning Lorenzi asemele.

Teisipäevani on veel muidugi aega...keegi võib end veel katki teha.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    u21 eest lõid kollid Itaalia suured tulevikulootused Immobile ja Insigne

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Italy U17 won 1-0 vs Netherlands, thanks to a goal scored by Parma's Cerri and qualified for the finals with a game to spare from Groups 7.

Ja sõpakas võitis U-21 Venemaad.

Leave a comment:

• Francesco
    replied
    Malta mänguks De Rossi OUT. Teine hunt Florenzi IN.

Leave a comment:

• Tamzu
    replied
    Algselt postitas karl91 Vaata postitust
    Ma ei kujuta ettegi mis skooriga lõppeb Itaalia vs Malta mäng, Bulgaaria on tagus Maltale 6 väravat.
    Loodame,et liiga mütisga lööma ei minda. Bulgaaria lõi küll 6 aga see tuleb unustada. Viik Malta vastu oleks näiteks katastroof.
    Prandelli valikus ei saa aru ma tõesti Antonelli vahetusest ja koondise kohast. Muud materjali on ka ju olemas. Andis noorele De Scigliole mänguaega, sobib! Sõprusmäng. Kus Sa veel mehi rohkem proovid. De Sciglio on noor ja siit võib tulla midagi tulevikuks.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
    Ma isiklikult usun, et esialgu piisaks ka sellest kui kõik Milani mehed koondisest väljaarvata, rohkemat ei peaks nagu muutma.Vaja on karistada kõiki mitte ainult De Scisofreenikut, ehk võtab munad kõhualt välja kui hakkab pistuleid saama Kubemehari soeng Balotelli käest ja põrandamopp soeng Montolivo käest ja kui see ei aita siis vaarao püramiiditipp soenguga aanusesse saada ei oleks ka ilmselt magusaim mekk.

Skisol on mingi räige haip taga, aga reaalsus on see, et isegi Taddei pressib tast vasakult ja paremalt mööda, selline uus "soeng on, palli pole" Abatelik hitt jälle valmistreitud kusagil sven lõhmuse keldrikorrusel.

Leave a comment:

Working...
X