Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Udinese

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vaadates, kuidas ülejäänud jukerdavad ja kuidas Udinese mängib, siis minu jaoks on nad küll hetkel favoriidid selle neljanda CL-i koha võtmiseks.

Täna jälle tippklubilik esitus võõrsil Cesena vastu. Sedakorda siis Di Nat lasi kunni.
    sigpic

Kommentaar

Udinesel on tõsine plaan järgmise kahe ja poole aastaga Juventuse stiilis Friuli asemele uus staadion teha. 22 000 kohast räägivad, mis oleks paras neile (kui vaadata staadioni külastatavust sel hooajal, siis peaks korralikult ehitatud staadion sellise numbriga enam-vähem kogu aeg täis olema... Friuli on küll jalgpalli vaatamise jaoks paras katastroof). Praegu ootavad, et linn asjad kiiremini liikuma saaks.
      sigpic

Kommentaar

Olgem ausad, pea kõik Serie a tiimid on rääkinud "peaks tegema" ja "kohe-kohe läheb käiku".

Kommentaar

No mu arust on see täiesti arusaadav, et peaaegu kõikidel klubidel on totaalse renoveerimise ja staadionite omale saamise/oma staadioni ehitamise plaanid üsna esimeste seas ning see ei ole kindlasti mitte mingi suvaline pasaajamine. See on klubide tuleviku jaoks üsna vajalik asi, eriti kui juba mõned tiimid seda alustanud on. Ma eeldan, et varsti läheb lahti ahelreaktsioon. Mõned klubid astuvad kindlasti ämbrisse staadioniehitusega, aga Itaalia jalgpalli suurtel, hakkab küll juba igasugune venitamisaeg otsa saama.

Mina saan praegu aru, et kõik ootavad seda mingit riigipoolset seadusemuutust vms, mis soodustab seadusemuutust. Päris tükk aega on veninud see. Eks aeg näitab.
          sigpic

Kommentaar

Ma rohkem mõtlesingi seda osa:
            Algselt postitas Tanel Vaata postitust
            Udinesel on tõsine plaan järgmise kahe ja poole aastaga Juventuse stiilis Friuli asemele uus staadion teha.
            Võin kihla vedada, et kahe ja poole aasta pärast pole Udi veel koppagi maasse löönud.

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Ma rohkem mõtlesingi seda osa:

Võin kihla vedada, et kahe ja poole aasta pärast pole Udi veel koppagi maasse löönud.
              Smells like kihlvedu.
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Udinese's results after New Year:
                Udinese-Chievo 2:0
                Milan-Udinese 4:4
                Genoa-Udinese 2:4
                Udinese-Inter 3:1
                Juventus-Udinese 1:2
                Udinese-Bologna 1:1 (without Sanchez)
                Udinese-Sampdoria 2:0
                Cesena-Udinese 0:3
                Udinese-Brescia 0:0 (without Sanchez)

Kommentaar

Udinese-Chievo 2:0
                  Milan-Udinese 4:4
                  Genoa-Udinese 2:4
                  Udinese-Inter 3:1
                  Juventus-Udinese 1:2
                  Udinese-Bologna 1:1 (without Sanchez)
                  Udinese-Sampdoria 2:0
                  Cesena-Udinese 0:3
                  Udinese-Brescia 0:0 (without Sanchez)
                  Palermo-Udines 0:5 (poolaeg.... Sanchez kübaratrikk )
                  sigpic

Kommentaar

Keegi vaatab mängu? Kas Delio Rossi teiseks poolajaks tuli üldse platsi äärde?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Ja juba 0:6 ja Sanchezilt 4 väravat...Uskumatu
                      ...

Kommentaar

Hea, et Milani mänguni veel aega on

Kommentaar

Krt see Sanchez nüüd välja võeti, tahtsin seda looma pildis näha : S

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                            Keegi vaatab mängu? Kas Delio Rossi teiseks poolajaks tuli üldse platsi äärde?
                            Tuli-tuli. Kuigi mul oli jututoas teooria, et Zamparini tõmbab poolajal jalaga perse talle ning tuleb ise platsi äärde ja mastermindib suure tagasituleku. 7:0 juba siis.
                            sigpic

Kommentaar

Ise küll ei vaata, aga mida need kaks meest seal korraldavad ?!?!

Kommentaar

värdkulm:
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X