Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Adriano - Maailma parim?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• PraS
    replied
    Vastus teemale \'Adriano - Maailma parim?\'

Algselt postitas Tanel

No andke andeks, parima all ma mõtlesin siiski ründajat. Aga kas tõesti Ronaldinho rivistub üles ikka ründeliinis või keskväljal? Pigem on ta see mees kes on kahe ründaja taga vast. Nii, et ründav poolik.
    rivistub barca skeemis pigem ääreründajana.

Leave a comment:

• Tanel
    replied

No andke andeks, parima all ma mõtlesin siiski ründajat. Aga kas tõesti Ronaldinho rivistub üles ikka ründeliinis või keskväljal? Pigem on ta see mees kes on kahe ründaja taga vast. Nii, et ründav poolik.

Anti-Juventus

Leave a comment:

• Maarek
    replied

Algselt postitas Tanel

Ja Ronaldinho ei ole vist ründaja.

Kas teema pealkirjaga \"Adriano - maailma parim?\" ütleb, et tegu jutuga maailma parimast ründajast:P? Ja näiteks SkySports paneb ta \"striker\" kategooriasse

Leave a comment:

• Devil
    replied

Algselt postitas Tanel

Ja \'Maailma Parim\'-a all mõtlesin ma pigem hetke oma, mitte paari eelmise aasta peale.
    Ronaldinho on ikka ründaja, aga kindlasti mitte tipuründaja.

Maailma Parim võib hetkeks olla igaüks .

Hetke all, siis mõtled seda, et ta on heas vormis hooaja alguses?
    Tiitlit ei saanud, nii et kuss .

Ja nagu näed vähesed on sinuga nõus.
    Kui ma nüüd ei eksi, siis Sheva teemat ei alustatud jutuga Parim.

Leave a comment:

• Tanel
    replied

Algselt postitas eika

Ma ütleks vaid ühte: loll jutt!

Nüüd võid Adrianot edasi kummardada
    Tegelt mul suht ükskõik, kuna me jääkski vaidlema, sest mina Juventuse fänniga Juventuse teemal ise küll kompromissi ei leia. Minu jaoks on ja jääb Juventus petturite tiimiks, teie jaoks pole. Mul ükskõik tegelt.

Aga Adrianot ma kummardan ikka edasi jah, sõbrad!

Anti-Juventus

Leave a comment:

• eika
    replied

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas eika

Mis kuradi kohtunikud on vastu ja ebaõnn??
    Ütle kohe välja, et meeskond oli/on sitt
    Ma ei räägi, et kohtunikud on meie vastu olnud vaid ühe teise tiimi poolt, kes neid tiitleid päris tihedalt saab.
    Ma ütleks vaid ühte: loll jutt!

Nüüd võid Adrianot edasi kummardada

Leave a comment:

• Tanel
    replied

Algselt postitas eika

Ma ei räägi, et kohtunikud on meie vastu olnud vaid ühe teise tiimi poolt, kes neid tiitleid päris tihedalt saab.

Lisaks veel kaks numbrit:

1998 ja 14

Aga nüüd me läheme vist teemast natukene mööda ning pöördume tagasi teemasse, sest Juventusele võib ju oma Anti-Juventus klubi või siis Juventus ja kohtunikud teema teha, kus saab oma viha sebrade vastu välja elada.

Anti-Juventus

Leave a comment:

• eika
    replied

Algselt postitas Tanel
    Ja Inter on kindlalt maailma eliiti kuuluv klubi - kuid erinevalt mõnedest klubidest me ei röövi tiitleid tänu kohtunikele ja meid on umbes 15 aastat painanud ilge ebaõnn.

Aga kui Adrianost nüid rääkida, siis tegelt võib teda jah pidada maailma 5 parema ründaja hulka. Minu silmis on need viis meest Henry, van Nistelrooy, Shevshenko, Ronaldo ja Adriano ning täpselt selles järjestuses...

Leave a comment:

• Tanel
    replied

Algselt postitas treze

Kõik eeldused on olemas, klassi jätkub kuhjaga ning loovusest puudust ei tule, kuid Inter ei ole tema jaoks see koht, kus saavutada see vajalik edu, et tagada endale maailma parima ründaja tiitel.
    Tõesti, kas on võimalik mängida paremini kuskil mujal, kui klubis mida sa armastad? Ja Inter on kindlalt maailma eliiti kuuluv klubi - kuid erinevalt mõnedest klubidest me ei röövi tiitleid tänu kohtunikele ja meid on umbes 15 aastat painanud ilge ebaõnn. Alati on mingi suur probleem.

Ja siit lõik tema viimasest intervjuust inter.it-iga:

But for Adriano Inter is paramount. \"This is my second home and I want to do more and more for the Nerazzurri colours,\" he continued. \"I\'m always full of joy and happiness when I play football. This is my way of playing this sport. We must always be happy and thank God that we are well-off and enjoy good health. We should consider ourselves lucky. Every time I return to Brazil there are rumours about me leaving Inter. But once and for all I want to say that I want to continue my career with Inter and win with Inter. I will not abandon the Nerazzurri colours.\"

Ja \'Maailma Parim\'-a all mõtlesin ma pigem hetke oma, mitte paari eelmise aasta peale.

Adriano on meie tulevane kapten, kui Javieri lõpetab! Kuuekümnendad korduvad!

Interi keskväli pole ka just kõige tugevam, sest puudub korralik pleimeiker ning ta peab ise endale vägagi palju võimalusi looma + ta loob teistele ka. Esimene, mis pähe tuleb on värav Udinese vastu, kus jooksis 70 jardi maha, lollitades selle käigus ära 3 kaitsjat ning lõpetuseks virutas palli karistusala joone juures ilusti üle De Sanctise.

Anti-Juventus

Leave a comment:

• mcnamara
    replied

Ilmselt ei üllata ma kedagi siin oma arvamusega. Aga nii ta minu jaoks on - maailma parim ründaja selgub MM-finaalturniiril. Üksnes ja ainult seal. 2002 oli selleks ilma igasuguse kahtluseta Ronaldo. Adrianot olen huviga jälginud ja ootan väga, millega ta Saksamaal hakkama saab.

Leave a comment:

• Maarek
    replied

Ründaja maailma parimaks nimetamine on üldse üsna suhteline kuna nende tegevus sõltub väga suuresti ikka mehikestest, kes neile võimalused loovad. Kui poolkaitse pask, siis kahjuks on maailmas üsna vähe ründajaid, kes sellisel puhul särada suudavad. Minu nägemust mööda on maailma parimaks mängijaks tegelane, kelle teiseks eesnimeks \"looja\" võib panna. Pole pingsalt jälginud, aga antud hetkel tundub selliseks selliks olevat Ronaldinho. Tõsised La Liga spetsialistid, kes tema tegemisi rohkem jälginud, vaielgu vajadusel vastu.
    Adriano on siiski üsna noor ning seetõttu ka parajalt kogenematu ning nii mõnegi selle hooaja mängu puhul on talle antud mitte just kõige parem reiting. Ründaja \"peak time\" on umbes 30-aastaselt, seega teda praegusel hetkel maailma parimaks nimetatada üsna võimatu, aga lootus sellele kohale on tal päris hea.

Leave a comment:

• tkkt
    replied

Algselt postitas Robinho

Ärge situge minu kulul, kui mul on halb tuju!!!

Mis kuradi Adriano? Maailma parim? Rääkige sel teemal minuga siis, kui mees on võitnud 2 MM tiitlit + 3 korda valitud MAAILMA PARIMAKS!!!

FORZA R9!!!

adriano on hetkel igatahes parem kui see kergelt paksukene(:P) vananev reali staar !

Leave a comment:

• Robinho
    replied

Algselt postitas treze

Algselt postitas Robinho

Mis kuradi Adriano? Maailma parim? Rääkige sel teemal minuga siis, kui mees on võitnud 2 MM tiitlit + 3 korda valitud MAAILMA PARIMAKS!!!

FORZA R9!!!
    Palun vabandust, et üldse sõna võtsin!
    Seekord annan andeks!

Leave a comment:

• Silver
    replied

Algselt postitas Robinho

FORZA R9!!!
    Palun vabandust, et üldse sõna võtsin!

Leave a comment:

• Robinho
    replied

FORZA R9!!!

Leave a comment:

Working...
X