320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Major League Soccer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #76
    Simeoned ja Del Posqued kahvatuvad Colorado Rapidsi peatreeneri kõrval.

    Pablo Mastreoni on uhkete vuntside kandjaks.

    Edit: Maininist väärt veel Colorado puhul on, et klubi omanikuks on Stan Kroenke, kes kuulub ka Arsenali omanike ringi.

    Kommentaar


      #77
      Kaka has picked his best XI of players he has played with and against. Päris lahe tiim!

      Kommentaar


        #78
        Chicago vs Toronto vaheline kohtumine just algas. Kui Chicago tuntuim on Šoti koondislane Shaun Maloney, siis Toronto nimekirjast leiab päris mitu vägagi kõlavat nime. Liiga peale kõige suurimat palka teeniv Sebastian Giovinco, Jozy Altidore, Michael Bradley ja minu suur lemmik Benoit Cheyrou. Toronto pole olenemata nimekatest mängijatest hooaega eriti hästi alustanud. Täpsemalt ühe võidu ja kahe kaotusega. Chicago on veelgi kesisemalt alustanud (1v-3k), kuid neilt vast ei oodata ka nii palju.

        Kommentaar


          #79
          Ma ka imestasin, kui Giovinco nime algkoosseisus nägin ja nüüd paar minutit tagasi lõi ta värava ka. Lahe!

          Kommentaar


            #80
            Cheyrou lisas ka veel ühe teise poolaja keskel, kuid järgmisest rünnakust tegi Shaun Maloney 2:2. Seejärel üsna pea sai Toronto kaitsja Warren Creavalle oma teise kollase ehk kokku punase kaardi (kohtunik nagunii halastas talle juba korra. Kivi Toronto treeneri kapsaaeda, et meest varem välja ei võtnud) ja kanadalased jäid vähemusse. Veel hullem antud olukorrast teenitud karistuslöögist läks Chicago 3:2 juhtima. Sealt maalt oli ka sisuliselt Toronto jaoks mäng sahtlis ning oli õnne, et viimase 20 minuti jooksul rohkem välja ei korjatud.

            Kui eelmainitud Giovinco ja Cheyrou (esimesel poolajal tegi küll palju söödupraaki, kuid teisel parandas oma mängu märgatavalt ja algatas ka tolle kontrarünnaku, kus ta väravani jõudis) olid vägagi pildil ning isegi Bradley madalalt pidevalt palli üles tuues, siis Altidore oli küll Sunderlandi aegade vormis. Ehk täiesti nähtamatu.

            Nende mängude seast, mida on õnnestunud näha sel hooajal (6-7 neid on), oli nähtu kindlasti haaravaim ja põnevaim. Enamus Orlando ja NYC mängude ajal tuli näiteks uni peale aga võimalik, et asi oli ka hilises öötunnis.

            Seattle'it, keda näha tahaks, jätkuvalt pole näidatud (kui ma nüüd ei eksi). Viimati igatahes tõmmati Galaxyle kott pähe.

            Kommentaar


              #81
              Jänkide mängud väga veidrad. Osa kohtumisi on sellised, kus kuidagi palli võrku ei saada nagu eilne Orlando vs DC United ja siis jälle korralikud paugutamised nagu tänases mängus.

              Kommentaar


                #82
                Tundub, et just need (kuidas nüüd öeldagi?) bling-bling meeskonnad (?) on hädas väravate löömisega. Orlando ja NYC puhul on isegi mõistetav. Uued meeskonnad ja kokkumäng võtab aega aga ka näiteks eelmise hooaja finalistid LA Galaxy ja NE Revolution pole ka just kõige voolavamat mängu hooaja algul näidanud. Aga seda huvitavam hooaeg tõotab tulla.

                Kommentaar


                  #83
                  Colorado, saamatu seltskond (18 mängu võiduta, kuus mängu järjest väravata), läheb külla Dallasele, kes viimasest 14-st kodus kaotanud ühe (11 võitu) ja võidab 4-0. Ainult Ameerikas.

                  Kommentaar


                    #84
                    Eilne jäi vahele ja täna õhtune jätab ka pigem külmaks (Philly-NYC, ilmselt poole silmaga siiski vaatan) aga homme öösel (2:15) on Galaxy-Seattle, mis peaks küll ütlemata vinge mäng tulema. Loodetavasti.

                    Kommentaar


                      #85
                      Philadelphial on täitsa vahva koosseis väljakul. Ründes tsirkuseartist Eric Ayuk Mbu (mitu(kłmmend) saltot ta peale väravat tegi?), keskväljal keegi härra Wenger ja väravas ilmselt parim Peter Cechi jäljendaja - John McCarthy:


                      Viimase kohta ka üks tore lugu: Philadelphia Union local boy John McCarthy makes "indescribable" journey from fan to starting GK

                      Kommentaar


                        #86
                        Drogba on ära õelnud Orlando City kaheaastasest lepingupakkumisest:

                        Didier Drogba has rejected a move to MLS with Orlando City. The former Chelsea striker was offered a two-year deal but is keen to consider other options.

                        Kommentaar


                          #87
                          Kakį on MLS - is aga vägagi hästi kohanenud, viieteistkümne mänguga on vanameister löönud seitse väravat. (neist 4 penaltitest) See annab tema koduklubile Orlando Cityle hetkel liigatabelis kolmanda koha. Kakį koduklubi mänge tuleb staadionile vaatama keskmiselt 37 000 inimest, teda peetakse koos Sebastien Giovincoga (Toronto) liiga parimateks mängijateks. Sellest ajast kui Trinidadi Ja Tobago rahvuskoondislane Kevin Molino vigastatud on, on saanud Kakį mängida oma klassikalisel number kümne positsioonil, kus ta mängis oma hiilgeaegadel.


                          Viimane kord, kui Kakį Seleēao särgi selga tõmbas oli aastaks 2014 ja kuuks oktoober, kohtuti tookord Jaapaniga. Kuigi Kakį oli Copa America eellistis, siis lõppkoosseisu ta ei pääsenud. Ent Kakį prioriteedid on ka muutunud.
                          «See aasta, meil on kaks võimalust: võistkonnana jõudsalt edasi areneda või siis ajalugu teha ja kvalifitseeruda play - offidesse, tuletab MLS - i enimakstud mängija pärast igat mängu kõikidele poolehoidjatele meelde. Ma ei kahetse enda valikuid karjääri jooksul, kinnitab endine kuningliku klubi mängija. Realis mängis Kakį ajavahemikus 2009-2013 ning tema esitused Realis ei olnud just kõige säravamad. Siia tulles tahan ma eelkõige paljut juurde õppida» sõnab lõpetuseks 2007. aastal maailma parimaks jalgpalluriks valitud jalgpallur.




                          Kevin Molino ja Kakį



                          Kakį on Orlando fännide poolt igati soojalt vastu võetud.



                          Kakį nimi on näha igal pool Orlando tänavatel.

                          Kommentaar


                            #88
                            Pirlo on L“equipe“i väitel New Yorgis ja tõenäoliselt peatselt ka New York City koosseisus:

                            Kommentaar


                              #89
                              Kui kava ei valeta, siis südaööl on algamas New Yorgi derbi! Eurosport kanaliks.

                              Kommentaar


                                #90
                                Pirlo kohal. Chillis tribüünil.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X