Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia jalgpall hooajal 04/05

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

See ei ole hooaja eelvaade. Hooaja eelvaade on teema 2. lehel, kus ma kõigi klubide suvistest tegemistest räägin.
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Eelmine suvi ei mänginud vist ükski võistkond nt. Kuigi jah, kui Messina ei mängi, siis Lazio tahab küll mängida, mis on muidugi tore nähtus.
      Messina ei lähe jah mängima, kuigi oleks ju võinud Ja Laziot lahutab Intertotost veel ainult ametlik kinnitus

Kommentaar

Udinese ei taha vist kuidagi tippklubiks saada, täpselt nagu pärast 97/98 Euroopasse jõudmist müüdi maha enamikud staarmängiad tegeletakse sellega ka nüüd. Jankulovski on lahkunud, treeneril Spalettil lasti minna, Iaquinta on vist samuti lahkumas nagu ka David Pizarro. Rahalisel seisul pole ju viga midagi. Uued mehed pole küll teab, mis kõvad mängumehed, pigem oleks nad veel hetkel pingipikenduseks. Mul on kahtlane tunne, et Udinese on järgmisel hooajal jälle seal seitsmenda koha kandis. Rahaline tulu oleks nende kolme mängija (Jankulovski, Pizarro, Iaquinta) umbes 30 miljonit naela, kuid neid hoides tipu jõudes tuleks sealt aastate jooksul tulu 100-des miljonites.
        sigpic

Kommentaar

Lazio osalemine Intertotos on nüüd kinnitatud.
          sigpic

Kommentaar

Leidsin huvitava uudise Serie A \"Primavera\" ehk nooremate kuttide meistrivõistluste kohta:

Finalis kohtusid Roma ja Atalanta, mille Roma 2-0 võitis.

Tulemus tulemuseks, aga hämmastab see, et Atalantal on neid noori staare igal hooajal peoga jagada. Tõsine jalgpalliakadeemia eesotsas superskautidega igal juhul üles ehitatud
            See hooaeg said siis supertalendid Pazzini ja Makinawa hea raha eest maha äritud, uuel aastal uued tuuled
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Makinwa, kui ma ei eksi, on siiski Genoa omand. Minu kehvake mälu ütleb mulle, et ta oli laenuna Atalantas, kuid ise pole kindel, kas laenuna või kaasomandina. Atalanta mahaärimised ilmselt jätkuvad, Motta, Montolivo, Lazzarri, Bellini, Marcolini, kõik on piisavalt hea talendiga, et oma karjääri jätkata seal.
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Makinwa, kui ma ei eksi, on siiski Genoa omand. Minu kehvake mälu ütleb mulle, et ta oli laenuna Atalantas, kuid ise pole kindel, kas laenuna või kaasomandina. Atalanta mahaärimised ilmselt jätkuvad, Motta, Montolivo, Lazzarri, Bellini, Marcolini, kõik on piisavalt hea talendiga, et oma karjääri jätkata seal.
                Su kehva mälu mäletab õieti. Makinawa tuli jaanuaris Genoast laenule.

Aga anyway, Fiorentinal on Lazzari ja Montolivo ostuoptsioon kuni 15.06. Ma siiralt loodan, et noored täkud ära haaratakse
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

mul veel halvem mälu kui tanelil. kas parma ja siis misiganes.... brescia.... vist peavad omavahel mängima? millal see mäng aset võtab?

Kommentaar

Tegelt on seal mängud. Play-off mängud Parma ja Bologna vahel toimuvad 14. ja 18. juunil. Ehk siis tuleva nädala teisipäeval ja laupäeval.
                    sigpic

Kommentaar

Kurat, Carlo Mazzone ja tema \"üliründav\" Bologna on oma väga huvitava taktiga suutnud Parma vastu võõrsilt saada 1:0 võidu esimeses play-off mängus.
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Kurat, Carlo Mazzone ja tema \"üliründav\" Bologna on oma väga huvitava taktiga suutnud Parma vastu võõrsilt saada 1:0 võidu esimeses play-off mängus.
                        ...mis pole ka eriti üllatav kuna Parmal puudusid Alberto Gilardino, Domenico Morfeo, Jorge Bolano, Fabio Vignaroli, Daniele Bonera, Matteo Contini, Marco Marchionni ja Sorrentino. Kõik enam-vähem algkoosseisu mehed. Järgmine mäng Parma lihtsalt peab võitma....

Kommentaar

Minu teada oli Parma mängus kõvasti parem ning Mazzone oma anti-jalgpalliga suutis ikkagi võidu võtta. Kuigi 1:0 on suhteliselt hea seis. Bologna ei saa vähemalt võõrsilväravatega võita.
                          sigpic

Kommentaar

Korduskohtumine siis 2:0 Parmale. Nad jätkavad Serie A-s. Bologna gramm nõrgemas liigas

Kommentaar

Suurepärased uudised. Parma vääris püsimajäämist kindlalt.
                              sigpic

Kommentaar

Gilardino siis lõpetas väärikalt oma Parma karjääri - väravaga. Nüüd ilmselt asjad kokku ja Milaanosse maja ostma

Kommentaar

Working...
                                X