Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Koondis - Ex-Campioni d'Europa

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Jr
    replied
    2002 azzurri kappa endiselt rokib mul. Suvel tolm maha pühkida.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    viimane Puma kollektsioon üks läbi aegade parimaid.

Leave a comment:

• Jr
    replied
    Saigi villand Pumast. Pole mitte ühtegi Puma särki, kuigi 2006 WC Materazzi võiks ideaalis olla.

Leave a comment:

• karl91
    replied
    Pàrast 2022 mm-i vahetatakse Puma Adidase vastu.

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
    Põhiosas koosneb koondis keskpäraste Serie A klubide mängijatest, kes on kõrgliigat mänginud paar aastat, suurema osa ajast veetnud Serie B-s ja kelle vanus on 30 kandis. Pikas plaanis ei näe siit midagi tulemas.
    Jäi täpsustamata, et kõik karakteristikud ei pruugi esineda samaaegselt, aga üldises plaanis saab selle järgi iseloomustada koondist küll.

Caputo viimased hooajad on vägevad olnud, aga nagu mul pole eriti pikka usku Ibraga Milani, pole mul usku ka Caputoga koondisesse ega Spezia, Sassuolo või teiste ajutiste nähtuste ridades korraks hiilanud mängijatesse.

Teisest küljest tuleb siinkohal muidugi viktoriiniküsimusega meenutada 2006. aasta koondise koosseisu:

Juventus - 5 mängijat
    Milan - 5 mängijat
    Milline klubi? - 4 mängijat
    Roma - 3 mängijat
    Lazio - 2 mängijat
    Inter - 1 mängija
    Livorni - 1 mängija
    Udinese - 1 mängija
    Fiorentina - 1 mängija

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Peaaegu pooled ju sisuliselt ongi B koondis.

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Tahtsin just küsida, et kas mina olen jalgpallikaugeks jäänud nooruspõlvega seoses või miks ma pooli nimesid Itaalia koondisest kuulnudki pole.

Pole nüüd kunagi suur Itaalia jalgpalli fänn olnud, aga minevikus oli pigem üllatav kui oli 2-3 tundmatut nime koondises. Nüüd pole literally 50% nimedest kuulnudki.

Leave a comment:

• Maarek
    replied
    Keskpäraste tiimide mängijaid, kes paar aastat kõrgliigat mänginud, on tiimis küll megalt palju
    Lausa põhiosa

Oot, see polegi Eesti koondise teema?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    näen hoopis rõõmsamates värvides seda olukorda

Leave a comment:

• Saarlane
    replied
    Põhiosas koosneb koondis keskpäraste Serie A klubide mängijatest, kes on kõrgliigat mänginud paar aastat, suurema osa ajast veetnud Serie B-s ja kelle vanus on 30 kandis. Pikas plaanis ei näe siit midagi tulemas.

Leave a comment:

• karl91
    replied

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Pull on selles, et sisuliselt oli Acerbi süüdi ka Bosnia väravas.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    36-aastase Torino Juventuse keskkaitsja Chiellini asemel jooksis platsile temast neli aastat noorem Rooma Lazio mängija Francesco Acerbi.

"Tegin vea. Mulle näidati algkoosseisu, aga mul polnud prille peas. Ütlesin, et see sobib. Ma ei pannud tähele, et Chiellini asemel oli paberil Acerbi," rääkis Mancini Football Italiale.
    Juhtub

Leave a comment:

• Rocheteau
    replied
    Uus särk ka.

Leave a comment:

• karl91
    replied
    List uue Nation league-i hooaja esimesteks mängudeks.

L’elenco dei convocati

Portieri:*Alessio Cragno (Cagliari), Gianluigi Donnarumma (Milan), Alex Meret (Napoli), Salvatore Sirigu (Torino);

Difensori:*Francesco Acerbi (Lazio), Alessandro Bastoni (Inter), Cristiano Biraghi (Inter), Leonardo Bonucci (Juventus), Mattia Caldara (Atalanta), Giorgio Chiellini (Juventus), Danilo D’Ambrosio (Inter), Giovanni Di Lorenzo (Napoli), Alessandro Florenzi (Roma), Gianluca Mancini (Roma), Luca Pellegrini (Juventus), Leonardo Spinazzola (Roma);

Centrocampisti:*Nicolò Barella (Inter), Giacomo Bonaventura, Gaetano Castrovilli (Fiorentina), Bryan Cristante (Roma), Jorginho* (Chelsea), Roberto Gagliardini (Inter), Manuel Locatelli (Sassuolo), Lorenzo Pellegrini (Roma), Stefano Sensi (Inter), Sandro Tonali* (Brescia), Nicolò Zaniolo (Roma);

Attaccanti:*Andrea Belotti (Torino), Federico Bernardeschi (Juventus), Francesco Caputo (Sassuolo), Federico Chiesa (Fiorentina), Stephan El Shaarawy (Shanghai Shenua), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Moise Kean (Everton), Kevin Lasagna (Udinese), Riccardo Orsolini (Bologna).

Leave a comment:

Working...
X