320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A mängude eelvaated

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #61
    Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

    Algselt postitas Anfield


    Sa ML Finaali eelvaadet ei oleks nõus tegema ?
    No võib küll.

    Edit: Enne unustasin nimekirja Palermo vs. Chievo panna.
    sigpic

    Kommentaar


      #62
      Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

      Roma - Lazio

      Serie A, hooaeg 2004/2005, 36. voor
      Pühapäev, 15. mai kell 16:00
      Staadion: Stadio Olimpico


      Viimaste mängude vorm (Serie A)

      Roma (vanim enne):

      Udinese 3-3 Roma
      Roma 1-2 Reggina
      Roma 0-2 Siena
      Sampdoria 2-1 Roma
      Roma 2-2 Brescia
      Parma 2-1 Roma

      (2 punkti 18-st)

      Roma on saanud hooaja teisest poolest kõigest 13 punkti ning just viimasel kuul-kahel on võideldud kõige halvima vormiga. Kaotusi tuleb vahetpidamata, ükskõik kas mängitakse tabeli teise poole tiimiga või esimese. Selle tulemusena asetseb eelmise hooaja 2. võistkond hetkel kõigest 4 punkti väljalangemistsoonist kõrgemal.

      Lazio (vanim enne):

      Lazio 3-1 Livorno
      Bologna 1-2 Lazio
      Cagliari 1-1 Lazio
      Lazio 0-1 Juventus
      Lecce 5-3 Lazio
      Lazio 0-1 Udinese

      (7 punkti 18-st)

      Lazio on kahtlemata ühe enimkõikuva vormiga võistkond Serie A-s. Küll tundub, et võistkond on heas vormis ning tõustakse, ohtlikust tsonist kaugele ja näiliselt ohutusse paika, kuid siis partsti kukkutakse pärast mitut halba tulemust tagasi. Viimasest kuuest mängust on saadud küll 5 punkti Romast rohkem, kuid siiski viimases kolmes mängus pole hetkel pealinna klubidest parimal kohal oleval võistkonnal küll seis palju parem. Ka tabelis lahutab neid vaid 1 punkt.

      Puudujad

      Roma:

      Jätkuvalt on bänniga väljas Roma kapten Francesco Totti. Vigastuste listi pikkus samuti Roma fänne ega treeneri Bruno Contit ei rõõmusta. Hooaja lõpuni on väljas noorukid Alberto Aquilani ja Alessio Cerci ning ka tuleval teisipäeval 31-aastaseks saav Damiano Tomassi. Lisaks puuduvad sellest mängust väravavaht Ivan Pelizzoli, kaitsja Traianos Dellas ja kahtluse all on teisegi kaitsja Christian Panucci mängimine.

      Lazio:

      Laziol palju probleeme pole. Ainuke puuduja on veterankaitsja Fernando Couto, kes on väljas veel 2 nädalat ning ilmselt juhul, kui Lazio hooaja viimase vooru eel raskes seisus pole, ta sel hooajal enam jalga platsile ei tõsta. Reedel teatiti ka seda, et Paolo Di Canio on valmis mängus osalema.

      Mängu eelvaade

      Kaks klubi kohtusid varem selle aasta 6. jaanuaril. Giuseppe Papadopulo, Lazio treener, sai eriti raske debüütmängu. Lazio pidi hakkama saama ilma hulga võtmemängijateta, nende hulgas oli jällegi ka Fernando Couto. Lazio lõi kõvasti võimalusi ning mängu lõppskoor ka seda näitas. Papadopulo debüüt mõõdus 3:1 võiduga, väravad Paolo Di Caniolt, Cesarilt ja Tommaso Rocchilt. Roma auvärava eest hoolitses Antonio Cassano. Võit oli Laziole esimene viimase 10 Rooma derby käigus.

      Kaks klubi on nö \"Roma kodumängu\" raames kohtunud 60 korda. Neist 21-l korral on võitjana väljanud koduvõistkond, 27 korda on mäng lõpenud viigiga ja 12 kohtumist on lõpenud Lazio võiduga. Viimane kohtumine 2003. aasta 9. novembril lõppes Roma 2:0 võiduga.

      Rooma derbydes on tihti olnud pahandusi ning selle kohtumise eel on ka Rooma linna võimuorganid klubisi hoiatanud. Juhul, kui väljakul peaks minema kakluseks või kasutatakse solvavaid bännereid, lükkatakse mäng edasi või üldse katkestatakse. Kui pahanduse eest vastutavad ühe klubi fännid, siis klubi saab uute reeglite kohaselt automaatselt kirja 3:0 kaotuse ning mõlema klubi praeguses olukorras seda kindlasti ei taheta.

      Kuna mõlemad klubid ei suhtle hooaja lõpuni pressiga, mängueelseid intervjuusi pole.

      Keda jälgida

      Mancini (Roma): 25-aastane brasiillane oli Roma eest vägagi korralik kolmapäevases Itaalia Karika mängus Udinese vastu, kus tekitaks Serie A neljanda klubi kaitseliinile kõvasti pahandusi. Kindlasti on tal pühapäeval täita väga raske roll Lazio kaitseliini lahtiarutamisel. Vigastuste tõttu on ta teinud sel hooajal kaasa vaid 15 mängu, millest ta on kirja saanud ka 2 väravat. Silma tasub pealhoida ka Roma kaitseliinil ja noorel väravavahil Gianluca Curcil.

      Cesar (Lazio): Brasiillane ei tea veel, kas ta lahkub suvel Laziost või ei. Igatahes on ta sel hooajal jätkuvalt olnud üks Lazio võtmefiguure ning sarnaselt Roma Mancinile, on tema suurim ülessanne Roma kaitseliinist läbi murdmine. Ning see võib saada suhteliselt lihtsaks ülessandeks, kui Christian Panucci ei parane õigeks ajaks.

      Taneli ennustus

      Närviline mäng, kus mõlemad tahavad võitu, kuid samas kardavad kaotuse. Roma kaitseliin on ehk pisut nõrgem, samas nende ründeliin on jällegi Laziost parem. Tuleb võrdsete heitlus, kus publikul igav ei hakka.

      Roma 2-3 Lazio

      Eeldatavad algkoosseisud:

      Roma (4-4-2): Curci; Panucci, Mexes, Chivu, Cufre; Mancini, Perrotta, Dacourt, De Rossi; Montella, Cassano

      Lazio (4-4-2): Peruzzi; Oddo, Siviglia, Giannichedda, Zauri; Cesar, A. Filippini, Liverani, E. Filippini; Di Canio, Rocchi
      sigpic

      Kommentaar


        #63
        Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

        Udinese - Sampdoria

        Serie A, hooaeg 2004/2005, 36. voor
        Pühapäev, 15. mai kell 16:00
        Staadion: Friuli (Udine)


        Viimaste mängude vorm (Serie A)

        Udinese (vanim enne):

        Udinese 3-3 Roma
        Messina 1-0 Udinese
        Udinese 1-1 Livorno
        Siena 2-3 Udinese
        Udinese 2-1 Atalanta
        Lazio 0-1 Udinese

        (11 punkti 18-st)

        Udinese on vägagi stabiilselt esinenud sel hooajal, viikide võitude sekka on ikka kukkunud mõned kaotused, mida on näha ka viimase vormiskaalal. Viimases kuues mängus on saadud 1 punkt Sampdoria\'st vähem, kuid vorm on külalistega vähemalt võrdne, kui mitte parem.

        Sampdoria (vanim enne):

        Cagliari 0-0 Sampdoria
        Sampdoria 1-0 Palermo
        Parma 1-1 Sampdoria
        Sampdoria 2-1 Roma
        Messina 2-2 Sampdoria
        Sampdoria 3-0 Lecce

        (12 punkti 18-st)

        Sampdoria kaitsel oli paariks-kolmeks mänguks probleeme väravate sisse laskmisega, kuid üliründava Lecce vastu suudeti puur puhtana hoida. Samas löödi ise 3 väravat ning see tulemus peaks enda eest rääkima. Sampdoria on oma hooaja tähtsaimaks mänguks valmis.

        Puudujad

        Udinese:

        Udinesel on probleeme mitme pikaajalise vigastusega. Kolm-neli kuud peavad väljas olema hooaja alguses supervormis olnud kaitsja Nestor Sensini, lisaks on väljas veel teinegi kaitsemängija Edmilson Sanchez Cribari ning äsja sai vigastada tšehh Marek Jankulovski, kes ei pruugi terveks saada isegi järgmise hooaja algusekski. Lisaks on kaartide tõttu väljas poolkaitsja Stefano Mauri, mis on Friuli klubile suur löök, kuna Mauri on olnud nende üks selle hooaja võtmefiguure.

        Sampdoria:

        Sampdoria on tõesti valmis, puudu on ainult kaitsjad Stefano Sacchetti ja Giulio Falcone. Kuid kuna Genova klubi kaitseliinis on mängijad praktliselt võrdsed suudetakse neid kahte ilmselt asendada.

        Mängu eelvaade

        Varasem kohtumine toimus Luigi Ferraris staadionil. 2004. aasta olid mõlemad klubid lõpetanud võimsate võitudega, Sampdoria purustas Lecce 4:1 ning Udinese Lazio 3:0. Mängu favoriit oli Udinese, kes oli suutnud selleks mänguks juba 10 mängu järjest kaotuseta püsida. Võimalusi oli mängus vähe ning võit läks Sampdoriale. Seda tehti tänu Francesco Flachi ja Marcello Castellini väravatele.

        Mõlemad klubid on hetkel kandidaadid Meistrite Liiga kohale, kolm vooru enne lõpu ollakse võrdsete punktidega jagamas 4. kohta. Sampdoria\'l pole aga Udinesega võõrsil mängimisest just kõige paremaid mälestusi. Kui minna ajas tagasi hooaega 1960/1961, siis avastame, et just selle klubi vastu on saadud klubi ajaloo suurim kaotus, nimelt lahkuti Udine linnast 7-1 kaotusega. Mõlemal klubil on samuti ka Euroopa jalgpalli kogemust. Udinese mängis Euroopas juba sel hooajal, Sampdoria viimati üheksakümnendate alguses. Mõlemad klubid on päris korralikul positsioonil ka Itaalia jalgpalli ajaloos, Udinese on headel päevadel lõpetanud Serie A 2. ja ka 3. positsioonil ja võitnud ühe Itaalia Karika, samas Sampdorial on üheksakümnendate algusest ette näidata Scudetto, pluss ollakse võidetud hulgaliselt Itaalia Karika tiitleid. Kõik see ülikuulsa presidendi Paolo Mantovani ajal, kelle surm tõi kaasa Sampdoria tipust kadumise.

        Udinese viimaste aastate edu võtmeisik, treener Luciano Spaletti lausus mängu eel: \"Ma arvan, et see võistkond kumb võidab pühapäevase kohtumise, on järgmisel hooajal Meistrite Liigas.\" \"Me ei tohi muutuda ahneks ja algusest peale rünnata ning tahta väravaid lüüa,\" lausus endine Sampdoria treener. Lisaks küsiti ka Spalettilt arvamust oma endise klubi kohta: \"Sampdoria on väga tugev ja ühtne tiim, kes on ennast eelmise hooaega võrreldes tugevamaks muutnud. Meil saab olema raske.\"

        Keda jälgida

        David Pizarro (Udinese): Noor Tšiili mängujuht on viimastel hooaegadel üks silmapaistvamaid mängijaid Serie A-s üldse. Pizarro jätkamine Udineses pole kindel ning ilmselt sõltub selle mängu tulemusest. Kui Udinese peaks Meistrite Liigasse jõudma, siis ilmselt Pizarro tahab jääda, kuid kas ta ka Uefa Karikaga lepib. See on kahtlane, kui tippklubid uksele koputamas. Igatahes pühapäeval seisab ta vastamisi ühe Serie A vähim väravaid lüüa lasknud kaitseliiniga ning kui tema ei suuda endast parimat anda, läheb Udinesel raskeks.

        Francesco Flachi (Sampdoria): Kus Sampdoria sel hooajal ilma temata küll oleks? Tal on viimane aeg säramiseks ja seda on ta sel hooajal täie rauaga ära kasutanud. Tema neljateist väravata oleks Sampdoria kaugel sellest, kus praegu asutakse. Flachi on Blucerchiati kümneid punkte toonud ning kui ta suudab hooaja lõpul seda jätkata, võib ta isegi Itaalia koondise treeneri Marcello Lippi valikusse langeda.

        Taneli ennustus

        Kaitsev mäng, kuna rasked mängud veel ees. Udinese tahab ehk rohkem võita, kuna neil on viimases voorus ees mäng AC Milaniga kodus, samas Sampdorialgi vaja voor varem kohtuda Interiga. Kodupubliku seinad võivad Meistrite Liiga koha saaja ära otsustada.

        Udinese 3-1 Sampdoria

        Eeldatavad algkoosseisud

        Udinese (3-5-2): De Sanctis; Bertotto, Felipe, Kroldrup; Zenoni, Pinzi, Pizarro, Muntari, Pieri; Iaquinta, Di Michele

        Sampdoria (4-4-2): Antonioli; Zenoni, Castellini, Pavan, Pisano; Diana, Volpi, Palombo, Tonetto; Flachi, Kutuzov
        sigpic

        Kommentaar


          #64
          Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

          Sellised uudised Roomad derbyga seoses. Cesar sõitis ära Brasiiliasse, kuna ta isa sai surma. Nii, et tema Rooma derbyst osa võta. Ma eelvaadatesse ei lisa, kuna ei viitsi uut \"Keda jälgida\" teha ning mõistada, kellega ta välja vahetada algkoosseisus.
          sigpic

          Kommentaar


            #65
            Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

            Järgmine voor tellimiseks:

            Atalanta - Roma
            Brescia - Messina
            Cagliari - Udinese
            Chievo - Bologna
            Lazio - Fiorentina
            Livorno - Juventus
            Milan - Palermo
            Parma - Siena
            Reggina - Lecce
            Sampdoria - Inter

            Ja mitte mingil juhul ei tee ma Milan - Palermo mängu eelvaadet, mis toimub reedel, kuna neljapäeval ei viitsi sellega tegeleda.
            sigpic

            Kommentaar


              #66
              Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

              Sampdoria vs Inter

              aitäh

              Kommentaar


                #67
                Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                Sampdoria - Inter

                Itaalia Serie A, hooaeg 2004/2005, 37. voor
                Pühapäev, 22. mai kell 16:00
                Staadion: Luigi Ferraris (Genova)


                Viimaste mängude vorm (Serie A)

                Sampdoria (vanim enne):

                Sampdoria 1-0 Palermo
                Parma 1-1 Sampdoria
                Sampdoria 2-1 Roma
                Messina 2-2 Sampdoria
                Sampdoria 3-0 Lecce
                Udinese 1-1 Sampdoria

                (12 punkti 18-st)

                Genova klubi on hetkel teel Meistrite Liiga poole ning pühapäeval vajatakse kindlasti võitu. Koduvorm on olnud Sampdorial vägagi hea ning ka võõrsil pole klubi viimasel ajal kaotusi saanud. Võistkonnal peaks olema ka piisavalt kogemusi ja närve, et mitte viimases kahes mängus läbi põruda.

                Inter (vanim enne):

                Inter 2-0 Cagliari
                Juventus 0-1 Inter
                Messina 2-1 Inter
                Inter 2-0 Siena
                Brescia 0-3 Inter
                Inter 1-0 Livorno

                (15 punkti 18-st)

                Inter on hetkel Serie A-s üks parimas vormis võistkondi. Hooaja alguses kõvasti väravaid läbi lasknud kaitse on tugevamaks muudetud ning ka tulemused räägivad enda eest, viimases 6-s mängus on väravasse lastud 2 palli, needki ühes mängus.

                Puudujad

                Sampdoria:

                Jätkuvalt puuduvad Sampdoria ridadest kaitsjad Giulio Falcone ja Stefano Sacchetti. Šokk tabas, aga Sampdoriat pärast Udinese mängu, kui teatati, et paremäär Aimo Stefano Diana on vigastatud ja Interi mängus kaasa ei tee. Asjalood läksid veel hullemaks, kui vigastada sai tavaliselt pingil olev äärepoolik Andrea Gasbarroni.

                Inter:

                Interil on puudujaid rohkem. Alvaro Recoba on jätkuvalt väljas ning temale lisaks on ka puudujate nimekirjas Andy Van der Meyde, Emre Belozoglü, Giuseppe Favalli ja mängukeelu all olev Edgar Davids. Nicolas Burdisso on jätkuvalt Argentiinas oma haige poja juures ning ilmselt ei kutsuta koosseisu ka Edgar Davids\'it. Davids on küll täiesti terve, kuid peatreener Roberto Mancini teda üles ei kutsu. Itaalia meedia väidab, et hollandlane olevat flirtinud Interi peasponsori Pirelli presidendi Marco Tronchetti Provera naisega.

                Mängu eelvaade

                Kahe klubi varasem kohtumine sel hooajal on kindlasti mäng, mida Sampdoria fännid tahaks kangesti ära unustada. Klubid olid jagamas 27-punktiga neljandat-viiendat kohta. Max Tonetto viis Sampdoria Giuseppe Meazzal 1:0 juhtima ning üllatuslikult suurendas Vitali Kutuzov Sampdoria edu. Kõik läks täpselt nii nagu Sampdoria oli soovinud, kuni 88. minutini, mil Obafemi Martinsi 2:1 värav andis Interile veel lootust. Lisaaja alguses särasid tablool juba viiginumbrid, kui oma 200. kohtumist Serie A\'s tähistas väravaga Christian Vieri. Interi fännid olid juba ammu hakkanud väljakult lahkuma ning kogu piletiraha läks kaotsi, kui Alvaro Recoba imeline pealöök kastist väljas tõi Interile unustamatu 3:2 võidu.

                Inter kindlustas eelmisel nädalavahetusel liigas kolmanda koha, samas Sampdoria on võitlemas viimase Meistrite Liiga koha eest. Punkt-punkti mängus Udinesega tuleb neil kodupubliku ees pidada üliraske matš. Interi peatreenerile Roberto Mancinile on tegu väga südamelähedase kohtumisega, kuna tema näol on tegu Sampdoria legendiga. Mancini oli mängijana Sampdoria hiilgusaegade võtmefiguur. Kuid pärast lahkumist Lazio\'sse pole ta Luigi Ferraris staadionil ei mängija ega treenerina ühtegi mängu viigistanud ega kaotanud. Sampdoria on kaitsel on mängus väga tähtis osa, kuna Interi ründeliin on liiga resultatiivseim ning viimases 10-s mängus värava löönud. Sampdoria on kodustaadionil peetud 53-st mängust Interiga võitnud 11, viigistanud 19 ja kaotanud 23.

                Mängu eel küsiti Interi peatreener Mancinilt Genova\'sse naasmise kohta ning mis tunded tal sellega seoses on: \"Kui ma vaid saaksin sinna naasta ja homme väljakul mängida. Mulle on alati nauding Genova\'sse tagasi minna. Mul on sealt imelisi mälestusi.\" Lisaks küsiti, mis on ta lootused selle hooaja lõpuga seoses: \"Minu lootus on hästi mängida ja võita ning ma arvan, et meil see õnnestub.\" Interi koosseis on suur ning hooaja lõpp läheneb, Mancinilt küsiti ka seda, kas pühapäevane mäng aitab tal valida jääjaid, mille peale itaallane vastas: \"Kindlasti mitte. Selle hooaja tiim on alati olnud keskendunud, eriti veel rasketel hetkedel.\"

                Keda jälgida

                Sergio Volpi (Sampdoria): Francesco Flachi oli juba eelmisel nädalavahetusel, nüüd tuli valida kedagi muud ning hetkel pole vast kedagi muud valida. Kuna Diana jääb mängust kõrvale on just Sergio Volpil vaja Sampdoria keskväli selleks ülitähtsaks mänguks tööle saada. Volpi on sel hooajal olnud kahtlemata üks tähtsaimaid mängijaid Genova klubi koosseisus. Tema oskused ei ole märkamata jäänud ka Itaalia peatreeneril Marcello Lippil, kes Volpist juba regulaarse koondislase teinud.

                Christian Vieri (Inter): Roberto Mancini\'t peetaks lolliks, kui Interil poleks veel Meistrite Liiga koht kindlustatud ja ta selleks mänguks Vierit mängu ei pane. Vieri on pärast 2-3 kuud kestnud vigastustejanti tagasi ning väravaid tuleb nagu seeni pärast vihma. Viimases 5-s mängus, kaasarvatud Itaalia Karikas, on number 32 löönud 5 väravat. Kesknädalal peetud Itaalia Karika mängus eelistas Roberto Mancini teda Adrianole ning Bobo ei valmistanud treenerile pettust. Inter jõudis 3:1 võiduga finaali ning Vieri lõi 2 väravat ja andis Obafemi Martinsile väravasöödu. Lisaks on Sampdoria väravavaht Francesco Antonioli üks kollkipritest, kelle selja taha Vierile meeldib palle taguda. Il Tritolone on Antonioli seljataha saatnud tervelt 11 palli.

                Taneli ennustus

                Tulemas on lahtine mäng, kuna Inter mängib pingevabalt ning Sampdoria\'le peaks vaid võidust piisama. Inter, nagu ikka, ründab rohkem, kuid sellega seoses on Sampdorial ka omad võimalused. Kuid Diana puudumine äärelt võib saatuslikuks saada ning ründejõust jääb ilmselt puudu.

                Sampdoria 1-3 Inter

                Eeldatavad algkoosseisud

                Sampdoria (4-4-2): Antonioli; Zenoni, Castellini, Pavan, Pisano; Doni, Palombo, Volpi, Tonetto; Flachi, Kutuzov

                Inter (4-4-2): Carini; J. Zanetti, Cordoba, Materazzi, Favalli; Karagounis, Stankovic, C. Zanetti, Gonzalez; Vieri, Adriano
                sigpic

                Kommentaar


                  #68
                  Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                  et siis kuidas finaali eelvatega on?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    #69
                    Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                    Paistab, et Tanelil on suvi hakand ja foorumi asemel on uued prioriteedid tulnud.

                    Kommentaar


                      #70
                      Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                      Teate, et esimest korda juhtus see, et mul polnud neti. Teisipäeva päeval käis elekter ära ja kuna EWN ei viitsinud Laukale tulla, siis meil neti polnud kaheks päevaks. Pidime ära vahetame neti, kuid siis pakkus Estonian Wankers Network suuremat kiirust ja jätsime.
                      sigpic

                      Kommentaar


                        #71
                        Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                        kas see hooaeg ka ülevaated tulevad tanel?

                        Kommentaar


                          #72
                          Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                          Algselt postitas orbitaaljaam


                          kas see hooaeg ka ülevaated tulevad tanel?
                          Kindlasti tulevad. Ütlesin mazzile, et eelvaateid ei tule, kuid ma sain temast vist valesti aru. Siin ikka 2-1 ülevaadet per voor.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            #73
                            Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                            Algselt postitas Tanel


                            Algselt postitas orbitaaljaam


                            kas see hooaeg ka ülevaated tulevad tanel?
                            Kindlasti tulevad. Ütlesin mazzile, et eelvaateid ei tule, kuid ma sain temast vist valesti aru. Siin ikka 2-1 ülevaadet per voor.
                            Esimeseks soovituseks oleks Fiorentina - Sampdoria.
                            Fiorentina sai esimeseks vooruks kohe väga raske vastase ning eks see mäng ka näita, mis seisus siis liigajalgpalli alustatakse. Eelmine aasta kaotati kahjuks mõlemad mängud neile.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                            Kommentaar


                              #74
                              Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                              Juventuse mängust sooviks kah tõsisemat ülevaadet: hei Tanel ehk leiad aega!

                              Kommentaar


                                #75
                                Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                                Algselt postitas Silver


                                Juventuse mängust sooviks kah tõsisemat ülevaadet: hei Tanel ehk leiad aega!
                                Ülevaated? Selleks pole praegu küll aega. Ma üritan õhtul Serie A eelvaadet jätkata.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X