Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Baggio! APPI! EIIII!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale 'Baggio! APPI! EIIII!'

Midagi Baggio fännidele! Leidsin ühelt Baggio leheküljelt sellise faili nagu tribute to Baggio. See on ilusa muusika saatel kokku mixitud ilusamad Baggio väravad. Mul võttis silma märjaks nii et soovitan ka teil seda vaadata.
    http://www.pro-paul.net/baggio/english/

Kommentaar

Replying to Topic \'Baggio! APPI! EIIII!\'

Roberto Baggio (35) ei kavatse veel buutsasid varna riputada. Baggio praeguse koduklubi Brescia president Gino Corioni ütles reedel, et omal ajal Euroopa aasta jalgpalluriks valitud mees mängib veel vähemalt kaks hooaega. Praegu Baggiol küll kehtivat lepingut pole, kuid Corioni sõnul sõlmib ta peatselt veteraniga uue töösuhte, kaheks aastaks.
      Fc Uuemõisa

Kommentaar

Kuulge liiga hull teema ju, ma ju üli mäel!
        Baggio teatas täna ühele ajakirjale, et kavatseb mängida oma neljandal MM-il seega, et mängib aastani 2006, et saaks MM-ile. Siis ta 39, aga teda ei paistnud see ümber veenvat, sest ta usub oma võimetesse ja arvab, et suudab ka siis veel tipp jalkat mängida. Tal lihtsalt pettumus nii suur, et ta sellel MM-il mängida ei saanud ja see ajab omakorda teda uute püüdluste poole. Ma ütlen et GO GO GO ROBY ja löögu nüüd liiga mängudes palju väravaid!

Kommentaar

Originally posted by Lasnaman

Ma ütlen et GO GO GO ROBY ja löögu nüüd liiga mängudes palju väravaid!
          Oleks ju uhke kui karjäär lõppeks ühe särava hooajaga. Eks näis, mis Baggiol veel öelda on.

Kommentaar

Kuulge kas keegi üldse teab, mis Baggio plaanid on ja kus ta jätkab ja kas jätkab üldse, sest Mazzone lõpetas ära ju. Ma olen nagu kaua ära olnd, ei tea sittagi, nii et keegi võiks nati valgustada mind kui teab midagi temast.

Kommentaar

Originally posted by Lasnaman

Ma olen nagu kaua ära olnd, ei tea sittagi, nii et keegi võiks nati valgustada mind kui teab midagi temast.
              palju said ja mille eest?:P
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

150 kr. kuus, Eesti vabariigi teenimise eest.

Kommentaar

Päris hästi saadud ma vaatan

Kommentaar

Igastahes on Baggio teadand, et kavatseb jätkata Brescias ja jõuda oma 200 liiga väravani. See on aint hea uudis, ma ütlen, et Baggio MM-ile 2006!!!

Kommentaar

Working...
                    X