Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Adriano - Maailma parim?
Collapse
X
-
Krt mees, veits hilja juba üles ärgata, 32 vanust seljas juba...sellest 7 aastat raisku läinud pidutsemistega. Loodan et Emperor veel paar aastat suudab mängida, kui sedagi
-
Leave a comment:
-
Tursk teeb liiga
Vähemalt samal pulgal Balotelli, Totti ja Del Pieroga. Igal mehel pole foorumis oma teemat.
Leave a comment:
-
Mul on tõesti hea meel, et selle video lõpuni vaatasin. Muidu olekski mu mällu kulunud vaid üks paks, rasvane As Roma pekinägu, kes kohe üldse ei viitsinud. Kahtlemata oli tegemist andeka mängumehega. Kas ta veel lükkab kuskil palli või sõidab nüüdeks juba niisama segi peaga Lambode ja Ferrudega kuskil Brasiilia kuurortides ringi?
Leave a comment:
-
Roma ajaloo parim ost....no doubt about it.....kui keegi üle selle trumbata saab siis vaid Poojunn kui uuel aastal ilmub trenni üleni paljalt ja perse peale on tätoveeritud "GRANDE LAZIO"
Või siis ossikas tuleks trenni kondoom pähe tõmmatud, dildo on aanusesse lükatud.....ja muidugi kõhulihastel on suurelt "WHO THE FUCK IS ZLATAN"
Leave a comment:
-
võib vist vastata, et Adriano - Maailma parim!Algselt postitas Svenhttp://globoesporte.globo.com/futebo...mbriaguez.html
Corinthians did a report about Adriano after breaking his contract. In almost a year at the club, he missed 67 training sessions. And trained drunk many times. :lol:
BTW, he will now play wit Ronaldinho at Flamengo.
Leave a comment:
-
Adriano peab vutikarjääri jätkamiseks tegema kõhnumiskuuri
Endine Brasiilia jalgpallikoondislane Adriano peab langetama oma kehakaalu 98-99 kilogrammini.
Sellise tingimuse seadis talle Brasiilia klubi Corinhians, mille koosseisu pallur kuulub 2011. aasta märtsist. Goal.comi teatel arvati mees ülekaalu tõttu meeskonna põhikoosseisust välja.
Adriano naasis puhkuselt meeskonna treeninglaagrisse neljakilogrammise liigse kaaluga. Teda mitte ainult ei arvatud meeskonna põhikoosseisust välja vaid kohustati ka käesoleva nädala lõpuni elama treeningbaasis. Treenerite arvates jõuab mees nii kiiremini vormi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
filmiboner.Algselt postitas Jasper Vaata postitustkohustan sind vaatama.
See on üks nendest filmidest, mida ma tahan endale osta.
Leave a comment:
-
päriselt? hea küll ma magasin ka maha äriuudise, et bolše ja banana läksid lahku, aga 19,8 biljooni - http://economictimes.indiatimes.com/...ow/5878611.cmsAlgselt postitas cannuman Vaata postitustma kuulen sellist nime nagu "Luois Vuittoni" esimest korda...aga sina tunned isegi pildilt ära sellise asja. Et noh mida helvetit ää?
Leave a comment:
-
Sul naine (elukaaslane on)Algselt postitas cannuman Vaata postitustma kuulen sellist nime nagu "Luois Vuittoni" esimest korda...aga sina tunned isegi pildilt ära sellise asja. Et noh mida helvetit ää?
.
Ma ka enne ei teadnud kui paar kuud Kopenhagenis elasin. Mingi umbe kallid kotid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: