320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia jalgpall hooajal 04/05

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

    Inter lõpetas võimsalt pika viigiseeria

    Serie A 14. voorus suutsid liiderkolmiku võistkonnad Juventus, Milan ja Udinese võtta võidu, Inter võitis üle pika aja.


    Laupäev algas Parma ja Milani vahelise mööduvõttuga. Ukrainlane Andrei Ševtšenko oli tagasi mänguväljakul, kuid väravat ta siiski ei saanud. Kuigi Parma läks juhtima, suutis Milani viimaste minutitega 2 väravat lüüa ja võeti 2:1 võit.

    Inter lõpetas 7 mängu kestnud viikide seerie Serie A-s, kui 5:0 võideti vigastustekriisis vaevlevat Messinat. Skoor avati juba 3. minutil, kui skooris ei keegi muu kui Adriano. Brasiillane sai hiljem enda nimele veel 2 väravat. Teise poolaja mängis nerazzurri 10-kesi, kuid siiski suudeti 2 väravat avapoolajal löödud kolmele lisada. Lisaks tõrjus Interi väravas debüüdi teinud Fabian Carini penalti.

    Eelmisel nädalal esimesest võõrsilvõitu tähtistanud Cagliari, alistas tänu vanameistri Gianfranco Zola kahele väravale Chievo Verona. Sardiinias peetud mängu lõppseisuks jäi 4:2.

    28 000 pealise publiku ees Artemio Franchil jooksid väljakule Fiorentina ja Bologna võistkonnad. Sergio Buso, Fiorentina treener, mängis ühe enda endise klubi vastu. La Viola fännide õnneks oli vigastusest taastunud Fabrizio Miccoli, kes anti üles ka algkoosseisus. Endise Juventuse mängija, Enzo Maresca, väravast suutis Fiorentina võta väärtusliku võidu ning tõusta tabelis esikümnesse.

    Liider Juventus võttis kodusel Delle Alpil vastu tabeli teisse kümnesse kuuluva Lazio. Nagu Parma Milanigi vastu, võttis Lazio esimesena eduseisu enda kätte, kuid Juventus suutis samuti nagu Rossoneri, lüüa tagasi 2 väravat ja võta 2:1 võidu. Lazio peatreeneri Mimo Caso jätkamise kohal on juba väga suur küsimärk.

    Via del Mare sai pühapäeval peale lõpuvile kõlamist rõõmsalt kisada. Livorno sai teise kaotuse järjest, kui kodupubliku ees mänginud Lecce alistas nad 3:2. Ühe kahest Livorno väravast sai kirja ka leedulane Thomas Danilevicius, kes asendas ründeliinis Livorno kaptenit Igor Prottit.

    14 mängu mängitud, aga Atalanta pole ikka veel suutnud võta võitu. Viimati kaotati Sitsiilias Palermole. Ega ka selles mängus võitu ei paistnud mitte kusagilt, kuigi kaotati vaid 1:0. Kui Bergamo linna Nerazzurri niimoodi jätkab peavad noored tähed nagu Riccardo Montolivo, Giampaolo Pazzini ja Andrea Lazzari järgmiseks aastaks uut klubi otsima. Kui nad just Serie B-s ei taha mängida..

    Veidi ehk üllatuslikult suutis Brescia röövida Regginalt, ainsalt tiimilt kes tänavu suutnud Juventust võita, 3 punkti. Brescial pole olnud just teab, mis hea hooaeg, aga pärast seda 3:1 võitu saab nende treener Gianni De Biasi kergemalt hingata.

    Udinese hea vorm ei näe peatuvat. Kahe Bianconeri, Udinese ja Siena, vahelises kohtumises suudeti välje võidelda 1:0 võit, millega jätkatakse ka suht kindlalt kolmandal positsioonil. Siena eest tegi alles oma hooaja esimese etteaste Rodrigo Taddei, kes suure tõenäosusega liitub jaanuaris AS Romaga.

    AS Roma ei suutnud jällegi saada teist järjestikust võitu. Kui eelmises voorus alistati võimsalt Siena 4:0, siis selle võidu peategeleane, Antonio Cassano, Sampdoria vastu mängida ei saanud. Roma kaptenist Francesco Tottist tõusis oma tabatud penaltiga jagama Rooma klubi läbi ajaloo parima väravakütti tabelit Seria A-s. 106 väravat Serie A-s Roma eest on kirjas ka Roberto Pruzzo\'l.

    Laupäevased kohtumised:

    Parma - AC Milan 1:2 (0:0)
    67. Gilardino - 79. Kaka, 89. Pirlo

    Inter - Messina 5:0 (3:0)
    3.,13.,36. Adriano, 55. ov. Eleftheropoulos, 85. Vieri

    Eemaldamine: 49. Toldo (Inter)

    Pühapäevased kohtumised:

    Cagliari - Chievo 4:2 (3:0)
    33.,38. pen. Zola, 45. Langella, 59. Abeijon - 58. Pellissier, 88. Amauri

    Fiorentina - Bologna 1:0 (0:0)
    62. Maresca

    Juventus - Lazio 2:1 (1:1)
    40. Olivera, 74. Ibrahimovic - 10. Pandev

    Lecce - Livorno 3:2 (1:2)
    38. Rullo, 55. pen. Dalla Bona, 58. Giacomazzi - 29. Vigiani, 39. Danilevicius

    Palermo - Atalanta 1:0 (1:0)
    44. Brienza

    Reggina - Brescia 1:3 (0:2)
    73. Zamboni - 18. Stankevicius, 39. Martinez, 80. Caracciolo

    Udinese - Siena 1:0 (1:0)
    16. Di Natele

    Eemaldamine: 90. Pinzi (Udinese)

    Roma - Sampdoria 1:1 (0:0)
    84. pen. Totti - 81. Pagano
    sigpic

    Kommentaar


      #92
      Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

      Algselt postitas Tanel


      Eelmisel nädalal esimesest võõrsilvõitu tähtistanud Cagliari, alistas tänu vanameistri Gianfranco Zola kahele väravale Chievo Verona.
      Minu jaoks on müstika, et see vend üldse elab veel

      Kommentaar


        #93
        Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

        Hehh, Mandorlini vallandati. Ise vähemalt loodan, et Atalanta suudab uue treeneri käe all Serie A-sse jääda. Sümpaatsem klubi, kui Reggina, Livorno ja mõni teine ka.
        sigpic

        Kommentaar


          #94
          Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

          Algselt postitas Tanel


          Hehh, Mandorlini vallandati. Ise vähemalt loodan, et Atalanta suudab uue treeneri käe all Serie A-sse jääda. Sümpaatsem klubi, kui Reggina, Livorno ja mõni teine ka.
          Jah, ning Delio Rossi juba pukki pandud.

          Atalanta muutus väga sümpaatseks, kui üks üsna pisikene klubi Christiano Doni abiga päris korralikke tulemusi näitas. Doni ju tänu mängudele Atalantas ennast ju ka koondisse sokutas.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

          Kommentaar


            #95
            Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

            Milan hävitas Fiorentina

            Serie A 15. voorus jäi liiderkolmiku Juventus, Udinese ja AC Milan vahe samaks. Inter pöördus tagasi viikidele, Parma kaotus maksis Baldinile töökoha.


            Laupäeval kohtusid esimesena Atalanta ja Udinese. Atalanta uue peatreeneri Delio Rossi esimene mäng lõppes 1:0 kaotusega. Udinese 5. järjestikune võit võõrsilt tõstis neid neljandast kohast 6 punkti kaugesele ja ei ole võimalik, et Friuli\'l käivad jalgpallifännid võivad näha järgmine aasta lausa Meistrite Liiga jalgpalli.

            Olimpico\'l pidas Lazio peatreener Mimo Caso lahingut vallandamisega. Esialgu arvati, et Caso positsiooni päästab ainult võit, kuid pärast 2:0 taha jäämist suutsid roomalased võidelda seisuks 3:3. Ning president Claudio Lotito otsustas Caso\'le siiski veel võimaluse jätta.

            Milan andis eelseisvaks mänguks Juventusega hoiatuse alistades kodusel Giuseppe Meazzal võimsalt Fiorentina. Kolm meest said 2 korda väravale pihta ja La Viola fännid peab lemmikud vastu võtma 6:0 kaotusega.

            Kõigest 9000-nde pealise publiku ees Mario Rigamontil kohtusid omavahel Brescia ja Roma. Ilma kapten Francesco Totti, väravavaht Ivan Pellizoli ja kaitsja Traianos Dellase\'ta olnud Roma suutis mängu viimasel minutil teenida vastase käe läbi penalti, mille brasiillane Amantino Mancini realiseeris. Penalti tekitanud Victor Hugo Mareco lahkus väljakult pisarates.

            Marcantonio Bentegodil kohtusid Chievo Verona ja Palermo. Lendavad eeslid, nagu neid kutsutakse, lõpetasid Palermo kaua kestnud heade tulemuste seeria, kui kaks Federico Cossato väravat aitasid neil võita 2:1.

            Cristiano Lucarelli 2 väravat kodupubliku ees Parma vastu aitas Livornol võtta väärtusliku 2:0 võidu, mis tähendas vastastele treenerikaotust, kuna Parma juhtkond ei ole hooajaga kaugeltki rahul. Parma asetseb hetkel tabelis väljalangemistsoonis.

            Reggina lõpetas põnevusmängus Cagliariga vastaste 5 mänguliseks veninud võitudeseeria. Aasia paremuselt teise mängija tiitli saanud Shunsuke Nakamura koduklubi alistas külalised seisuga 3:2. Cagliari kaotus ei tähendanud neile siiski kohakaotust ning jätkatakse neljandana.

            Luigi Ferraris staadionil kohtusid Uefa karika kohtade jahti pidavad võistkonnad Sampdoria ja Messina. 16. minuti värav Francesco Flachi poolt tõi koduvõistkond Sampdoriale vajaliku 3 punkti suuruse lisa tabelisse, kuid Messina jätkab juba 6-ndat järjestikust vooru võiduta.

            Siena linnakeses mängisid Siena ja Inter ei midagi muud kui viiki. Seekord saadi 1 punkt 10-mehelise Siena vastu alles lisaajal, kui väravasse saatis palli Vieri. 58. minutil ei suutnud penaltist märki tabada ka Brasiilia ründetuus Adriano.

            Bologna ning Juventuse väravavahtidel Gianluca Palgiucal ja Gianluigi Buffonil olid käed tööd täis, kui Renato Dall\'Aral toimus tõeline pommitamisfestival. Paljudest võimalustest kasutati ära siiski ainult üks: Pavel Nedvedi karistuslöök karistusala ligidalt 86. minutil tõi Bianconerile Serie A hooaja 12-nda võidu.

            Laupäevased kohtumised:

            Atalanta - Udinese 0:1 (0:1)
            8. Iaquinta

            Lazio - Lecce 3:3 (0:2)
            50. Rocchi, 69.,78. pen. Di Canio - 9.,76. Babu, 32. Bojinov

            Pühapäevased kohtumised:

            AC Milan - Fiorentina 6:0 (2:0)
            16.,81. Seedorf, 22.,60. Crespo, 51.,73. Shevchenko

            Brescia - Roma 0:1 (0:0)
            90+3. pen. Mancini

            Chievo - Palermo 2:1 (2:0)
            7.,38. Cossato - 89. Toni

            Livorno - Parma 2:0 (1:0)
            40.,89. C. Lucarelli

            Reggina - Cagliari 3:2 (1:1)
            8. Paredes, 52.,76. De Rosa - 6. Langella, 72. Esposito

            Eemaldamine: 90. Franchescini (Reggina) - 90. Bega (Cagliari)

            Sampdoria - Messina 1:0 (1:0)
            16. Flachi

            Siena - Inter 2:2 (1:1)
            40. Portanova, 87. Flo - 35. pen. Adriano, 90+2. Vieri

            Eemaldamine: 57. Argilli (Siena)

            Bologna - Juventus 0:1 (0:0)
            86. Nedved


            Üle ei jõudnud lugeda, kuna 100 muud toimetust ees.
            sigpic

            Kommentaar


              #96
              Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

              Silvio Baldini, Parma treener, vallandati peale kaotust Livorinole.

              Kommentaar


                #97
                Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                Taneli uudisteagentuur raporteerib:

                Itaalia jalgpalli föderatsiooni ehk FIGC\'i president Franco Carraro tahab mängu lisada telekordused kohtunikke jaoks. Kirjutas Carraro selleks lausa FIFA\'le ja UEFA\'le kirja . Veel lisan, et FIFA president Johansson võtab selle väidetavalt ülesse järgmisel UEFA kohtumisel, mis toimub siis 15. detsember või siis 16. detsembril. Viimane on minu sünnipäev.

                Siis ei saa kohtunikud niipalju enam Juve kasuks ka vilistada.

                Head rahvusvahelist postitamis- ja smailipüha!
                sigpic

                Kommentaar


                  #98
                  Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal

                  Tähistan ka siis smailipüha

                  WICKED

                  Kommentaar


                    #99
                    Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                    Algselt postitas Tanel


                    Ametlik nimi oli San Siro, aga siiski muudeti see minu mäletamist mööda kuskil kaheksakümnendatel Giuseppe Meazzaks.


                    90 lõpus oli see veel san siro.Kohalviibinu kinnitus.Võib olla 80-ndatel hakkasid interi fännid seda nii kutsuma aga ametlikult nime siis kindlasti ei vahetatud.
                    Marco,Ruud ja Frank mängisid San Sirol!!!
                    INTER ARMA CARITAS

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                      Veel üks klubi on omale uue tüürimehe saanud .

                      sport.etv.ee

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                        Algselt postitas marcello


                        Algselt postitas Tanel


                        Ametlik nimi oli San Siro, aga siiski muudeti see minu mäletamist mööda kuskil kaheksakümnendatel Giuseppe Meazzaks.


                        90 lõpus oli see veel san siro.Kohalviibinu kinnitus.Võib olla 80-ndatel hakkasid interi fännid seda nii kutsuma aga ametlikult nime siis kindlasti ei vahetatud.
                        Marco,Ruud ja Frank mängisid San Sirol!!!
                        Keeruline lugu jah , niipalju kui mina tean, nimetati jah staadion ümber Giuseppe Meazzaks enne 1990 MM... Aga ainult ametlikult, st et nimi oli/on raske juurduma... Siiamaani kasutatakse üsna palju San Sirot Muideks on kodulehel http://www.stadiosansiro.it/ kirjas Stadio San Siro \"Giuseppe Meazza\"

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                          Algselt postitas Aquilotta


                          Algselt postitas marcello


                          Algselt postitas Tanel


                          Ametlik nimi oli San Siro, aga siiski muudeti see minu mäletamist mööda kuskil kaheksakümnendatel Giuseppe Meazzaks.


                          90 lõpus oli see veel san siro.Kohalviibinu kinnitus.Võib olla 80-ndatel hakkasid interi fännid seda nii kutsuma aga ametlikult nime siis kindlasti ei vahetatud.
                          Marco,Ruud ja Frank mängisid San Sirol!!!
                          Keeruline lugu jah , niipalju kui mina tean, nimetati jah staadion ümber Giuseppe Meazzaks enne 1990 MM... Aga ainult ametlikult, st et nimi oli/on raske juurduma... Siiamaani kasutatakse üsna palju San Sirot Muideks on kodulehel http://www.stadiosansiro.it/ kirjas Stadio San Siro \"Giuseppe Meazza\"
                          Nja, võib-olla pärast 90\'nte aastate MMi eelset restaureerimist muudetigi ära. Aga üldiselt vahet pole, saab aru nii GIuseppe Meazzast kui San Siro\'st.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                            Algselt postitas Aquilotta


                            Keeruline lugu jah , niipalju kui mina tean, nimetati jah staadion ümber Giuseppe Meazzaks enne 1990 MM... Aga ainult ametlikult, st et nimi oli/on raske juurduma... Siiamaani kasutatakse üsna palju San Sirot Muideks on kodulehel http://www.stadiosansiro.it/ kirjas Stadio San Siro \"Giuseppe Meazza\"
                            tegelikult oli aasta 1980. Vana mälu, mis teha ....

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                              Delle Alpil toimub scudetto-ralli seni tähtsaim kohtumine

                              Serie A 16. voorus kohtuvad omavahel tabeli esimesed kaks - kodumeeskond Torino Juventus ja AC Milan. Tegu on ka mõlema võistkonna viimase mänguga 2004. aastanumbri sees.


                              Mõlemad võistkonnad naudivad praegu head vormi. Juventus on tänavu näidanud imelisi esitusi mängust mängu, kuid AC Milan andis nädalavahetusel neile võimsa hoiatuse purustades Fiorentina 6:0. Mäng saaks olla põnevam ainult siis, kui kumbki võistkond oleks sama arvu punktide peal.

                              Siiski on Juventuse vorm viimasel ajal langema hakkanud. Peaaegu raudkindel kaitse mängis maha 2:0 edu Interi vastu, Maccabi Tel Aviviga saadi hakkama samuti vaid viigiga ning eelmisel nädalavahetusel saadud võit Bologna üle ei olnud ka just väga veenev.

                              Sel nädalal krooniti ka Euroopa parimaks mängijaks Milani ründetuus Andrey Shevchenko, kes võttis tiitli üle just laupäevase vastase Juventuse mängujuht Pavel Nedvedilt. Ukrainlane lõi eelmises voorus ka Milani 6-st väravast 2. Kuid mees keda Juventuse kaitsjad peavad eriti tihedalt jälgima on Kaka, brasiillane näitas eelmine nädal oma eelmise aasta vormi ning kui ta seda ka Juventuse vastu suudab, siis võib ta lausa peatamatuks osutuda.

                              Mõlema võistkonna kaitseliini võib hetkel nimetada isegi parimateks maailmas. Lisaks on see ka kahe väravavahi duell, Itaalia number ühe Gianluigi Buffoni ning mehe, kelle väravavahioskusi paljud pole märganud, Dida.

                              Vigastustega on mõlemal võistkonnal vastasega vastupidi. Juventuse poolel oli kahtluse all Buffoni osalemini, kuid siiski ta peaks mängima. Väljas on neil vaid ründaja David Trezeguet ning poolkaitsja Ruben Olivera. AC Milan peab mängima ilma Jaap Stami, Filippo Inzaghi, Dario Simici, Jon Dahl Tomassoni ja Chrstian Abbiatita.

                              Eelmise aasta Serie A mäng nende kahe vahel Delle Alpil lõpes milaanolaste võiduga. 3:1 võidumängus tabas AC Milani eest 2 korda märki hollandlane Clarence Seedorf ning tema tabamustele lisas ühe tänavune kuldse palli võitja Shevchenko. Auvärava Juventuse poolel lõi Ciro Ferrara.

                              AC Milani asepresident Adriano Galliani lootis enne mängu kohtunikuks ei kedagi muud, kui Pierluigi Collina, kuid tema vilistab siiski AC Milani lähirivaalide, Interi, kohtumist. Scudetto-ralli tähtsaimat mängu vilistab Simone Bertini.

                              Mängu eel võib lugeda ka palju kommentaare mängijate ja treenerite poolt. AC Milani peatreener Carlo Ancelotti rahulduks viigiga, samas Fabio Capello tahab minna jõuludele ja uuele aastale vastu 7-punktise eduga. Samas, Milani poolkaitsja Andrea Pirlo tahab võta Juventuse eest säravalt rootslaselt Zlatan Ibrahimovicilt revanši suvise Itaalia väljakukkutamise eest. Mäletatavasti lõi rootslane praeguse meeskonnakaaslase Gigi Buffoni selja taha väga kauni palli.

                              Lisaks, on vägagi võimalik, et Delle Alpile tuleb esimest korda sel hooajal täismaja. Kas minnakse talvepuhkusele 1, 4 või 7 punktise vahega? Selle saame teada laupäeva õhtul.

                              Võimalikud algkoosseisud:

                              Juventus
                              : Buffon; Zebina, Thuram, Cannavaro, Zambrotta; Camoranesi, Emerson, Blasi, Nedved; Ibrahimovic, Del Piero

                              AC Milan: Dida; Cafu, Nesta, Maldini, Pancaro; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kaka; Crespo, Shevchenko

                              Serie A 16. vooru kohtumised:

                              Messina - Atalanta
                              Juventus - AC Milan
                              Bologna - Reggina
                              Fiorentina - Chievo
                              Inter - Brescia
                              Lecce - Sampdoria
                              Roma - Parma
                              Siena - Livorno
                              Udinese - Lazio
                              Palermo - Cagliari

                              sigpic

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                                Ma loodan, et Buffon saab ruttu terveks ja loodan,et Juventus võidab.
                                Forza Juventus!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X