Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Adriano - Maailma parim?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• SoccerWorld
    replied
    Krt mees, veits hilja juba üles ärgata, 32 vanust seljas juba...sellest 7 aastat raisku läinud pidutsemistega. Loodan et Emperor veel paar aastat suudab mängida, kui sedagi

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Loodame siis, et MM'i alguseks saab tippvormi...

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    meest oli nähtud jälle trenni tegemas. klubiks nüüd brasside Atletico Paranaense. leping pidavat olema vastavalt mängitud mängude arvule. ja hunnik lisanõudeid klubi poolt- trenniajadest kinnipidamine jne.
    Klubil täna õhtul mäng ka Libertadorese sarjas. Vist pidavat isegi pingile saama

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Tursk teeb liiga

Vähemalt samal pulgal Balotelli, Totti ja Del Pieroga. Igal mehel pole foorumis oma teemat.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    See oli mingi hetk parim teema enne Balotelli oma.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Mul on tõesti hea meel, et selle video lõpuni vaatasin. Muidu olekski mu mällu kulunud vaid üks paks, rasvane As Roma pekinägu, kes kohe üldse ei viitsinud. Kahtlemata oli tegemist andeka mängumehega. Kas ta veel lükkab kuskil palli või sõidab nüüdeks juba niisama segi peaga Lambode ja Ferrudega kuskil Brasiilia kuurortides ringi?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    parematel päevadel oli vasak veetlevalt vägivaldne.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Aaa oss sõidab treeningväljakule muidugi selle ilani killer bikega.

Leave a comment:

• Uuu
    replied
    Roma ajaloo parim ost....no doubt about it.....kui keegi üle selle trumbata saab siis vaid Poojunn kui uuel aastal ilmub trenni üleni paljalt ja perse peale on tätoveeritud "GRANDE LAZIO"
    Või siis ossikas tuleks trenni kondoom pähe tõmmatud, dildo on aanusesse lükatud.....ja muidugi kõhulihastel on suurelt "WHO THE FUCK IS ZLATAN"

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Sven
    http://globoesporte.globo.com/futebo...mbriaguez.html

Corinthians did a report about Adriano after breaking his contract. In almost a year at the club, he missed 67 training sessions. And trained drunk many times. :lol:

BTW, he will now play wit Ronaldinho at Flamengo.
    võib vist vastata, et Adriano - Maailma parim!

Leave a comment:

• F.Totti
    replied
    Adriano peab vutikarjääri jätkamiseks tegema kõhnumiskuuri

Endine Brasiilia jalgpallikoondislane Adriano peab langetama oma kehakaalu 98-99 kilogrammini.

Sellise tingimuse seadis talle Brasiilia klubi Corinhians, mille koosseisu pallur kuulub 2011. aasta märtsist. Goal.comi teatel arvati mees ülekaalu tõttu meeskonna põhikoosseisust välja.

Adriano naasis puhkuselt meeskonna treeninglaagrisse neljakilogrammise liigse kaaluga. Teda mitte ainult ei arvatud meeskonna põhikoosseisust välja vaid kohustati ka käesoleva nädala lõpuni elama treeningbaasis. Treenerite arvates jõuab mees nii kiiremini vormi.

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    kohustan sind vaatama.
    filmiboner.
    See on üks nendest filmidest, mida ma tahan endale osta.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ma kuulen sellist nime nagu "Luois Vuittoni" esimest korda...aga sina tunned isegi pildilt ära sellise asja. Et noh mida helvetit ää?
    päriselt? hea küll ma magasin ka maha äriuudise, et bolše ja banana läksid lahku, aga 19,8 biljooni - http://economictimes.indiatimes.com/...ow/5878611.cms

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Luois Loius Luis

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    ma kuulen sellist nime nagu "Luois Vuittoni" esimest korda...aga sina tunned isegi pildilt ära sellise asja. Et noh mida helvetit ää?
    Sul naine (elukaaslane on) .
    Ma ka enne ei teadnud kui paar kuud Kopenhagenis elasin. Mingi umbe kallid kotid.

Leave a comment:

Working...
X