Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2006/07

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    Mis Udinese - Catania mängus toimus, et 3 punast anti?
    Straight after the restart Andrea Coda allowed Mascara to spring the counter-attack and Marco Motta brought him down. The red card was understandable, but the contact appeared to be outside the area, yet Spinesi converted a penalty to give Catania the lead.

Udinese went down to nine men moments later, with Di Natale punished for his sarcastic dissent towards referee Marelli.

Despite this situation, the Friulani fought back as Tomas Sivok's left-foot strike stung Pantanelli's gloves.

Allikas - channel4
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
      Mälu vedas mind alt treeningute koha pealt, aga siiski bitch'itas ta oma ära saamisega Fiorentinast eelmine suvi päris kõvasti, kuni DDV'ga salaja lõpuks sotid selgeks said.
      Meenutad mulle Xtratime foorumist üht noort araabiatüdrukut kasutajanimega "viola_girl". Tema samuti kogu ajakirjandusliku pasa endale pähe õppinud ja nüüd suurim Toni vastane. Usu vähem Channel4 ja goal.com ajakirjanduslikke ilmutusi ja tunned end palju paremini.
      Muuseas, seal vihjati mõni aeg tagasi ka, et Toni tahetakse Adrianoga vahetada. Kuigu Adriano on siiralt mõttetu, oleks ma ainult sinu hilisema lõputu kraaksumise pärast selle tehinguga nõus . Oleks vähemalt lõbus
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma ei ole öelnud, et ma olen Toni vastane, ma ütlen, et ta on bitch. Ma ütleks, et MM on ka väljakul ka suht "bitch", aga sellepärast ei ole ma kaugeltki ta vastane. Toni on minu silmis hetkel ehk isegi maailma parim tipuründaja. Adriano vastu vahetaks ma ta iga kell ära. Tegelikult hetkel on märgid sellised, et Interi ründeliin võib järmgine hooaeg midagi sellist olla - Ibrahimovic, Adriano, Toni, Cruz + Recoba/Crespo/Quagliarella/Suazo
        sigpic

Kommentaar

Käib küll juba kaugema tuleviku kohta, kui antud teema pealkiri, aga vastav liiga organ ütles, et uus hooaeg algab augustis. Lisaks tehti Uefa-le ettepanek, et hooajast 2008-2009 saab neljanda CL koha Coppa Italia võitja. Eks näeb kas selleks ajaks on veel neli kohta olemas. Lisaks Coppale väheke vürtsu küll, aga loodetavasti mingi debiilse olukorra puhul päris poolfinalist ka seda coppavõitja kohta ei saa. Kui asi läbi läheb loomulikult.

allikas
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Väga hea idee iseenesest kuidas Coppa't kõrgetasemeliseks tõsta. Aga Itaalia klubide taset Euroopas võib see langetada. Karikas on karikas, see on enamvähem loterii. Kellel on vaja, et mingi Livorno ML'is kvalifikatsiooniringis välja langeb häbiväärselt nagu Chievo Verona seda tegi. Romale, Fiorentinale ja Laziole, kes sel hooajal suurepäraselt mängivad on see päris suur pauk, ega see suurele kolmikule kah ei meeldiks. Lisaks on Napoli, Torino, Genoa ja Palermo (Parmal on kah ju uus omanik) sellised rahakamad klubid kes ka seda neljandat kohta paari aasta pärast sihtida suudaks.

Samas, suuri meelitamaks on jällegi tahetud sisse panna sellist asja, et top 3 saab automaatselt grupifaasi. Mis aga teeb asja pisut kahtlaseks, sest vaevalt UEFA tahab kolme klubi ühest riigist automaatselt sisse lasta.
            sigpic

Kommentaar

This year for the first time we will hand a Serie B trophy to the winners of the Championship. It will be assigned on June 10.” Matarrese/channel4

See on ka viimane karikas mida DelPiero oma karjääri lõpus käes hoiab =D

Kommentaar

Miks see viimane karikas peaks olema......Juve tuleb veel tagasi...
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.
                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

see hooaeg Itaalias 11. koha saanu paaseb relegatsioonist max 6 punktiga ja voib ka 1 punktiga paaseda(ei vaadanud viimase vooru mange, akki on ka mingi ebakola). et ei oskagi nagu seisukohta votta, kas see naitab Serie A tugevust voi norkust? vaadates palju on punkte rohkem liiga voitjal, siis see naitab vist pigem norkust. Interil on naiteks 2 korda rohkem punkte kui 10. koha omanikul. Vordluseks Inglismaal on ManU-l 2x rohkem punkte kui 12.-13. koha omanikel ja Hispaanias on liidritel 2x rohkem punkte kui 16.-17. koht omanikel. voi mis te arvate?
                  Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                    see hooaeg Itaalias 11. koha saanu paaseb relegatsioonist max 6 punktiga ja voib ka 1 punktiga paaseda(ei vaadanud viimase vooru mange, akki on ka mingi ebakola). et ei oskagi nagu seisukohta votta, kas see naitab Serie A tugevust voi norkust?
                    Seda ei ole ma hetkel võimeline tõlkima, aga arvamus kipub ikka selles suunas, et kuigi MM ja CL võeti ära on Serie A langusel. Aga järgmise hooaja peal on palju lootusi.
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Väljalangemisheitluse stsenaariumid -

Chievo vs. Parma vs. Catania vs. Reggina vs. Siena
                      sigpic

Kommentaar

njah viimane voor läbi, väljakukkuja peaks olema Chievo Verona
                        Algselt postitas Iceman
                        Hofnari maitse totside suhtes on ikka ülekõige.

Kommentaar

Kahju, et riistaimejad ja vägivallatsejad pidid Serie A'sse jääma ja ilusad eeslid peavad koos Messina sugusega Serie B'sse reisima.

Püsimajääjatest.

Parma - Ilusat mängu, tugevat tiimi oodake järgmine hooaeg. Tore, et püsima jäädi. Ranieri on jumal! Loodetavasti röövitakse nüüd paar Chievo mängijat ära ning täiendatakse nõrka pinki ja ka kaitseliini ja poolkaitset. Rünne on hea, eriti Budan. Rossi on muidugi ka väga kobe olnud. Fantastiline hooaja lõpp neilt.

Catania - Kahju! Järgmine hooaeg olge valmis uueks vägivallalaineks staadionitel ning vastasmängijad peaks Mascara, Spinesi ja Corona küünarnukide vältimiseks näomaske kandma hakkama.

Siena - Tore. Kas järgmine hooaeg näeb ka midagi sarnast mida eelmise hooaja mängus Juventusega, kui Juve oli tõsiselt sitas vormis enne mängu Sienaga, kus oma 6-7 endist või laenul olevat Juventuse mängijat ning üllatusena suudeti esimese viieteist minutiga lausa kolm väravat lüüa ning pärast seda läks mäng üllatavalt igavaks.

Reggina - Teenisid püsimajäämise täiega ära. -11 punktisest karistusest niimoodi välja tulla! Lihtsalt fantast, mis see tiim on teinud. Pole ju nii palju erilisi mängijaid seal, kellelt midagi suurt loota oli. Väljaarvatud üks muidugi! Bianchi peaks nüüd varsti kuskile suurde tiimi minema! Tulevane koondislane 99%!
                          sigpic

Kommentaar

Kas Budan mitte Parmas laenul ei viibi ning uuel hooajal Palermosse tagasi rändab?

Kommentaar

nägin Siena mängu lõppu...Oi kuidas nad seda palli väravasse ajasid. 3 lööki napilt üle või mööda. Siis värav aga suluseisust ja siis lõpuks löödi ära ka...normull

Kommentaar

Highlights from the last round in here
                                http://stream.try.hu

Kommentaar

Working...
                                X