320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Itaalia jalgpall hooajal 04/05

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #46
    Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

    Nii!

    Brescia poolkaitsja Jonathan Bachini seisab silmitsi hiiglasliku bänniga, sest ta antud uriiniproovis leiti kokaaini kasutamis jälgi.

    Endisel Itaalia koondislasel andis uriiniproovi, millest leiti narkootikumite kasutamist 22. septembril, peale mängu, kus kohtuti Rooma Lazioga. Bachini ega ka Brescia pole seni olukorda kommenteerinud.

    Channel4


    Eelmine aasta tegi midagi sarnast vist Kallon, kui ma ei eksi. Hästi ei mäleta.
    sigpic

    Kommentaar


      #47
      Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

      Juventus suurendas edumaad

      Serie A kuuenda vooru mängudes olid enamikud favoriidid edukad ja korjasid loodetud 3 punkti endale. Ainsaks üllatuseks oli Chievo võit Lazio üle võõrsil.


      Laupäevases esimeses kohtumises astusid mänguareenile Livorno ja AS Roma. Madalseisus vaevlenud Roma suutis endale krabada 2:0 võidu ja koos sellega tundub, et ollakse oma vormi taastamas. Ka roomlaste võtmemängija Francesco Totti on vormi tõusmas. Seda tõestas ta oma teise järjestikuse väravaga Roma eest.

      Laupäeva õhtu lõpetas, aga põnevuskohtumine Juventus\'e ja Messina vahel. Peale viiendat vooru olid need kaks võistkonda vastavalt esimene ja teine, kuid sellest kohtumisest väljus võitjana favoriidikoormat kandnud Juventus ja ning tänavune üllatusvõistkond Messina pidi lepima oma hooaja esimese kaotusega.

      Pühapäevaste mängude suurim üllatus tuleb aga Rooma\'st, kus kohalik Lazio sai kodus valusa 1:0 kaotuse Chievo Verona\'lt. \"Muidugi oleme me õnnelikud, aga meie tegelik koht pole kolmas. Peamine eesmärk on pääseda väljalangemisest ja selle nimel me töötame.\"- oli Chievo treeneri Mario Beretta kommentaar mängu lõpus.

      Oma teise võidu korjas Inter. Kodusseinte toel oldi selgelt üle Udinese\'st. 3:1 võidumänus oli Inter\'i peatreeneril Roberto Mancini\'l kasutada ainult kaks ründajat: Christian Vieri ja Adriano. Mõlemad said oma nime väravalööjate hulka. Vieri löödud värav oli, aga itaallase jaoks psühholoogiliselt väga tähtis kuna see oli ta esimene 6 kuu jooksul.

      Väikest kriisi üle elav Fiorentina komistas järjekorselt mängus, kus oleks pidanud 3 punkti ära võtma. Kodustaadionil ei suudetud enamat 0:0 viigist Siena vastu.

      Kollaste kaartide rohkes mängus Mario Rigamonti\'l kohaliku Brescia ja Parma vahel ei õnnestunud võõrsil mänginud vastastel ikka võidulainele saada. Kuigi mindi juba 10. minutil Alberto Gilardino väravast juhtima lasti ilma vastu löömata Brescial lüüa kolm väravat ja võeti vastu 3:1 kaotus.

      Tabeli teise koha krabas endale AC Milan, kes võõrsil sai jagu Cagliari\'st 1:0. \"Me tegime kõike, mida me suutsime ja meid alistati ainult tänu ühele suurepärasele väravale.\" - ei teinud Cagliari peatreener Daniele Arrigoni kaotusest suurt numbrit.

      Veel olid vastamisi kaks väga heas vormis olevat võistkonda - Palermo ja Lecce. Kodus mänginud Lecce suutis 2:0 võiduga 3 punkti endale saada ning 11 punktiga mindi jagama Messina\'ga Serie A 4.-5. kohta. 6. vooru teistes kohtumistes võitis Bologna 2:1 Atalanta\'t ning Sampdoria noppis oma kolmanda järjestikuse, kui jagu saadi Reggina\'st.

      Laupäevased mängud:

      Livorno - Roma 0:2 (0:1)
      30. Totti, 69. Montella

      Juventus - Messina 2:1 (1:0)
      26. Zalayeta, 54. Nedved - 69. Zampagna

      Pühapäevased mängud:

      Bologna - Atalanta 2:1 (1:1)
      36. pen. Bellucci, 60. Amoroso - 11. Budan

      Brescia - Parma 3:1 (2:1)
      25. Di Biagio, 27. Caracciolo, 46. Mannini - 10. Gilardino

      Cagliari - AC Milan 0:1 (0:1)
      19. Pirlo

      Fiorentina - Siena 0:0 (0:0)

      Inter - Udinese 3:1 (2:0)
      8.,12. Adriano, 57. Vieri - 50. Mauri

      Lazio - Chievo 0:1 (0:0)
      72. Brighi

      Eemaldamine: 34. Tiribocchi (Chievo)

      Lecce - Palermo 2:0 (0:0)
      49.,79. Vucinic

      Reggina - Sampdoria 0:1 (0:1)
      33. Bazzani

      Eemaldamine: 73. Zenoni (Sampdoria)
      Eelmise vooru ülevaate unustasin postitamata siia muidu. Kritiseerida võib!
      sigpic

      Kommentaar


        #48
        Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

        juve võidab kindlal (loodame)

        Kommentaar


          #49
          Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'


          The local derby with Serie C1 Group B leaders Avellino ended goalless in front of more than 61,000 fans at the Stadio San Paolo

          Isegi tugevuselt 3-ndas liigas suudetakse staadionile ajada 61000 pealtvaatajat !!!
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

          Kommentaar


            #50
            Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

            Toimub Derby della Madonnina

            Itaalia Serie A 7. voorus kohtuvad omavahel valitsev meister AC Milan ning Inter. See on võida või kaota mäng!


            Tegu on jalgpallimaailma ühe suurima vastaseisuga. Mõlemad klubid on ühest linnast ning mängivad ühel staadionil. Kaotada ega viiki mängida ei taha kumbki kuna hooaja algus pole võrreldes suurima konkurendi Juventusega just väga hästi läinud ning selleks, et punktivahet mitte suuremaks lasta tuleb kindlasti võtta võit. Kui veab võib võit ka ühe klubi Juventusele lähemale viia. Seda juhul, kui bianconeri ei suuda võita Sienat.

            Kolmapäevastes Meistrite Liiga mängudes mängisid mõlemad Milaano klubid Hispaania konkurentidega ning võitsid. AC Milan sai Giuseppe Meazzal jagu FC Barcelonast 1:0 ning Inter hävitas võõrsil valitseva Hispaania meistri Valencia 5:1.

            Samuti võtsid mõlemad klubid võidupunktid ka viimasest liigamängust. Milan alistas võõrsil Cagliari 1:0, kui samal ajal oli Inter kodustaadionil üle Udinesest 3:1.

            Interi jaoks on see, aga esimene tõeline test. Peatreener Roberto Mancini on võistkonna mängima pannud täiesti uue taktika järgi, nende taktika on ebapärane Itaalia jalgpallile, Inter mängib väga ründavat jalgpalli. Hooaja alguses see kaitse liiga suure lekimise tõttu ei toimunud, kuid tundub, et viimase kahe mänguga on asi toimima saadud. Valencia ja Udinese vastu olid kaitsjad võrreldes eelmiste mängudega kõvasti kindlamad ja ei teinud enam palju lihtsaid vigu nagu enne.

            Testiks teeb asja see, et Interi vastas on, aga ühe maailma parima kaitseliiniga klubi. Selle vastuväiteid ei leidu: AC Milani kaitse on suurepärane. Kaitse tugevusele annab juurde ka see, et nüüd on tagasi ka Hollandi hiiglane Jaap Stam, kes äsja paranes vigastusest. Stam on kindlasti Serie A parimaks kaitsjaks peetavale Alessandro Nestale kõvasti abiks.

            Lisaks on paar küsimust. Kas Interi seni väga hästi toiminud rünnakuskeem suudab läbi hammustada sellise pähklikoore nagu Milani kaitse seda on? Kas Interi kaitse peab vastu enda rünnakutuhinas tekivatele ohtlikele kontrarünnakutele Milani poolt, mida on realiseerimas üks maailma parimaid ründemängijaid, Andrei Ševtšenko?

            Kuid ründajate seast on Interi vastu pakuda samasugune staar nagu Sheva\'gi: Adriano. Mees on 2004 aasta sees mänginud ennast üheks kardetumaks ründajaks. Seni pole leitud kaitsjat, kes tema peatamisega hakkama saab. Kas Milani kaitseliin saab esimeseks, kes seda suudab?

            Väravaraamidesse on Interi õnneks palle hakkanud saatma ka ründetuus Christian Vieri. Kuus kuud kuival olnud itaallane on viimases kahes mängus löönud kaks väravat. Tema on löönud oma karjääris Interi särgis mängides AC Milani vastu ainult ühe värava. See juhtus 2002 aasta märtsis, kui Inter võitis 1:0. See on ka Nerazzurri viimane võit Rossoneri üle ametlikus mängus.

            Inter oleks kindlasti õnnelik, kui mängu oleks panna vigastusest paranev Obafemi Martins. Tema kiirus on just see, mida Inter AC Milani vastu vajaks. Kuid, ta ei ole piisavalt terve, et pühapäeval startida. Interil on kasutada veel kaks ründajat Alvaro Recoba ja Julio Ricardo Cruz.

            Milanil ründeliinis eriliseid valikuid pole. Kindlalt peaks alustama Sheva ning tema kõrval asetseb suure tõenäosusega Filippo Inzaghi. Muidugi on terveks saanud ka Hernan Crespo, kes kaks hooaega tagasi mängis just Interi eest ja lõi seal ikka väga palju tähtsaid väravaid, kuid ilmselt ta alustab mängu pingil.

            Mängu võtmeks saavad ilmselt, aga mõlema klubi kaitseliinid. Kui Interi kaitse töötab samamoodi nagu Valencia vastu, siis võib võit olla väga tõenäoline. Samas, kui on kaitseliin korrast ära nagu üleeelmises voorus AS Roma vastu, siis Milani sugune tiim seda karistamata ei jätta ning Interi jaoks võib hooaja esimene kaotus olla tõsiasi. Samas nagu enne öeldud, kas Interi ründav jalgpall on piisavalt hea, et murda ennast läbi suurepärasest kaitsest?

            Mõlemad võistkonnad alustavad ilmselt sama taktikaga: 4-1-2-1-2. Kuid ei saa välistada, et Inter stardib kahe kaitsva keskpoolikuga, mis annaks Juan Sebastian Veronile rohkem võimalust sekuda rünnakutesse. Udinese vastu seda tehti ja mängu lõpus oli Veron üks kangelasi.

            Interi kohal on, aga hetkel suur küsimärk väravavahtide osas. Kas Alberto Fontana suudab jätkata edukalt vormist väljas oleva Francesco Toldo asendamist? Seni kahes viimases mängus on ta oma ülessannetega hakkama saanud, kuid nüüd on ees hoopis teine ja palju raskem olukord.

            Mõlema klubi jaoks on tegu alati ühe aasta tähtsaima mänguga. Kumbki ei taha kaotada, samas mõlemad tahavad võita. Viiki jalgpallisõbrad ilmselt ei näe. Igatahes tõotab pühapäeva hilisõhtu tulla väga põnev igale jalgpallifännile.

            Võimalikud algkoosseisud:

            AC Milan:
            Dida; Pancaro, Nesta, Stam, Maldini; Pirlo; Gattuso, Seedorf; Kaka; Inzaghi, Shevchenko

            Inter: Fontana; J.Zanetti, Cordoba, Materazzi, Favalli; Cambiasso; Van der Meyde, Stankovic; Veron; Vieri, Adriano

            Serie A 7. vooru kohtumised:

            23.10 Atalanta - Cagliari
            23.10 Siena - Juventus
            24.10 Chievo - Reggina
            24.10 Livorno - Bologna
            24.10 Messina - Lecce
            24.10 Parma - Lazio
            24.10 Roma - Palermo
            24.10 Sampdoria - Brescia
            24.10 Udinese - Fiorentina
            24.10 AC Milan - Inter
            Suure tõenäosusega saab see tekst veel täiendust kuna praegu rääkisin ilmselt liiga palju Interist. Võib-olla mõni Milani fänn tahab aidata Milani poolelt rääkida sellest? Devil? :P Ja kirjavead parandatakse ka ära koos stiilivigadega muidugi.
            sigpic

            Kommentaar


              #51
              Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

              Kui ma nüüd ei eksi, siis oleme meie suutnud Delle Alpile meelitada sel hooajal mannetud 29 tuhat pealtvaatajat ja seda võidumängus Messinaga, aga no teistes kohtumistes on arv jäänud 20-22 tuhande piirimaile Müstika.

              Kommentaar


                #52
                Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                Antonio Conte lõpetas karjääri

                35. aastane endine Juventuse kapten lükas tagasi oma kodulinna klubi Lecce pakumise ning teatas, sellega, et tema mängijakarjääril on lõpp.


                13 aastaga Juventuse ridades jõudis Conte pidada 419 mängu. \"Ma otsustasin oma putsad varna riputada ja hakkata treeneriks,\" kommenteeris endine Bianconeri kapten olukorda.

                Legendaarne keskväljapallur võitis oma klubijalgpalluri karjääris kõik tähtsamad tiitlid: Meistrite Liiga, Serie A ning Coppa Italia. Rahvuskoondise tasemel on ta jäänud napilt ilma nii MM\'i, kui ka EM\'i tiitlist. MM tiitli kaotas ta 1994. aastal. Ta kuulus Itaalia koondisesse, kui saatuslikult kaotati finaalis penaltidega Brasiiliale. Finaalis ta kaasa ei teinud.

                EM tiitel oli lähedal 2000. aastal, kui Itaalia lasi lisaminutitel lüüa 1:1, mis viis mängu lisaajani. Lisaajal lõi Prantsusmaa eest värava hiljem Conte võistkonnakaaslaseks saanud David Trezeguet. Antonio ise küll vigastuse tõttu kaasa ei teinud, kuid mängis ka tema Itaalia finaali jõudmises suurt rolli. Tema ilus käärlöök esimeses alagruppikohtumises aitas Itaalial hankida väga tähtsad 3 punkti. Tema viimaseks kohtumiseks koondise eest jäigi sama turniiri veerandfinaal Rumeenia vastu, kus ta ka vigastada sai.

                Tema võitlejahing, uhkus ja pühendumus jalgpalli olid asjad, mis tegid ta karjääri väga märkimisväärseks. Kahjuks, nagu paljudel teistel jalgpalluritel, segasid teda karjääri vigastused.
                Alles suvel ta ütles, et mängib veel ühe aasta ja siis lõpetab.

                See on ka muidugi veel parandamata. :P
                sigpic

                Kommentaar


                  #53
                  Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                  Algselt postitas Juveman


                  Kui ma nüüd ei eksi, siis oleme meie suutnud Delle Alpile meelitada sel hooajal mannetud 29 tuhat pealtvaatajat ja seda võidumängus Messinaga, aga no teistes kohtumistes on arv jäänud 20-22 tuhande piirimaile Müstika.
                  Juve selle hooaja rekord on ca 6800 pealtvaatajat matšis versus Tel Avivi Maccabi.:P
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                  Kommentaar


                    #54
                    Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                    juvel ei käi tõesti ültse palju pealtvaatajaid mängudel kohal... huvitav mis põhjus

                    Kommentaar


                      #55
                      Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                      Algselt postitas davids26


                      juvel ei käi tõesti ültse palju pealtvaatajaid mängudel kohal... huvitav mis põhjus
                      Meil on ülisitt staadion, ega muud põhjust polegi...

                      Kommentaar


                        #56
                        Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                        Algselt postitas davids26


                        juvel ei käi tõesti ültse palju pealtvaatajaid mängudel kohal... huvitav mis põhjus
                        Nagu mainisin, et asi suhteline. Fiorentinal oli isegi Serie C1-s keskmine kodumängude vaatajaskond ca 30000 . Võõrsilmängudega oli asi raskem kuna tavaline vastaste staadion oli mõnele tuhandele vaatajale
                        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                        Kommentaar


                          #57
                          Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                          Algselt postitas Maarek

                          Fiorentinal oli isegi Serie C1-s keskmine kodumängude vaatajaskond ca 30000 .
                          Millal see veel toimus?
                          sigpic

                          Kommentaar


                            #58
                            Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                            Algselt postitas Tanel


                            Algselt postitas Maarek

                            Fiorentinal oli isegi Serie C1-s keskmine kodumängude vaatajaskond ca 30000 .
                            Millal see veel toimus?
                            No sorry, veel hullem variant ehk Serie C2
                            C1-st lendasid nad ju paari päevaga läbi:P
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                            Kommentaar


                              #59
                              Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                              Algselt postitas Tanel


                              Itaalia Serie A 7. voorus kohtuvad omavahel valitsev meister AC Milan ning Inter. See on võida või kaota mäng!
                              Aga viik?
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

                              Kommentaar


                                #60
                                Vastus teemale \'Itaalia jalgpall hooajal 04/05\'

                                liialt palju ron atkinsoni vist mõnele

                                Kommentaar

                                Working...
                                X