Miks peaks sõprusmängus tulemuse peale mängima? See FIFA edetabel on ju teada pullikaka.
A noh, see kõige viimane vabandus nagunii, et teise potti satuti.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Koondis - Ex-Campioni d'Europa
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMuidugi hakkas kõik pihta sellest mis huvitav alagrupp suudeti koostada, Hispaania ja Itaalia ühte alagruppi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustEga post-zlatanlik ajastu Rootsi koondises ei saabu ka sillutatud teega. Vähem kibestumist, Rootsi valis optimaalse ja eduka taktika ja seljatas sellega Itaalia KAHE mängu kokkuvõttes. Oleks rollid vahetuses, kuidas me seda nimetama peaks, Itaaliapäraseks efektiivsuseks?
Kahju muidugi, et Itaaliat MMil ei näe, võtab pisut värvi vähemaks turniirilt.
Kas saab olla päriselt nõrk võistkond kes lülitab ükskõik mis tiitlivõistlustel välja Hollandi Ja Itaalia?
Leave a comment:
-
Brasse vist on ka OK toetada, noh Romulo, Amauri, Thiago Motta ja Jorginho teenete eest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitustSai SEDA listi sirvitud ja midagi keerulist pole, peale Marchisio(kes tervena püsides võib vahetusest tulles lisakäiku pakkuda) ei olegi ühelgi 30+ tegevmängijal enam koondise juurde reaalselt asja, ega põhjust solvumiseks, kui kohale ei kutsuta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÕige point! Minu meelest on näiteks äge, kui kodumeeskonnal hästi läheb. Forza Rossija!
-e- Vaatasin, et avataride valikute seas on 30 lippu, aga Vene lippu pole. Suur riik, aga fänne pole? Miks?
Tuulutust ja kardinaalset meeskonnavahetust oli vaja ja hetkel on selleks parim aeg. Mitte kellegi koht koondises ei tohi olla iseenesest mõistetav, see tuleb välja teenida. Selle lihtsa reegli vastu eksimine on meile maksma läinud viimased 6 suurvõistluse tiitlit! Kes iganes järgmiseks treeneriks valitakse, ülesanne on lihtne (ja see on ka suht ainus ülesanne edu saavutamiseks) - KÕIK VANA RASVA PEAL ÜLE 30 AASTASED ITAALLASED KOONDISEST NAHH*I!!! Sai SEDA listi sirvitud ja midagi keerulist pole, peale Marchisio(kes tervena püsides võib vahetusest tulles lisakäiku pakkuda) ei olegi ühelgi 30+ tegevmängijal enam koondise juurde reaalselt asja, ega põhjust solvumiseks, kui kohale ei kutsuta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÕige point! Minu meelest on näiteks äge, kui kodumeeskonnal hästi läheb. Forza Rossija!
-e- Vaatasin, et avataride valikute seas on 30 lippu, aga Vene lippu pole. Suur riik, aga fänne pole? Miks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas countForza ArgentinaAlgselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNoh, ikka on mingit võistlust tore vaadata kui on kellelegi pöialt hoida.
Ma näiteks valisin selleks Horvaatia järgmisel jalka MM.
Leave a comment:
-
Mulle tundus, et keskväljal jäi loovusest puudu. Peale Pirlot polegi koondises olnud sellist head mängu ehitajat. Loodeti, et järsku Verratti on suuteline aga tema esitused koondise eest pole väga veenvad olnud. Jorginho eile jäi ka suht võõrkehaks väljakul.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mustang Vaata postitustTrollid või päriselt?
Võiks ikka mingi põhimõttekindlus olla. Gloryhunter.
Ma näiteks valisin selleks Horvaatia järgmisel jalka MM.
Leave a comment:
-
Trollid või päriselt?
Võiks ikka mingi põhimõttekindlus olla. Gloryhunter.
Leave a comment:
-
It is estimated up to 25 million Argentines have some degree of Italian descent (62.5% of the total population). Italian settlement in Argentina formed the backbone of today's Argentine society. Argentine culture has significant connections to Italian culture in terms of language, and customs.
Leave a comment:
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustSellise mänguga löödakse Rootsi puur seal MM il täis. Hale taktika oli valitud nende 2 mängu kokuvõttes. Kunagine sümpaatne Rootsi on millegi muuga vahetunud. Ei saadud edasi enda võistkonna meisterlikkusest vaid hoopis Itaalia meeskonna suutmatusest. Ma ei tea kuidas ma seda MM i vaatan. Muidugi hakkas kõik pihta sellest mis huvitav alagrupp suudeti koostada, Hispaania ja Itaalia ühte alagruppi. Läks edasi sellega, et Ventura peatreeneriks pandi. Mäletan, et kui ta sai peatreeneriks siis ma eeldasin kohe halba ja mingi hetk tegelt ka suutsin endale asja ilusaks muuta. Aga esmane sisetunne ütleb ikka väga palju ja nii ta siiski läks, et see meile saatuslikuks saigi siiski.
P.s Mul on ilge respect Buffoni vastu, aga näha on, et vanus on teinud oma töö. Eelmise aasta CL ist sai sellest juba aru, aga nüüd on ikka väga palju ohumärke. Kahju, et sellisel suurkujul saab jalgpall Itaalia koondises nõnda lõpu.
Kahju muidugi, et Itaaliat MMil ei näe, võtab pisut värvi vähemaks turniirilt.
Leave a comment:
-
Aitäh.
Algab uus ajastu. Ja parem oleks, et peatreeneri valikuga rohkem puusse ei pandaks.
Donnarumma, Conti, Caldara, Rugani, Romagnoli, Spinazzola kaitseliiniga tuleks nüüd edasi minna. Bonucci taset me ilma Chiellini ja Barzaglita oleme juba küll näinud.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: