320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A mängude eelvaated

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

    hea töö Maarek...kas ceasar ongi nagu keskvälja winger v? ma teadsin mingi statistika põhjal, et ta on äärekaitsja. ennustus on suht julge ma ütleks, kuna mõned siin ebainimlikult tihti võidavad aga eks ma ise ka loodan sellist tulemust
    jokers to the right
    clowns to the left of me

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

      Algselt postitas Jasper


      hea töö Maarek...kas ceasar ongi nagu keskvälja winger v? ma teadsin mingi statistika põhjal, et ta on äärekaitsja. ennustus on suht julge ma ütleks, kuna mõned siin ebainimlikult tihti võidavad aga eks ma ise ka loodan sellist tulemust
      Goal.com artiklis ta wingeriks nimetatud, kuigi tegelik positsioon wing back. Eks äärekaitsja ju ka kohati üsna tõsiselt wingeri ametit pidamas Jaap Stam näiteks:P
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

        Cesar on äärepoolik. Tema vasakul ääres on äärekaitsja Valon Behrami. Muide Behrami on üks minu järjekordsetest lemmikpoisstest. Mõnus soeng, vägev võitlejahing. Tema peale peavad tippklubid varsti ühe suure lahingu. Ja äärega panid metsa vast. Vaeval, et ta paremal pool mängima hakkab. Cesari kohta ongi pigem õigem öelda wing back, kuigi minu silmis on ta vägagi ründav ning ütles tema kohta siiski puhtalt winger. Lazio parim mängija ka siis. Ilus on vaadata kuidas ta seal vasakul äärel igasuguseid pahandusi teeb. Väga hea mängija!
        sigpic

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

          Maarek ja Tanel, mitte üldse paha pärast, aga te eksite mõlemad...pole midagi.
          Cesar osteti Laziosse Sao Caetanost Euroopa mõistes tundmatu mängijana, positsioonina läks tal kirja left-back. Esimesel aastal mees millegiga silma ei paistnud ja alles Mancini oli see mees, kes Cesari avastas, aga üldse mitte vasakkaitsjana vaid vasakäärena, sellest ajast algas tema kiire esilekerkimine Serie A-s, samuti sai temast üks Lazio võtmemängijatest. 4-4-2 mängis ta vasakäärt, 4-3-3 (mida Mancini kohati kasutas) mängis ta vasakründajat. Cesari taga vasakkaitses mängib Luciano Zauri, kes meenutab üsna palju Giuseppe Favallit (mitte välimuselt ).
          Valon Behrami mängib Lazios paremäärt ja mitte kaitset, ok šveitsi koondise eest tuli ta mängu kaitsjana (aga kui vaadata tema mängustiili, siis on näha, et mees võib mängida ükskõik kus väljakul, ründes, kaitses, keskväljal)...temast sai juba mõne mänguga väga oluline mängija ja kui rääkida selle hooaja võtmemängijatest, siis on need justnimelt Behrami ja Liverani ja no muidugi Di Canio, et teamspirit ei langeks. (Cesar on erinevatel põhjustel juba teist hooaega alavormis, näidates siiski aeg-ajalt oma endist mängu).
          Korra veel tuleks tagasi Maareki eelvaate juurde (mis oli väga hea), täpsemalt öeldes Dabo sõnad Di Canio aadressil...niisama infoks-Dabo esines järgmisel päeval raadiosaates \"La voce della nord\", kus ta eitas täielikult oma sõnu, samuti ähvardas antud loo kirjutanud ajakirjanikku kohtuga, kuna see olevat kirja pannud täpselt vastupidise tema sõnadele, tal on suurepärane läbisaamine nii Di Canio kui fännidega (jutt käib IRR-ist).
          Paraku see meedia on nagu on, ärge uskuge kõike, mis kirjutatakse, näiteks viimasest mängust Livornoga oli möödas 5min, kui kogu maailm teadis, et Di Canio oli jälle hakkama saanud...aga keegi ei räägi, et enne mängu lasti Lazio meeskonna suunas rakett, busse loobiti kividega, staadionil kõlasid kommunismi hümnid terve mängu! ja lisaks personaalsed ähvardused Di Canio suunas, kus teda sooviti üles puua ja mida veel. Nõme, aga tõsi...

          Muide Lazio kapten on Cesar ja tema puudumisel Peruzzi, sellega eksitakse tihti millegipärast, Di Canio on niisama liider.

          ok, jätkake samamoodi!

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

            krdi asjalikk´u infot tuli nüüd. ise nagu pidevalt imestasin, et jälle löön laziol väravaid mingi kaitsja...sõnaga sama masti mees mis serginho ja see kapteni asi oli veelgi imekspandavam(ise eksisin selle vsatu ka). aga kas peruzzi nagu pingile ei ole maandumas oma kaladega v?
            jokers to the right
            clowns to the left of me

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

              Empoli - Fiorentina

              Serie A, hooaeg 2005/2006, 16. voor
              Pühapäev, 18. detsember, kell 16:00
              Staadion: Carlo Castellani (Empoli)


              Viimaste liigamängude vorm

              Empoli (vanim enne):

              Chievo 2:2 Empoli
              Empoli 3:0 Reggina
              Livorno 2:0 Empoli
              Empoli 2:3 Lazio
              Sampdoria 2:0 Empoli
              Siena 1:0 Empoli

              (4 punkti 18-st)

              Tulemused räägivad sel korral vast enda eest. Halva alguse järel saadi pikalt väga häid tulemusi ning ründaja Francesco Tavano mahtus jätkuvalt väravalööjate hulka. Nüüd on mõlemad kustunud. Nii mõneski mängus pole olnud ka õnne. (Lazio vastu mängiti maha 2:1 eduseis) Põhiprobleemiks on seni olnud muidugi väravalöömine, kuna Tavano vormi langemisega ei ole kedagi teist kolle lööma võta. Muidugi ehk mängib oma osa ka see, et 4-st viimasest mängust 3 on olnud võõrsil.

              Fiorentinga (vanim enne):

              Fiorentina 2:1 Cagliari
              Ascoli 0:2 Fiorentina
              Fiorentina 3:1 Milan
              Roma 1:1 Fiorentina
              Fiorentina 1:2 Juventus
              Fiorentina 1:0 Treviso

              (13 punkti 18-st)

              Pärast head algust on Fiorentina hakkanud ka vaikselt punkte kaotama ning ühtlasi on pidanud väravatevahega pidanud loovutuma tabelis 2. koha. Ka Fiorentinal polnud õnne, kui üleelmises voorus kohtuti Juventusega. Mitme väravaraame tabanud löögi tipuks virutas Juventus võidukolli alles 88. minutil.

              Puudujad

              Empoli:

              Ainukese mängijana puudub Empoli ridadest Fabrizio Ficini. 34-aastane poolkaitsja, kes on sel hooajal Empolis regulaarselt väljakul käinud, jääb välja vigastuse tõttu mille sai mängus Siena vastu.

              Fiorentina:

              Kahtluse all on Fiorentina ridades Martin Jörgensen, kelle puudumine on mingil määral Fiorentina ründemängus tunda andnud. Taanlane on olnud eelmise kehva hooaja vastand ning Stefano Fiorega moodustanud suurepärase partnerluse, mis on tekitanud enamikud Luca Toni väravatest. Kuid ilmselt Jörgensen siiski alustab mängu pingilt. Kindlalt jääb mängust kõrvale Guilherme Do Prado.

              Mängu eelvaade

              Serie A-s on sel hooajal viis Toskaana regiooni meeskonda ning kaks neist kohtuvad pühapäeva pärastlõunal \"järjekordses\" derbys. Empoli ja Fiorentina on sel hooajal küllaltki kobedalt mänginud ning omavaheline mäng on suuretõenäosusega täis palju põnevust. Mõlemad võistkonnad pole oma mänguga mitte kitsid, kuna juhendajateks mõlemail uue põlvkonna treenerid - Fiorentinal Cesare Prandelli ning Empolil teeb Serie A\'s debüüthooaega Mario Somma.

              Võistkonnad pole omavahel juba pika aega kohtunud ning viimastest tulemustest rääkida ei ole mõttet. Küll on huvipakkuv fakt, et mõlemate klubide staarründajad on kunagi mänginud oma opponendi eest. Empoli 9 väravat löönud Francesco Tavano alustas Fiorentinas oma karjääri, samas Serie A parim väravakütt 16 väravaga, Luca Toni, mängis mitmed aastad tagasi hooaja Empolis. Ka Empoli teine ründaja Christian Rigano, kes vaatamata väravaees istuja ametile on väga vähe väravaid löönud, mängis mitu head hooaega Fiorentinas ning aitas nad ka tagasi Serie A-sse.

              Võimalik on, et mõlemad võistkonnad lähevad mängule vastu 4-3-3 taktikaga, milles siis vastavalt Rigano ja Toni on need tipuründajad ning taga on kaks abimeest. Veel suurem võimalus on siiski sellega, et Empoli mängib 4-4-2 taktikaga ning Fiorentina 4-3-2-1 ehk 4-3-3, Siiski on võimalus, et Fiorentina otsustab panna Giampaolo Pazzini või Valeri Bojinovi hoopis Toni kõrvale, mitte tema taha.

              Keda jälgida

              Igli Vannucchi: Veteran on Empoli poolkaitses väga vajalik mängija olnud sel hoojal ning hakkama saanud ka mõne väravavagi. Kui äärepoolik täies hoos on, siis võib oodata tema vasakult äärelt nii mõndagi võimalust. Kindlasti on tema üks mängijatest, kelle peale Empoli mängijad raskes olukorras loodaksid.

              Manuel Pasqual: Esimest Serie A hooaega mängiv noor äärepoolik\\äärekaitsja on pälvinud palju kiidusõnu. Seehulgas ka Interi treenerilt Roberto Mancinilt. Kindlasti võib 23-aastaselt Pasqual\'ilt nii mõndagi loota ning mehes peitub tugev potentsiaal ning seda on ta ka sel hooajal tõestanud. Jälgida tuleb meest kindlasti ehk näitab jällegi oma oskusi.

              Taneli ennnusts

              Võimalik, et Fiorentinal läheb sellest mängust nii mõnigi punkt kaotsi. Empoli halvast vormist ei tasuks sel korral segada lasta. Kodus on sinisärgid väga hästi mänginud ning kõige õnnestumise korral lüüakse ka mõni värav.

              Empoli 2:2 Fiorentina

              Eeldatavad algkoosseisud

              Empoli (4-4-2) - Berti; Lucchini, Coda, Pratali, Bonetto; Busce, Zanetti, Almiron, Vannucchi; Tavano, Rigano

              Fiorentina (4-3-2-1) - Frey; Ujfalusi, Gamberini, Dainelli, Pasqual; Donadel, Brocchi, Di Loreto; Fiore, Pazzini; Toni
              sigpic

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                Vähemasti üks osa minu ennustusest on täitunud ehk siis värav löödud.

                Lazio juhib 16-ndal minutil 1-0:P
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                  Algselt postitas Maarek


                  Vähemasti üks osa minu ennustusest on täitunud ehk siis värav löödud.

                  Lazio juhib 16-ndal minutil 1-0:P

                  jah, mäng läbi siis. paraku lõi juve vastu ka. ise mängu näinuna julgen väita, et lazio oli domineerivam pool, kuigi juvel oli rohkem reaalseid väravavõimalusi. behramil tuli ilmselt üsna tõsine vigastus. lõpptulemus siis 1-1, väravad lazio poolelt rocchi ja juventusel trezeguet.

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                    Super töö, väga head eelvaated.
                    "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                      Soovilugusid on järgmiseks vooruks (6.-7. jaanuar)?

                      Cagliari - Udinese
                      Chievo - Lecce
                      Empoli - Messina
                      Lazio - Ascoli
                      Milan - Parma
                      Palermo - Juventus
                      Reggina - Fiorentina
                      Sampdoria - Livorno
                      Siena - Inter
                      Treviso - Roma

                      2, nagu ikka. (Avastasin, et läheb väga vähe aega nende tegemisele )
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                        Äkki Livorno-Sampdoria ja siis Palermo-Juve

                        Parma-Milan jääks nagu kolmandaks

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Küsi mängule eelvaadet!\'

                          Palermo - Juventus

                          Serie A, hooaeg 2005/2006, 16. voor
                          Laupäev, 7. jaanuar 2006, kell 21:30
                          Staadion: Renzo Barbera (Palermo)


                          Viimaste liigamängude vorm

                          Palermo (vanim enne):

                          Treviso 2:2 Palermo
                          Ascoli 1:1 Palermo
                          Palermo 3:3 Cagliari
                          Roma 1:2 Palermo
                          Palermo 0:2 Livorno
                          Fiorentina 1:0 Palermo

                          (6 punkti 18-st)

                          Palermo on sel hooajal suhteliselt üllatuslikult olnud tiim ühe halvima kaitseliiniga, ometi võis Zaccardot, Terlizzit, Grossot ja Barzaglit pärast eelmist hooaega Itaalia kaitse tulevikuks pidada. Tiim on ka viimasel ajal hädas olnund ning uuel aastal on vaja kindlasti hoog sisse saada, kui ka järgmine hooaeg tahetakse Euroopas mängides krõbisevat teenida.

                          Juventus (vanim enne).

                          Roma 1:4 Juventus
                          Juventus 3:1 Treviso
                          Fiorentina 1:2 Juventus
                          Juventus 4:0 Cagliari
                          Lazio 1:1 Juventus
                          Juventus 2:0 Siena

                          (16 punkti 18-st)

                          Juventuse vorm on kogu hooaja vältel olnud samasugune nagu see tabel väidab. Väga harva on sisse juhtunud vääratused. Kindel kaitseliin, (ilmselt) parim poolkaitse Serie A\'s ning Trezegueti väravalöömisoskused on Vana Daami (La Vecchia Puttana - toim.) tabeli tipu viinud. Kuid kas jõuluõhtul liiga palju söödi selgub alles laupäeval ning see vorm hetkeseisundit Toriinos peegeldada ei pruugi.

                          Puudujad

                          Palermo:

                          Palermo\'l on tähsamatest mängijatest väljas vaid ründav poolkaitsja Franco Brienza. Teised kaks puudujat on ründaja Simone Pepe ning poolkaitsja Massimo Mutarelli.

                          Juventus:

                          Tähtsast reisist jäävad eemale jällegi Gianluigi Buffon ning Jonathan Zebina. Väravavaht Buffon võib siiski varsti jälle väravapostide vahele astuda, kuid Zebina vaevalt enam endale kohta leiab pärast vigastustest tulvil eelmist aastat. Suur löök on Juventusele, aga Pavel Nedvedi järjekordne vigastus, millest ta veel 100% paranenud pole. Veel on hoobiks Gianluca Zambrotta mängukeeld, mis jätab vasakusse äärde Giorgio Chiellini, kes sel hooajal oma hoogu pole sisse saanud. Pingipoistest on vigastatud Robert Kovac ja Alessandro Birindelli.

                          Mänge eelvaade

                          Juventuse visiit Palermo\'sse on nende edasise hooaja suhtes väga tähtis. Vigastustega hädas olemine võib selles mängus valusalt kätte maksta ning ühtlasi punktide kaotamisega ka enesekindlust mõjutada. Võidupuhul on aga väga tõenäoline, et Bianconeri jätkab hooaega samas tempos.

                          Mõlemad võistkonnad, nii Palermo, kui Juventus, on täis talente. Juventuses on mängijad juba avanenud, kuid Palermo noored loodavad kindlasti laupäeva õhtul tabeliliidritele pahandusi tekitada. Kaitseliin on kõvasti läbimõtlemisaega saanud ning ühtlasi on Cristiano Lupatelli uueks väravavahiks muretsetud. Eriti raskeks peaks minema nende kaitse vasakul äärel Manuele Blasi\'l, kus ta seisab vastu kahe väga talendika mängijaga - poolkaitsja Mario Alberto Santana ja ründava äärekaitsja Fabio Grossoga.

                          Ka Juventuse treener on Palermo mängijate oskustest teadlik ning arvab, et Palermo peaks asetsema palju kõrgemal tabelis, kui hetke 11. koht. \"Neil on mõned väga head mängijad, eriti itaallased. See ei ole kokkusattumus, et 7 nende mängijat on Azzurri särgist läbi käinud,\" ütles kogenud taktikageenius pressikonveretsil.

                          Keda jälgida?

                          Mario Alberto Santana (Palermo): Argentiinlane on oma ajaga Palermos tõestanud seda, miks president Maurizio Zamparini ta paar aastat tagasi endale krabas. Santana suudab oma äärel kaitsjatele tõelisi pahandusi tekitada ning kindlasti motiveerib võimalik koht MM-koondises teda veelgi paremini esinema. Santana hea mänguga võivad ründajad Stephen Makinwa ja Andrea Caracciolo peaaegu kindlad olla, et oma mõned võimalused kukkuvad neile kindlasti.

                          David Trezeguet (Juventus): Kas pranstlane suudab ka uuel aastal samas hoos jätkata? Trezegueti jaoks tulid jõulud ilmselt liiga vara, sest vigastustevaba hooaeg on talle ome hea jälje jätnud. Enne pausi oli ta juba skooring ei tea mitmendat mängu järjest ning oli kohe-kohe kätte saamas Luca Toni\'t väravalööjate tabelis. Tema peatamiseks peavad Palermo kaitsjad nüüd vähemalt pügala võrra kõrgemal tasemel mängu näitama.

                          Taneli ennustus:

                          Kuigi ma olen Interi fänn ja teadatuntud Anti-Juve, kardan, et jällegi pigistatakse see võit kuskilt välja. Ei tea kas kohtunikust või korrektsekst olukorrast, aga võit 2:1 kukkub neile.

                          Palermo 1:2 Juventus

                          Eeldatavad algkoosseisud:

                          Palermo (4-4-2): Lupatelli; Zaccardo, Terlizzi, Barzagli, Grosso; Gonzalez, Barone, Corini, Santana; Caracciolo, Makinwa

                          Juventus (4-4-2): Abbiati; Blasi, Thuram, Cannavaro, Chiellini; Camoranesi, Vieira, Emerson, Mutu; Ibrahimovic, Trezeguet
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Serie A mängude eelvaated\'

                            Kõik on väga hea aga,

                            Veel on hoobiks Gianluca Zambrotta mängukeeld, mis jätab vasakusse äärde Giorgio Chiellini, kes sel hooajal oma hoogu pole sisse saanud.

                            Mismõttes pole hoogu sisse saanud?Ta läheb ju iga mäng aina paremaks ..

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Serie A mängude eelvaated\'

                              Algselt postitas Kaspy


                              Kõik on väga hea aga,

                              Veel on hoobiks Gianluca Zambrotta mängukeeld, mis jätab vasakusse äärde Giorgio Chiellini, kes sel hooajal oma hoogu pole sisse saanud.

                              Mismõttes pole hoogu sisse saanud?Ta läheb ju iga mäng aina paremaks ..
                              Giorgio\'l on eelmise aasta vormini veel tükk maad. Ning tänavu peaks ta tegelt isegi paremini mängima, kui eelmine hooaeg, aga ei mängi.
                              sigpic

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Serie A mängude eelvaated\'

                                Mõtlesin parem, et hoian selle ühe loo kokku ning alustan täna hoopis Juventusega.

                                Niisama infoks, et Livornol ja Sampdorial palju puudujaid ei tohiks olla. Sampdorial küll Bonazzoli 5 kuud, kuid see on juba varem ära märgitud teises sticky teemas. Ennustan Sampdoria 2:0 võitu.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X