Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Serie A 2008/2009

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis need tabelid teevad? Kõik 50-50 olukorrad, mis läksid Interi kasuks pööratakse vastupidi? Milanile on tõesti nii palju haiget tehtud või? Minu arust vahepeal said nad mingu aeg peaaegu iga voor tänu kellegi dive'ile pendla. Vaevalt, et saamata jäänud / antud valesid punaseid see mängutulemuse muutmiseks ei pea ega ka penalteid, mis oleks tulnud anda (nagu näiteks hiljutine mäng, kui ibrale lihtsalt jalgadesse õtmmati ja hoopis Ibrale dive'mise eest kollast näidati).
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
      Kahju, ma küll algusest peale aimasin, et Corriere della Sera on natuke usaldusväärsem leht kui lass24 ja viga on lihtsalt minu pealiskaudses süvenemises aga ikkagi olen natuke pettunud.
      Eks Calciopoli skandaal oli hea näitaja meediaväljaannete usaldusväärsuse ja meelsuse suhtes. Corriere oli see ajaleht, kes skandaali ilmsikstulekul oli üks põhilisi pasundajaid. Samas niipea, kui Milani klubi nimi kerkis esile, lakkas ajaleht skandaalist rääkimast.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
        Mis need tabelid teevad?
        Munnigi. Kõik niikuinii teavad.
        Kõik 50-50 olukorrad, mis läksid Interi kasuks pööratakse vastupidi?
        Eip.
        Milanile on tõesti nii palju haiget tehtud või?
        On jah. Kaladzele lüüakse vastu põlve, kust pall rikoshetiga tabab kätt - penalt. Seedorfile lüüakse vastu kätt - värav ei loe. Adriano lööb käega värava - kõik ok. Viimane muidugi olevast isegi uuringus jäetud arvestamata.
        Minu arust vahepeal said nad mingu aeg peaaegu iga voor tänu kellegi dive'ile pendla.
        Sinu arust.
        Vaevalt, et saamata jäänud / antud valesid punaseid see mängutulemuse muutmiseks ei pea ega ka penalteid, mis oleks tulnud anda (nagu näiteks hiljutine mäng, kui ibrale lihtsalt jalgadesse õtmmati ja hoopis Ibrale dive'mise eest kollast näidati).
        On sul mingi idee, kuidas selline asi sisse arvestada? Tehakse nii, kuis saab. Loomulikult pole süsteem lollikindel, aga kui vaatad tabelit, siis torkab silma, et +/-6 kipub olema mood ja +11 süsteemi viga(läksid matemaatilised terminid paika, cännu?).
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Sellist mõistet nagu süsteemi viga ei tea. Mood ka vist +/-6 pole. See on ainult 2x ju. Udinese ja Chievo. Pigem tundub peale vaadates et +-1 on mood..Kui sa justn eed kokku tahad tõsta. Aga ei tea mina kuidas sa selle 6 sealt arvutasid

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
            Sellist mõistet nagu süsteemi viga ei tea. Mood ka vist +/-6 pole. See on ainult 2x ju. Udinese ja Chievo. Pigem tundub peale vaadates et +-1 on mood..Kui sa justn eed kokku tahad tõsta. Aga ei tea mina kuidas sa selle 6 sealt arvutasid
            Mõtlesin peale postitamist ise ka, et need asjad on roostes. Mida ma öelda tahtsin, et üks vahemik on see[-6; +6], kus eksimus on n-ö normaalne, aga üks number on teistest liialt erinev. Seda matemaatikat kasutati minu meelest mingites katsetes, kus üheks osaks inimlik faktor. Seetõttu mõtlesin mingid inimlikud ja süsteemivead välja. Tuleta nüüd meelde. Ma ei viitsi seda küll kuskilt raamatukogust järgi hakata uurima, sest enne vastuse saamist see mulle rahu ei anna.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Üks termin on süstemaatiline viga. See aga see tähendab umbes seda, et kõik tulemused on kallutatud kusagile poole. Niiet see vist pole päris see mis ma mõtlen. Seda 11 võiks kutsuda näiteks erindiks.

See -6 kuni 6 võiks olla vahemik keskväärtuse ümber äkki? Kui keskmiselt oleks 0 punkti külma tehtud meeskondadele. Sellisel juhul on juba teemaks standardhälve (dispersioon). Aga ok statistiliselt on tõestaatud, et inter saab kohtunikelt abi ja tõmban joone alla
              -------------------------------------------------------------

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                Üks termin on süstemaatiline viga. See aga see tähendab umbes seda, et kõik tulemused on kallutatud kusagile poole. Niiet see vist pole päris see mis ma mõtlen. Seda 11 võiks kutsuda näiteks erindiks.

See -6 kuni 6 võiks olla vahemik keskväärtuse ümber äkki? Kui keskmiselt oleks 0 punkti külma tehtud meeskondadele. Sellisel juhul on juba teemaks standardhälve (dispersioon). Aga ok statistiliselt on tõestaatud, et inter saab kohtunikelt abi ja tõmban joone alla
                -------------------------------------------------------------
                Need samad vigurid jah. Jään ka rahule, sest asjad on vist rohkem kui roostes ...
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

cannuman, nagu teie vastu jäi täna/eile pennal andmata?

Jasper, Adriano lõi palli peaga ja põrkas vastu kätt see omakorda. Su võrdlused on veits sitad. Minu arust penaltid olid pehmed? Balotelli pennal oli ka ainult sinu arust pehme siis. Ära nuta, et Milan on vanadest ätidest koosnev kamp, kelle on kokku pannud seniilne vanahärra Galliani, kelle mõistus juba ammu koos Milanosse eksinud koolibriga kuskile Amazonasse lendas.

Siukesed tabelid ongi teiesugustele, kelle tiim koosneb keskpärastest Arsenali rejectidest ja äravajunud vanuritest, kes ise ära ei löö ja otsivad muid põhjusi miks nad imevad. Kui Interi vastu midagi on, siis meedial on mingi "zip it" suhtumine, aga kui poolt, siis on vastu. Võitjad ei meeldi kellegile, nii lihtne see ongi. Rohkem ma ei viitsi rääkida ka. Eks sa nutta edasi siin.
                  sigpic

Kommentaar

cannuman, nagu teie vastu jäi täna/eile pennal andmata?
                    Mexes käsi tegi imeliku liigutuse küll, kuigi suht lähedalt see pall sinna lendas. Minu arust penalt.

Sama need kes mängu nägid, teavad ka, et Udinesel oli oma alas käsi. Lisaks pennal DeRossi vastu tehtu vea eest jäi andma. Pepe punast vääriv viga jne. Eks siis mõlema pole suhtes kohtunik eksib...

Interi puhul on kole palju ikka nende kasuks see asi. Sama eelmisel aastal. Kas on see organiseeritud või lihtsalt psühholoogiline tugevama aitamine (või mõlemat?), seda me ei tea...Aga see, et Interile kohtunike vead kokkuvõttes kasuks ei ole tulnu, ei tohiks isegi sina tann ju väita?

Olgu see scudetto kuidas on, peaasi et Roma CL-i rahad kätte saaks. Seega tore ju et Genoa kolki sai. Seda mis 1-0 puhl mängus edasi toimunud oleks ei ole mõtet arutada.

Kommentaar

Muidugi oleme me kasu saanud veidi, aga mitte nii palju nagu üritatakse välja näidata. Loe kasvõi C4'i, kui meie vastu jäetakse midagi andmata või antakse midagi pehmet, siis ei mainita seda mokaotsastki (Serie A mängude puhul... samas kui sarnane asi juhtub CL'is on kõik järsku meie sõbrad).

Tee mis tahad, aga ma olen 100% kindel, et isegi kui kohtunikud meile sita keeraks, oleks me esimesed. Inter, kuigi sitalt kombineeritud mängijad, on teistest Itaalia tiimidest üsna kõvasti üle siiski.

Seda mis 1:0 juhul oleks juhtunud on lihtne ette arvata - tuli lihtsalt vaadata JC tõrjet pärast 1:0 väravat ja kohe oli teada, et Inter see mäng palli välja ei korja oma võrgust.

Enivei Genoa vastu oli vile peaaegu, et perfektne. Need olukorrad, kus Balotellile teist kollast nõuti ei olnud seda väärt. Kisa oli loomulikult meeletu, aga selliseid vigu nagu Balotelli pärast kollast tegi, on igas mängus kümneid ning see teine värav oli tõesti sentimeetri küsimus heal juhul.
                      sigpic

Kommentaar

Jasper, Adriano lõi palli peaga ja põrkas vastu kätt see omakorda. Su võrdlused on veits sitad.
                        Loe reeglite tõlgendusi. Ühtedes situatisoonides mängijad ei suurendanud kunstlikult kehaga katvat ruumi ja olid mänguliselt täiesti normaalses asendis. Ühes olukorras, aga just see oligi asja point ja siis tuligi nii, et lööb peaga, kuid, kuid, kuid, samalajal põrkab ka.
                        Minu arust penaltid olid pehmed? Balotelli pennal oli ka ainult sinu arust pehme siis.
                        Loe veel reegleid ja nende tõlgendusi ja võid ka siin leida karjuva erinevuse mainitud situatsioonide(mida tegelikult on üks :hinthint seas.

Ära nuta, et Milan on vanadest ätidest koosnev kamp, kelle on kokku pannud seniilne vanahärra Galliani, kelle mõistus juba ammu koos Milanosse eksinud koolibriga kuskile Amazonasse lendas.

Siukesed tabelid ongi teiesugustele, kelle tiim koosneb keskpärastest Arsenali rejectidest ja äravajunud vanuritest, kes ise ära ei löö ja otsivad muid põhjusi miks nad imevad.
                        sel teemal pole keegi sõna võtnud. ültse.
                        Kui Interi vastu midagi on, siis meedial on mingi "zip it" suhtumine, aga kui poolt, siis on vastu. Võitjad ei meeldi kellegile, nii lihtne see ongi. Rohkem ma ei viitsi rääkida ka. Eks sa nutta edasi siin.
                        a võib-olla tuleneb see sellest, et nad saavad liiga palju abikäsi? noh, kui sind aidatakse 5 korda ja saad põske korra, siis tundubki, et koguaeg aint vingutakse isegi kui objektiivselt kajastatakse. võib-olla hakatakse kajastama sinu jaoks paremini, kui on näha, et asi valgub üleüldiselt talutavamalt.

A no see on muidugi selge, et domineerivad jõud käivad lõpuks närvidele. Eriti, kui lähenetakse Superga aegsele Torinole ja ollakse ületamas Sacchi-Capello Milani järjestikluste tiitlite jada. Kogu austuse juures see kamp ei vääri nende tiimide mängupiletit ka.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Siukesed tabelid ongi teiesugustele, kelle tiim koosneb keskpärastest Arsenali rejectidest ja äravajunud vanuritest, kes ise ära ei löö ja otsivad muid põhjusi miks nad imevad. Kui Interi vastu midagi on, siis meedial on mingi "zip it" suhtumine, aga kui poolt, siis on vastu. Võitjad ei meeldi kellegile, nii lihtne see ongi. Rohkem ma ei viitsi rääkida ka. Eks sa nutta edasi siin.
                          Loll jutt suhu tagasi.
                          Kui sa poleks Interi fänn möliseks sa siin kõikidest kõvema häälega, aga kuna sa ise oled suckerite fänn, siis oleks muidugi ka imelik, kui sa nõustuks opositsiooniga. Fakt on see, et Interi mänge vilistades on tehtud vigasid ja see number pole väike, tahavad seda fännid tunnistada või mitte.

Ootan päeva, kui tulevad mängu kasvõi kohtunikud väravate taha ja eriti pingsalt ootan Platini 6+5 idee täitumist, siis saaks mõnuga jälgida Moratti tõmblemist, et meeskond reeglitele vastavaks teha
                          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

No Inter ostab omale mõned italianod juurde või aitab aafriklastel passi saada. Mõni noor neid ju ka. Eks meeskond muutub palju, aga suured hätta ei jää

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                              Loll jutt suhu tagasi.
                              Kui sa poleks Interi fänn möliseks sa siin kõikidest kõvema häälega, aga kuna sa ise oled suckerite fänn, siis oleks muidugi ka imelik, kui sa nõustuks opositsiooniga. Fakt on see, et Interi mänge vilistades on tehtud vigasid ja see number pole väike, tahavad seda fännid tunnistada või mitte.

Ootan päeva, kui tulevad mängu kasvõi kohtunikud väravate taha ja eriti pingsalt ootan Platini 6+5 idee täitumist, siis saaks mõnuga jälgida Moratti tõmblemist, et meeskond reeglitele vastavaks teha
                              Ei ole väga raske. Praegu on nagunii paljudel võõrastel meestel Itaalia pass olemas, kui vaja on paar head itaallast tuua küll veel.

Pealegi on see jalgpalli surma Blatteri idee.
                              sigpic

Kommentaar

keenjused, pass ei tähenda midagi, peab olema ka rahvuskoondisele saadaval... ->
                                Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Working...
                                X