Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Napoli
Collapse
X
-
Inglasi on vaja ju hoida. Jube lugu oleks ju, kui maailma parimast liigast ei pääse keegi poolfinaali.
-
Leave a comment:
-
[QUOTE=count;1370699][QUOTE=Francesco;1370689]Osvaldo oma ütles et ega ikka ei ole küll 17 milli mees.Ma rääkisin esmamuljest, esmamulje kohaselt ei oleks ta eest midagi maksnud, praeguseks on ta ennast juba tõestanud
Kuule ma tean kus sa elad eksju. Selliste väljaütlemistega oleks vähe ettevaatlikum. Osvaldo on maailma eliitründaja, mitte mingi oss nagu zlaata
E: Ma tean kus sa ka elad, so?
Leave a comment:
-
[QUOTE=Francesco;1370689]Osvaldo oma ütles et ega ikka ei ole küll 17 milli mees. [QUOTE]
Kuule ma tean kus sa elad eksju. Selliste väljaütlemistega oleks vähe ettevaatlikum. Osvaldo on maailma eliitründaja, mitte mingi oss nagu zlaata
Leave a comment:
-
Muidugi küsitav, siiamaani on küsitav
E: Aga näitkes Pjanici esmamulje ütles et ta on väärt igat kopikat mis ta eest maksti ja Osvaldo oma ütles et ega ikka ei ole küll 17 milli mees.
Esmamuljest ma siin räägingi, muidugi see võib olla petlik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Francesco Vaata postitustPm siis 12 milli on natuke üle makstud selle poisi eest?Algselt postitas Tofoa Vaata postitustÜhe mängu põhjal veidi vara öelda, kas pole?Natuke OT, aga kuidas teil selle Bojani suhtes muidu alguses tunne oli? Selle teise kategooria klubi vastu Euroopa Liigas näiteks?Algselt postitas Francesco Vaata postitustMa küsisin mitte ei ütelnud et see nii oleks, ei tea pole ise näinud. Esmamulje kohta saab vahest palju öelda.
Esmamulje oli küsitav?
Leave a comment:
-
Ja ma vastasin, et veidi vara öeldaAlgselt postitas Francesco Vaata postitustMa küsisin mitte ei ütelnud et see nii oleks, ei tea pole ise näinud. Esmamulje kohta saab vahest palju öelda.
Leave a comment:
-
Ma küsisin mitte ei ütelnud et see nii oleks, ei tea pole ise näinud. Esmamulje kohta saab vahest palju öelda.
Leave a comment:
-
Ühe mängu põhjal veidi vara öelda, kas pole?Algselt postitas Francesco Vaata postitustPm siis 12 milli on natuke üle makstud selle poisi eest?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: