Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2007/2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vabandan... sain Di Natale uudisest väga valesti aru. Kiires korras ei pannudki tähele, et viimane hoopis vabandas, et ta oleks peaaegu oma lepingu tükideks rebinud. Mina suutsin aru saada, et ta lahkus.
    sigpic

Kommentaar

just just Tann....Ma mängin ka neid uudiseid ja mõtlesin et need on juba värskemad mis sinu uudisele järgnesid.

Kommentaar

Jälle Catania. Seekord tahtis nende peatreener Baldini Parma ametikaaslasele Di Carlole molli panna.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
          Jälle Catania. Seekord tahtis nende peatreener Baldini Parma ametikaaslasele Di Carlole molli panna.
          Eriliseks molli panemiseks ma seda siiski ei nimetaks.
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Ilma asja eelnevalt nägemata on lihtne kirjutada molli panemisest. Aga selline asi ei kõlba siiski, itaallaslik temperament lõi välja

Kommentaar

Galliani tahab jalgpalli reformida.

Mõte kui selline on päris hea, kindlasti tekiks selle tõttu vähem vaidlusi ning selle eest saadavaid tobedaid kollaseid kaarte.

Kommentaar

Montolivo värav oli kobe. Noorte nädalavahetus oli üldse.

Montolivo, Pisanu, Rosina ja Aquilani lõid kõik küllaltki kaunid kollid, (Marco) Rossi kobeda ning Pazzini ja Vailatti said ka ennast kollilööjate sekka kirja.
                sigpic

Kommentaar

Nüüd siis tuli välja, et Adriano laen Parmasse oli lihtsalt meediamull ning tegelikult tahetakse Simone Inzaghit endale saada. Vaene Parma, kust need väravad siis uuel hooajal tulema hakkavad?

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                    Montolivo värav oli kobe. Noorte nädalavahetus oli üldse.

Montolivo, Pisanu, Rosina ja Aquilani lõid kõik küllaltki kaunid kollid, (Marco) Rossi kobeda ning Pazzini ja Vailatti said ka ennast kollilööjate sekka kirja.
                    Montolivo oli tõsine osaline ka esimeses väravas, kus tema pealelöögile järgnenud reboundi Pazzini lõdvalt peaga sisse koksas. Värav ise oli super ja kui keegi seda veel näinud pole, siis Youtube abistab
                    May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Itaalias 2. voorus vastamisi Milan ja Fiorentina
                      31. august 2007 | 21:10

Itaalia Serie A 2. voorus on kahtlemata põnevaim vastasseis Milani ja Fiorentina vahel, mis peetakse esmaspäeval. Teist vooru on raske mäng Laziol, külastatakse Sampdoriat. Loe edasi
                      Selles voorus endal kavas vaadata Empoli - Inter, Cagliari - Juventus, Sampdoria - Lazio ja Milan - Fiorentina.

Tegelt nagu Milan ja Fiorentina on ikka esimene tõeline näitaja klubide tugevusest sel hooajal ning ma ei üllataks, kui sealt mingi 3-3 viik tuleb näiteks. Kui Fiorentina mängu võidaks, siis mine tea, ehk hakkan uskuma, et võidakse isegi tiitli peale võidelda. Aga ikkagi ootan võimalust Napolit näha ning järgmine voor peaks Napoli - Sampdoria mänguga võimalus avanema.
                      sigpic

Kommentaar

"Il Pocho" Lavezzilt kobe koll ning kaks väravasöötu täna Napoli eest. Serie A uus täht on sündimas! Zalayeta - Lavezzi hakkavad sel hooajal vast mõnusalt möllama.

Aquilanilt jälle superkoll ning veel parem üritus lendas põiklatti. Rosina, Foggia, Aquilani näitavad juba teist vooru oma klassi... homme näeb, mida teised tulevikulootused Pazzini ja Montolivo teevad.

Üldiselt, tundub, et see viisik lahendab kõik Itaalia koondise Tottita tuleviku mured. 2010 ma julgeks pakkuda, et kõik on MM koosseisus, kui Itaalia jõuab sinna muidugi.

Giampaolo Pazzini
                        Alessandro Rosina
                        Riccardo Montolivo - Pasquale Foggia
                        Daniele De Rossi - Alberto Aquilani

Samp - Lazio oli ikka jube jube mäng, teist poolaega ei tahtnudki vaadata ning lülitusin hoopis Hispaania liiga lainele.

Muideks, Juve vastu säranud Foggia on saanud ka koondisekutse. Laziolt äärmiselt loll tegu mees laenule saata. Üles kutsutud on ka Aquilani.
                        sigpic

Kommentaar

Itaalia Serie A Parimad Hetked
                          2. voor

Laupäev

Empoli 0-2 Inter (Zlatan Ibrahimovic 2) (Sky Sport - LIVE)

Pühapäev

Atalanta - Parma (Riccardo Zampagna, Moris Carozzieri) (Sky Sport - LIVE)
                          Cagliari 2-3 Juventus (Pasquale Foggia 2 - David Trezeguet, Alessandro Del Piero, Giorgio Chiellini) (Sky Sport - LIVE)
                          Catania 0-0 Genoa (Sky Sport - LIVE)
                          Livorno 2-4 Palermo (Fausto Rossini, Alessandro Grandoni - Leandro Rinaudo, Fabrizio Miccoli 2, Amauri) (Sky Sport - LIVE)
                          Roma 3-0 Siena (Alberto Aquilani, Ludovic Giuly, Francesco Totti) (Sky Sport - LIVE)
                          Torino 2-2 Reggina (Alessandro Rosina, Nicola Ventola - Nicola Amoruso, Francesco Cozza) (Sky Sport - LIVE)
                          Udinese 0-5 Napoli (Marcelo Zalayeta 2, Maurizio Domizzi, Ezequiel Lavezzi, Roberto Sosa) (Sky Sport - LIVE)
                          Sampdoria 0-0 Lazio (Sky Sport - LIVE)

- Kõik laupäeva ja pühapäeva väravad! COMPILATION

Esmaspäev

Milan 1-1 Fiorentina (Kaka - Adrian Mutu) (Al Jazeera - KOKKUVÕTE)

Täieneb

Kommentaarid: Totti, Rosina, Aquilani, Ibrahimovici esimene ja Miccoli esimene ja teine on kindlasti vaatamist väärt. Miccoli - Amauri on võimas.
                          sigpic

Kommentaar

Esmaspäev

Milan 1-1 Fiorentina (Kaka - Adrian Mutu) (PUUDUB)[/font]
                            Araablaste klipp juutuubis.

Väga hea ülevaade, Tanel.

(tegelt üks miniviga oli - Frey ei teinud topelttõrjet, sellega sai hakkama Dida)
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Siis tundus mulle rikošett esimese tõrjena.

Aga Dida oma ma tegelikult ka topelttõrjeks ei kutsuks hästi. Esimene kord valis positsiooni hästi, teisel korral suutis Pazzini lihtsalt Dida lamava keha vastu lüüa. Aga suluseis oli ka nagunii.
                              sigpic

Kommentaar

Aga Dida oma ma tegelikult ka topelttõrjeks ei kutsuks hästi. Esimene kord valis positsiooni hästi, teisel korral suutis Pazzini lihtsalt Dida lamava keha vastu lüüa. Aga suluseis oli ka nagunii.
                                Ma ei saanudki aru, kas suluseis fikseeriti ka? Aga ülejäänud on lihtsalt kurb või olen mina loll.

Sinna must see väravatesse lisaks Lavezzi ka.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X