Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ja kui detailidesse laskuda, siis juba aastal 2002.
Palermo eest pole mees tegelikult mänginudki, veetes aasta 2002 Venezias, 2003 Anconas, 2003-2005 Atalantas ning 2006 Ascolis ja Parmas.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Imelik asi seal, ise olen Parma fänn ja ma ka täpselt ei tea, mis seal toimub.
Ma pole kindel, kas praegu on Parmal 50% ta õigustest või oli laenulepingus kohe hind ka kokku lepitud.
2005-2006 oli ta Palermo Ja Atalanta kaasomandis, aga praegusel hetkel peaks tema ainuomanik olema Palermo, kuigi üsna võimalik, et tal mingi klausel lepingus sees on.
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Eks näis, mis toimub suvel. Fakt on see, et suht ässa mängijaga on tegemist. Meediale meeldib küll noorest Rossist rääkida, kuid tegelikult on Budan olnud Parma pääsemise taga. Loodan iseenesest, et ta Parmasse jääb. Palermos on tõsiselt imelik kliima ning Di Michele, Cavani ja Amauriga on raske põhikoosseisu koha eest võidelda.
Mina ütleks, et ka Rossil oli ikka päris suur osa selles, et Parma püsima jäi..19 mänguga 9 väravat + 4 söötu pole üldse paha.
Palermo kohta niipalju, et Di Michele peaks suure tõenäosusega lahkuma.
Mina ütleks, et ka Rossil oli ikka päris suur osa selles, et Parma püsima jäi..19 mänguga 9 väravat + 4 söötu pole üldse paha.
Palermo kohta niipalju, et Di Michele peaks suure tõenäosusega lahkuma.
Samas on Palermol ka veel Caracciolo, mistõttu Budanil oleks ikka maru raske põhikoosseisu saada.
See on päris kindel, et Budan Parmasse jääb. Ta on ise öelnud, et tahab jääda ja Palermo ütles enam-vähem, et talle pole kohta seal.
Ja ta on Rossist kindlasti parem olnud see hooaeg. Rossi raiskab ikka uskumatult palju võimalusi.
Samas on Palermol ka veel Caracciolo, mistõttu Budanil oleks ikka maru raske põhikoosseisu saada.
No Caracciolo on omaette juhtum. Ma olin üliõnnelik, kui ta läks Palermosse eelmine hooaeg pärast suurepärasi esitusi Brescias noore mängijana. Kuid sattus sinna suhteliselt valel ajal kahjuks. Oleksid ei maksa midagi, kuid õigesse klubisse satudes oleks sellest mehest ma usun, et järgmine Serie A superstaar tulnud. Ehk läheb ta nüüd Torinosse nagu jaanuaris räägiti.
Rossist nii palju, et statistiliselt on ta tõesti suur olnud, kuid mänguliselt oli Budan ikka peajagu üle. Ma ütleks, et Parma rünnak on tema ümber ehitatud. Rossi tähtsust Parmas võis näha näiteks ükskõik millise suure tiimi vastu, kus ta enamjaolt palle kaotas või pehmeid lööke värava peale saatis. Budan seevastu oli küllaltki särav, Grella on ka kogu hooaja vältel vägagi heas vormis olnud.
Jälle üks mängija droogidega vahele jäänud. Et mis värk on, kas mujal mängijad ei pane narksi või mujal lihtsalt ei jääda vahele.
Kommentaar