Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Kuida need veerand -ja poolfinaalide paarid tulevad.Kas loositakse või juba teada,milliste mängude võitjad kokku lähevad?

Kommentaar

Loositakse nii veerand- kui ka poolfinaalid, kusjuures erinevalt kaheksandikfinaalist ei ole mingeid piiranguid (nt. et võistkonnad samast riigist ei saanud kokku minna, alagruppide esimesed ei saanud omavahel kokku minna jne).
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Eks järgmine voor paneb asjad paika ja põnevust jätkub ikka küllaga :P
        Ma pakuks et edasi saavad:
        Lokomotiv Moskva - Monaco(Monaco edasi)
        Celta - Arsenal(Arsenal edasi)
        Bayern - Real Madrid(Bayern edasi)
        Sparta - Milan(Milan edasi)

Deportivo - Juventus(Depo edasi)
        Stuttgart - Chelsea(Stuttgart edasi)
        Porto - Man. United(Porto edasi)
        Real Sociedad - Lyon(Lyon edasi)

Kommentaar

Originally posted by euro_boss

Tõepoolest - tundub reaalne, et see võib olla kehv aasta Itaaliale, aga hea Prantsusmaale. Kui Monacot Prantsusmaaks lugeda muidugi. Praha Spartalt ootan äärmist visadust, et see ennustus teoks tehtud saaks.
          See, et mõlemad Saksa klubid edasi saavad, muidugi väga reaalne ei ole. Loodan Inglismaa klubide jätkamist täies koosseisus. Oleks väärt saavutus.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Originally posted by euro_boss

Tõepoolest - tundub reaalne, et see võib olla kehv aasta Itaaliale, aga hea Prantsusmaale. Kui Monacot Prantsusmaaks lugeda muidugi. Praha Spartalt ootan äärmist visadust, et see ennustus teoks tehtud saaks.
            See, et mõlemad Saksa klubid edasi saavad, muidugi väga reaalne ei ole. Loodan Inglismaa klubide jätkamist täies koosseisus. Oleks väärt saavutus.
            Mina sellist asja ,et Depor suudab Juvele vastu panna ,sest kes mäletab eelmise aasta poolfinaali Realiga ja ma arvan et see aasta võib midagi hulemat Delle ALpil juhtuda.Aga ma tuline Juve pooldaja.Minu lemmik on muidugi ka Itaalia Liiga ja sealsed klubid.ManU kohta arvan et see tiim nüüd kodus suudab küll nüüd selle ühe kolli ära lüüa ja oma värava puhta hoida.Bayern nüüd küll edasi ei saa kui just Kahn seda ei tee mis ta lubas ,et hoida Bernabeul värav puhas.(mis pole usutav ,aga mine tea).Stuttgart nüüd võõrsil Chelseast jagu ei saa.Natuke utoopiline tundub kuid jalgpall on ümmargune.Teiste paaridega olen nõus.
            sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

ManU kohta arvan et see tiim nüüd kodus suudab küll nüüd selle ühe kolli ära lüüa ja oma värava puhta hoida.
              Väravaid peame jah lööma ning usun, et sellega ka hakkama saadakse, kuid oma värava puhtana hoidmise peale ma ei panustaks...
              Which ship has never docked at Liverpool?
              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Mina sellist asja ,et Depor suudab Juvele vastu panna ,sest kes mäletab eelmise aasta poolfinaali Realiga ja ma arvan et see aasta võib midagi hulemat Delle ALpil juhtuda.Aga ma tuline Juve pooldaja.Minu lemmik on muidugi ka Itaalia Liiga ja sealsed klubid.ManU kohta arvan et see tiim nüüd kodus suudab küll nüüd selle ühe kolli ära lüüa ja oma värava puhta hoida.Bayern nüüd küll edasi ei saa kui just Kahn seda ei tee mis ta lubas ,et hoida Bernabeul värav puhas.(mis pole usutav ,aga mine tea).Stuttgart nüüd võõrsil Chelseast jagu ei saa.Natuke utoopiline tundub kuid jalgpall on ümmargune.Teiste paaridega olen nõus.
                Täitsa normaalsed arvamused, kui sa vaid suudaksid sõna \"nüüd\" igas lauses asendada(ühte võid tegelt jätta ka). Ma ei ole kindel, kas seda kriitikat on vaja - usun, et siinkirjutajad tegelikult niipalju juba jagavad seda asja. Mõnikord ma isegi ei jõua üle lugeda asju mis ma kirjutan ja see on viga. Püüa alati asetada end inimese osasse, keda sa ootad oma arvamust lugevat.

Kommentaar

hoiame pöialt et rael edasi ei saaks siis kõik hästi, las calacticod möllavad kodus. Ronaldo ja teised toredad poisid

Kommentaar

Originally posted by DEDE junior

hoiame pöialt et rael edasi ei saaks siis kõik hästi, las calacticod möllavad kodus. Ronaldo ja teised toredad poisid
                    Rael on ühe mo klassiõe nimi.

Kommentaar

Real võidab kindlalt!3-0

Kommentaar

Originally posted by Rui Costa

Real võidab kindlalt!3-0
                        U can say that again!
                        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Real võidab kindlalt!3-0
                          U can say that again!
                          No, he can`t! Raskeks läheb. 3:0 kohe kindlasti ei võida. Ronaldot oleks hädasti vaja kolmapäeval. Karta on, et tuleb vähe võimalusi värava löömiseks ja karta on ka seda, et Raul neid ära ei kasuta. Portillo kohta pole ka midagi teada. Huijaks ühesõnaga!

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Real võidab kindlalt!3-0
                            U can say that again!
                            No, he can`t! Raskeks läheb. 3:0 kohe kindlasti ei võida. Ronaldot oleks hädasti vaja kolmapäeval. Karta on, et tuleb vähe võimalusi värava löömiseks ja karta on ka seda, et Raul neid ära ei kasuta. Portillo kohta pole ka midagi teada. Huijaks ühesõnaga!
                            Einoh, tegelt ma ei mõelnudki et päris 3:0 tuleb. Raskeks läheb jah, äkki Guti Rauli partneriks? Aga kui väravaid ei suudeta lüüa, siis tuleb vähemalt enda puur tühjana hoida. Loodame, et saame edasi.
                            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by Robinho

Real võidab kindlalt!3-0
                              U can say that again!
                              yks normaalse jutuga Reali fänn ka siia eksinud Yldiselt loodan Bayerni võitu kuid eeldan/kardan Reali yleolekut.

Kommentaar

juhtusin nägema eilset 1:1 viigi mängu Santanderiga. Ronaldo talutati kahe mehe vahel minema... täiesti süütus olukorras tõmbas endal reie tagumise lihase ära - vähemalt siuke mulje jäi. Eks varsti uudistest kuuleb, kas oli midagi tõsist- aga mulle tunduds see hetk küll et midagi roosilist ei ole
                                minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Working...
                                X